Fabricarea preparatelor din carne implicã utilizarea de instalatii si utilaje cu caracteristici si parametrii de functionare specifici varietãtii sortimentelor de preparate. De aceea, pe lângã competentele de productie privind tehnologia generalã si specificã de fabricatie a diferitelor tipuri de sortimente, ocupatia implicã si capacitatea de exploatare si utilizare a instalatiilor si utilajelor pentru toate operatiile si fazele de prelucrare. COMPETENTE DOBANDITE: - Comunicarea interactivă la locul de muncă
- Lucrul în echipă
- Aplicarea normelor igienico - sanitar - veterinare şi de protecţie a mediului
- Aplicarea NPM şi NPSI
- Aplicarea tratamentelor speciale unor preparate din carne
- Asigurarea calităţii preparatelor din carne
- Conservarea - maturarea materiilor prime
- Întreţinerea curentă a instalaţiilor şi echipamentelor de fabricare a preparatelor din carne
- Manipularea şi depozitarea materiilor prime şi a preparatelor din carne
- Pregătirea pentru comercializare a preparatelor din carne
- Prepararea specialităţilor din carne
- Prepararea umpluturilor pentru semifabricatele în membrană
- Realizarea semifabricatelor în membrană
- Recepţionarea materiilor prime şi auxiliare la locul de muncă
Durata: 4 luni Taxa: 345 RON |