Ocupaţia presupune o sferă largă de componenţe, având în vedere gama variată a produselor de patiserie , precum şi a tehnologiilor specifice fiecărui sortiment în parte. COMPETENTE DOBANDITE: - Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă
- Aplicarea normelor de protecţia mediului
- Organizarea activităţii proprii
- Aplicarea normelor de igienă şi de siguranţa alimentelor
- Întocmirea documentelor specifice
- Recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime şi auxiliare
- Depozitarea şi transportul materiilor prime, auxiliare, a semifabricatelor şi a produselor finite de patiserie
- Pregătirea materiilor prime şi auxiliare
- Prepararea tipurilor de aluat pentru patiserie
- Prelucrarea aluatului
- Asamblarea semifabricatelor în vederea coacerii
- Coacerea semifabricatelor
- Pregătirea produselor finite de patiserie pentru depozitare
Durata: 4 luni Taxa: 345 RON |