Aquarys - Comercializare,montaj, service Aer Conditionat Bucuresti Afisari: 1744
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 682
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos Orhideelor, Nr. 34, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213190678
-------------------------
Web: Internet
  email: office@aquarys.ro
  site: www.aquarys.ro

 
Aer conditionat coloana  
Detalii  video  

Aparate de aer condiționat de tip coloană –  sunt recomandate pentru încăperile largi, comune, cum ar fi: lobby-urile de hotel, holurile de cinematograf. Ele dispun de o putere frigorifică destul de mare, care este distribuită de la nivelul podelei, pe toată suprafaţa sălii. Se recomandă  să evitaţi montarea în locurile de maximă concentrare a oamenilor, precum în apropierea caselor sau la masa administratorului, întrucît, în primul rînd, oamenii vor fi o piedică în distribuirea corectă aerului, şi în al doilea rînd, oamenii pot să răcească.

Reprezinta una din solutiile ce pot fi aplicate pentru climatizarea spaţiilor mari, care nu au fost prevăzute iniţial cu sisteme de climatizare. Sunt compuse dintr-o unitate interioara, o unitate exterioara si telecomanda pentru unitatea interioara. Pot fi utilizate atat pentru racire, cat si pentru incalzire (functie INVERTER).

Aparatele de aer conditionat coloana

Pot fi de tip ON-OFF sau INVERTER, cele cu tehnologia Inverter avand un consum electric mai redus cu pana la 40% decat cele on-off. Capacitatile lor variaza de la 18000 BTU pana la 60000 BTU.

Aparatele de aer conditionat de Coloana ON/OFF se integreaza cu usurinta in decorul incaperii.,iar aerul curat si proaspat este asigurat prin functia de purificare si prin performantele ridicate de racire.

Aparatele de aer conditionat de tip Coloana Inverter sunt de o calitate superioara aparatelor de aer conditionat Coloana ON/OFF datorita faptului ca au un consum de energie mai redus, desi costul acestora este mai crescu

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video