AMA TOURS Afisari: 1807
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 683
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Paris, nr. 13, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212300320; 0740113535; 0723149645
-------------------------
Web: Internet
  email: anamaria@amatours.ro
  site: www.amatours.ro


 
Eforie Nord - Hotel Jupiter **  
Detalii  video  

Eforie Nord este a doua statiune de pe litoralul romanesc ca marime. Statiune balneoclimaterica cunoscuta atat in tara cat si in Europa, a cunoscut in ultimii ani o expansiune in ceea ce priveste unitatile de cazare si alimentatie. 

 

Eforie Nord este situata pe fasia litorala aflata intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra, invecinandu-se la nord cu Agigea si la sud cu Eforie Sud. Se afla la numai 15 km de Constanta.

Vecinatatea marii si a Lacului Techirghiol o plaseaza printre primele statiuni balneare cu regim permanent de la noi din tara. Eforie Nord detine in prezent cele mai moderne centre de fizioterapie din tara – Sanatoriul Efosan si baza de tratament a Hotelului Europa – Ana Aslan Helth SPA

 

Cazare la Hotel Jupiter **

 

Situare: Hotelul este situat intr-o zona extrem de linistita, la aproximativ 350 m de mare si 200 m de Lacul Techirghiol. Centrul orasului se afla la 100 m distanta.

Adresa: Hotel Jupiter, statiunea Eforie Nord, Aleea Perla Marii nr 7, cod 905350, jud. Constanta.

Dotari generale: parcare publica -(20 locuri cu paza si incasarea parcarii de catre primaria locala), receptie, terasa, centrala termica proprie, centrala telefonica proprie.

Dotari camere: TV, frigider -sau refrigerator, baie cu dus, balcon -pentru o parte din camere, mobilier partial reconditionat. O parte din camere au telefon.Camerele fara balcon au tamplarie PVC cu geam termopan si plasa de insescte.

 

CAMERE DUBLE CU TV  SI FRIGIDER SAU REFRIGERATOR

PRETURI IN LEI / PERSOANA – SERII DE 5 NOPTI

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video