CosmiBor Construct - Constructii si amenajari interioare, Iasi Afisari: 1150
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 714
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
1 Decembrie 1918, , Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0746245743 ; 0332594051
-------------------------
Web: Internet
  email: cosmibor@constructii-finisaje.com
  site: www.constructii-finisaje.com

 
Constructii case Iasi  
Detalii  video  

Când vine vorba de constructia unei case, sunt automat aduse în discutie si modalitatile de realizare a proiectului, modalitati care se afla în strânsa interdependenta cu posibilitatile financiare.În cazul în care bugetul nu permite construirea unei case la cheie, varianta constructiei unei case la rosu reprezinta o alternativa deloc neglijabila. Avantajul optarii pentru o astfel de constructie consta în faptul ca se pot aloca banii esalonat iar constructia casei o data demarata, reprezinta un pas mult mai important decât faza de proiect cu gândul la a strânge toata suma.''Casa la rosu'' reprezinta constructia casei fara finisaje si fara învelitoarea acoperisului. În faza de rosu sunt incluse fundatia, zidaria si structura din lemn a acoperisului.Firma CosmiBor Construct S.R.L. dispune de personal calificat si va poate pune la dispozitie în functie de dimensiunea proiectului, echipe mai mici sau mai numeroase. Faptul ca lucram sub deviza de a onora orice contract cu promptitudine, seriozitate si profesionalism, constituie atuuri în a ne alege de va doriti demararea lucrarilor pentru constructia unei case la rosu. Firma noastra ofera servicii de constructii care includ construirea de case la cheie, amenajari interioare, proiecte case, amenajari case, vile si apartamente, dar si constructii de case la rosu.Cu siguranta de ne veti contacta vom gasi împreuna o cale de a reusi sa pornim constructia case dumneavoastra; puteti veni cu propriul proiect sau puteti alege din portofoliul bogat în oferte pregatit de echipa noastra. Chiar de veti alege varianta constructiei unei case la rosu, va asiguram de implicarea noastra în finalizarea lucrarii în termenul stabilit precum si de folosirea celor mai bune materiale prin colaborarea cu cei mai buni distribuitori de materiale de calitate. Nu vom precupeti nici un efort în vederea reusitei proiectului.Avantajul în constructia unei case la rosu îl mai reprezinta si faptul ca finalizarea constructiei nu este conditionata de colaborarea cu aceeasi firma desi, dupa receptia lucrarii efectuate de personalul firmei noastre , cu siguranta ca veti dori continuarea constructiei tot cu noi. Bineînteles ca acest demers va fi posibil si , atunci când veti fi pregatiti, se va face un nou contract si se va putea finaliza lucrarea.Reactiile pozitive ale clientilor ce au apelat la serviciile firmei noastre mai pot constitui deasemeni puncte tare în realizarea imaginii despre noi. Pe lânga doza ridicata de profesionalism, apropierea fata de clienti ne înlesneste îmbinarea utilului cu placutul si de aici rezulta realizarea unor case spectaculoase si unice, care se preteaza gusturior si posibilitatilor financiare ale fiecarui client. Se spune ca omul sfinteste locul; atunci, putem afirma si sustine faptul ca si constructorul îsi pune amprenta asupra constructiei si îi confera unicitate.

Constructia unei case la rosu este indicata persoanelor care nu se grabesc si vor sa faca totul meticulos si gradual. Sunt multi clienti care prefera aceasta varianta, fiind atenti la toate detaliile, folosind materiale de calitate, unele dintre ele necesitând comanda speciala si timp pentru a fi aduse, uneori chiar din afara tarii. Noi alegem sa fim asertivi cerintelor clientilor si ne permitem doar sa sugeram acolo unde este cazul anumite modificari având în vedere experienta noastra si dorinta de a realiza lucrari care sa corespunda doleantelor viitorilor proprietari.

Speram ca nu veti ezita a ne contacta în cazul în care urmeaza a va hotarî sa va construiti o casa. Cu siguranta nu veti regreta pasul iar de va fi sa avem o colaborare va asiguram ca va fi o experienta placuta si rezultatul va va multumi din toate punctele de vedere.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video