Assa Abloy Opening Solutions Romania, Sisteme de inchidere si acces - Bucuresti Afisari: 209
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Feronerie, lacatuserie Vizitatori: 132
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul Preciziei, Nr. 5, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213180905; 0213160121; 0213160120
-------------------------
Web: Internet
  email: info.ro.openingsolutions@assaabloy.com
  site: www.assaabloyopeningsolutions.ro

 
Control acces flexibil Incedo Business  
Detalii  video  

Incedo Business - controlul acces flexibil de care ai nevoieAcest sistem universal de securitate combina controlul accesului & hardware-ul pentru securitate cu un software ales, într-un singur mediu usor de extins

Stilul nostru de viata, de lucru si modul în care ne miscam evolueaza în permanenta. La ASSA ABLOY întelegem ca miscarea în siguranta si convenabila a oamenilor este o provocare din ce în ce mai evidenta în mediul construit. Recunoastem modul în care ne miscam si folosim astfel dezvoltarea cladirilor inteligente pentru a întâmpina nevoile diferite de acces a diferitelor persoane, prin puncte de acces si la momente diferite.Odata cu schimbarea intervine si nevoia unor sisteme de siguranta mai agile. Sisteme care ne tin în siguranta în miscare. Care folosesc date si conectivitate pentru a deschide noi usi si pentru a ne face vietile mai simple. Si care satisfac nevoile pietei în dezvoltare rapida pentru securitate.

Incedo este un nou concept în securitate, proiectat sa întâmpine exact aceste nevoi

Provocarile în materie de securitate ale lumii în care traim sunt mereu în schimbare  - dar conectarea software-ului si hardware-ului sub o singura platforma de viitor, le face mai usor de rezolvat. 

Companiile au nevoie de o singura platforma, atotcuprinzatoare, care ofera convergenta, integrare si simplitate. Rolul tehnologiei nu este doar de a tine pasul cu schimbarile dar si de a stabili ritmul care ofera un viitor mai inteligent pentru noi toti. Întelegem de asemenea ca atunci când vine vorba de securizarea usilor si spatiilor, diversitatea este importanta. 

Aici intervine Incedo Business: un sistem care combina gama hardware si solutiile de securitate lider-global a ASSA ABLOY cu un software flexibil si optiuni de management multiple. 

Fa cunostinta cu Incedo

Un mediu care livreaza control accesul de care ai nevoie, cu flexibilitate pe masura. Pentru a putea progresa, schimba si evolua - dar si misca. Împreuna.

Sistemele Incedo ASSA ABLOY au fost proiectate pentru a oferi usurinta în folosire, flexibilitatea si adaptabilitatea cerute în ziua de astazi. Usor de extins si scalabil la infinit, se instaleaza si actualizeaza rapid, oferind rezultate la fel de repede. Este suficient de agil pentru a se adapta celor mai noi schimbari tehnologice, combinând într-un mod intuitiv puncte de acces sigure si conectate cu tehnologii inteligente de identificare, pentru o solutie cu un pas în viitor. Incedo Business a fost proiectat sa ofere integrare seamless cu hardware-ul compatibil Incedo, pe care îl testam riguros înainte de conectare, pentru o integrare mai usoara si de încredere a tertelor parti. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video