Academica Medical Center Afisari: 7128
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Ambulatorii, policlinici, spitale Vizitatori: 3021
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Pitar Mos, nr. 20, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212021202
-------------------------
Web: Internet
  email: callcenter@academica-medical.ro
  site: www.academica-medical.ro

 
Estetica  
Detalii  video  

PLATFORMA CUTERA TITAN & "XEO"Cea mai avansata stiinta si tehnologie din lume in Anti-Aging si estetica"Love of beauty is taste. The creation of beauty is art"

Cand vorbim despre delicatele procedurile non-chirurgicale de reintinerire cu totii ne dorim rezultate spectaculoase, care sa poata concura cu adevarat chirurgia plastica, fara efecte nedorite.

Centrul Medical Academica, este una dintre putinele clinici din tara care are la dispozitie pentru procedurile estetice non-chirurgicale, cea mai sofisticata tehnologie existenta la ora actuala in lume, platforma CUTERA-XEO.

Compania "CUTERA", cu origine in California, SUA, este lider mondial de piata si inovator recunoscut in domeniul tehnologiei estetice profesionale High-Tech, preocupat permanent sa ofere performanta tot mai inalta in conditii de cea mai buna calitate si siguranta.

Aceste proceduri estetice sunt aplicate de specialistii nostrii - medici dermatologi si plasticieni de renume, care au introdus in premiera in Romania tehnologia Cutera.

Tehnologia TITAN, creata de CUTERA, este un sistem revolutionar de reintinerire a pielii, avand, conform studiilor clinice, o eficienta cel putin dubla fata de orice alta metoda nechirurgicala de lifting.

Sistemul TITAN reprezinta piatra unghiulara a conceptului original "3D SKIN REJUVENATION" initiat de CUTERA, si functioneaza asociat in cadrul acestei platfrome multifunctionale, cu sistemele IPL (lumina intens pulsatila) si LASER GENESIS.

Procedurile pe care le executam cu aceasta tehnologie sunt:

  • LIFTING 3D la nivelul fetei, gatului, bratelor si abdomenului
  • SKIN REJUVENATION - Eliminarea leziunilor discromice, cresterea luminozitatii fetei, stelute vasculare, rozaceea, inlaturarea leziunilor cicatriceale (acnee etc.);
  • EPILAREA DEFINITIVA - la nivelul fetei, gatului, mebrelor, zonei inghinale etc.     Procedurile estetice se desfasoara dupa ce a avut loc evaluarea starii epidermului si a dermului si dupa tratarea afectiunilor care eventual coexista.     De asemeni, sunt semnalate pacientilor situatiile in care aceste proceduri estetice sunt contraindicate sau nerecomandate.     Unele proceduri sunt completate prin etape de terapie care urmeaza la 4 sau 6 luni dupa etapa initiala.     LIFTING-ul 3D CU SISTEMUL TITAN CUTERA, bazat pe emisia de radiatie infrarosie, obtinuta in conditii de perfecta siguranta de la nivelul unui cristal de safir, face practic "sa dispara timpul", netezind ridurile adanci sau pliurile de la nivelul fetei, gatului, bratelor sau abdomenului.     Deosebit de interesant este faptul ca aceste proceduri Cutera sunt rapide (dureaza 75 de minute) blande - "non-ablative", efectele de intinerire sunt observabile imediat, in timp ce pacienta se poate intoarce la activitatea cotidiana fara ca cineva sa stie ca in pauza de pranz a beneficiat de o procedura estetica!
  • ALTE PROCEDEURI ESTETICE
  • In clinica Academica beneficiati si de atenuarea sau eliminarea ridurilor prin folosirea injectiilor cu toxina botulinica sau a fillerilor tisulari pe baza de acid hialuronic ce pot umple ridurile foarte adinci sau augmenta buzele si pometii pentru obtinerea aspectului tanar.

    Aceste interventii se realizeaza intr-un timp foarte scurt, nu prezinta riscuri, nu este nevoie de anestezie, nu raman semne dupa tratament deci va puteti intoarce la activitatile curente.

    Singurul dezavantaj al acestor proceduri este ca trebuie repetate la un anumit interval de timp (intre 6 luni si 1 an) pentru ca se folosesc substante resorbabile.

    Tehnologia inovatoare elaborata de CUTERA reuneste deci, intr-o platforma unica, o suma de beneficii care au revolutionat terapia estetica Anti-Aging:

    • rezultate foarte performante prin actiuni blande;
    • abordare anti-aging completa (textura, culoare, suplete);
    • efect rapid (proceduri posibile in pauza de pranz);
    • sigura, perfect controlata si continuu monitorizata;
    • cu rezultate de durata;
    • cu intoarcere imediata la activitatea normala;
    • flexibilitate deosebita, adaptabila la toate tipurile de piele.
     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video