Alc Electrical Testing, Electrician - Bucuresti Afisari: 1547
Categorie: COMERT >> Electrice, corpuri iluminat Vizitatori: 719
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Tulcea, Nr. 5, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723361107
-------------------------
Web: Internet
  email: office@electricalc.ro
  site: www.electricalc.ro

 
Tarife  
Detalii  video  

Suntem constienti ca taxele ascunse sunt o preocupare pentru clientii nostri si din acest motiv dorim sa fim transparenti privind pretul serviciilor oferite: verificari PRAM si lucrari de instalatii electrice.

Lucrarile executate de noi pot fi taxate la ora, sau pot fi negociate la pret fix. Nu percepem taxe de estimare si nici de deplasare daca lucrarile de verificari PRAM se executa pe raza municipiului Bucuresti.

Pentru lucrarile de VERIFICARI PRAM solicitate in afara localitatii vom percepe suplimentar o taxa de deplasare de 1 leu/Km.

Vom cauta sa va sfatuim in alegerea celei mai bune solutii pentru bugetul alocat si vom discuta cu dvs. toate obtiunile privind executia lucrarii, iar munca noastra va fi la cele mai inalte standarde.

Timpul petrecut pentru achizitia de materiale pe care nu le avem in stoc va fi contabilizat ca timp standard de lucru in urmatoarele conditii:

 Timpul este mentinut la un nivel minim rezonabil Clientul va fi informat privind necesitatea achizitiilor de materiale suplimentare Clientul solicita prezenta unui specialist pentru achizitia de materialele necesare lucrarii

 

Tarife la pret fix (negociat)

Lucrarile la pret fix se percep atat pentru materialele folosite cat si pentru forta de munca (manopera), in functie de fiecare solicitare de lucrari, suma stabilita de comun acord in urma negocierilor.

Estimari de pret. Cereri de oferta VERIFICARI PRAM

Estimarile furnizate prin telefon sau prin e-mail pe baza informatiilor transmise de client, sunt doar in scop informativ si nu au caracter obligatoriu. In cazul in care furnizam o estimare de pret nu suntem obligati sa oferim cotatii.

Modificari privind pretul serviciilor

Orice modificare privind pretul serviciilor executate se va face cu acordul partilor. Aceste modificari fac referire la lucrarile care nu au fost mentionate in cererea initiala, lucrari ce vor fi executate doar cu acordul clientului.

Plata pentru lucrarile suplimentare vor fi facturate in functie de tarifele orare sau prin negociere (intelegere intre parti).

Plata serviciilor

Plata pentru serviciile executate se va face la finalizarea lucrarii, daca prin intelegerea partilor nu s-a convenit altfel.

Pentru lucrari in care valoarea materialelor este mai mare de 500 lei, putem solicita plata in avans a acestora.

In cazul in care plata integrala nu a fost realizata intr-un termen de 21 zile de la prezentarea facturii, ne rezervam dreptul de apercepe penalizari.

Colectarea platilor restante mai vechi de 60 zile se vor face prin companii specializate, iar costurile privind colectarea se vor adauga la suma restanta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video