Agentia de Turism Athletic Travel Afisari: 541
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 344
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Tampei, nr. 1,bl. E9B, ap. 1, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0368450001
-------------------------
Web: Internet
  email: office@athletictravel.ro
  site: www.athletictravel.ro

 
Praga-Drezda-Viena-Karlovy Vary - 6 zile Pret: 285,00 EUR
Detalii  video  

PRAGA – 6 ZILE - CASTELUL KONOPISTE - AUSTERLITZ – BRATISLAVA – VIENA – BUDAPESTA-DREZDA-KARLOVY VARY

PLECARI : 15.05 – 12.06 – 17.07 – 14.08 – 11.09.2011

(EARLY BOOKING - 10% discount pana la 30.05.2011) 

 

ZIUA 1

(ora 06.00) Plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Bucuresti – Ploiesti- Brasov – Sibiu – Sebes - Deva – Arad - Ungaria.                                                                                          Cazare in Budapesta.

 

ZIUA 2 

(mic dejun). In Bratislava se viziteaza: Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), partea veche a orasului si plimbare pe faleza de la malul Dunarii. Vizita Monumentul Pacii de la Austelitz. In Brno, vizita Catedrala Sf.Petru . Cazare in  Praga.

 

ZIUA 3

(mic dejun) Deplasare castelul Konopiste,apoi tur Praga cu autocarul si pietonal :

Castelul Praga (Hradul),... vezi video...Catedrala Sf. Vit, Manastirea Loreta, Ulita de Aur, Podul Carol, Cartierul Mala Strana cu biserica Sf. Nicolae, : Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul cu Sfinti, Cartierul evreiesc din Praga,Vaclavske Namestie (zona pietonala cu magazine de lux). Timp liber.(Shopping)

( Optional Croaziera pe Valtava) Ora 21 intoarcere cu autocarul la hotel. Cazare in  Praga

 

ZIUA 4

(mic dejun)

.Deplasare spre Drezda, oras din Germania capitala landului federal Saxonia,oras aflat pe malulu Elbei.Se viziteaza centrul vechi al orasului si palalatul Zwinger – deplasare Karlovy Vary celebru oras balnear al Cehiei asezat la poalele muntilor Metaliferi. Cazare in Praga

 

ZIUA 5

(mic dejun). Plecare spre Viena,tur cu autocarul pe traseul: Roata Mare din Prater (oprire), Sediul ONU, Turnul Dunarii, traversarea Dunarii si ringul vienez (Opera, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Burgtheatre),palatul Hofburg,palatul Sconbrunn.Ora 16 :00 deplasare spre Budapesta unde intr-un intr-un scurt tur cu autocarul (pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, seara,optional (aprox. 27 €), croaziera (minim 20 pers.) pe Dunare by night (aprox. 2 ore,cu cina festiva bufet, muzica). Turistii care nu participa la croaziera, timp liber in zona comerciala Corso – Dunare, a podurilor Margareta - Elisabeta si a hotelurilor Intercontinental – Mariott.  Apoi (toti turistii) deplasare cu autocarul la hotel.                                                                                                        Cazare in Budapesta.

 

Ziua 6.

(mic dejun) Deplasare pe ruta Ungaria - Arad – Deva – Sebes – Sibiu – Brasov - Ploiesti. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 24, in Piata Victoriei

 

Pret 268 € uro

Supliment single 95 euro

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                     

La inscriere se achita integral sau minim 100 euro.

 

Grup minim 25 turisti                                                   Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 25 € .

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inainte de plecare.

 

Tariful include:

●  servicii ghid roman;

  • 5 cazari in hoteluri de 3***  (Praga si Viena) si 2** (Budapesta), hoteluri de 2** definite prin camere cu 2

paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup  sanitar propriu  cu dus;

  • 5 mic dejun la restaurante de categorie adecvata clasificarii hotelului
  • Transport cu autocar 2** - 3*** cu aer conditionat(clima),DVD,CD, taxe stradale si parcari.

* Excursiile de la Karlovy Vary si Drezda

Tariful nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

 

Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.

Inscrierile se fac incepand cu  15.02.10 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.

 

Se va pleca din: Bucuresti (Piata Victoriei)

Ploiesti (Metro)

Brasov (McDonald-Calea Bucuresti)

Sibiu (Hotel Ibis-via a vis)

Sebes (farmacia Helpnet)

Deva (Autogara)

Arad (Gara)

 

Nota:

  • Intr-o camera dubla se pot caza maxim 2 adulti cu 2 copii
  • Excursiile optionale se rezerva si se achita la fata locului ghidului .
  • 

DOCUMENTE DE CALATORIE

  • Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 3 luni de la data terminarii calatoriei pentru destinatii din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminarii calatoriei pentru celelalte destinatii din afara Uniunii Europene.
  • Tarile care permit intrarea pe baza cartii de identitate sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
  • In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi CI
  • Copiii care nu au implinit 14 ani si nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul.
  • Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

  • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
  • Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc.
  • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
  • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSPORTUL CU AUTOCARUL

  • Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris in functie de ordinea inscrierii in escursie.
  • Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video