HELLAS TRAVEL SERVICE Afisari: 75
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 52
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Dimitrie Cantemir, nr.15, Bl.9, Sc. A, Ap.6, interfon 06, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213358860; 0734650598
-------------------------
Web: Internet
  email: office@htstravel.ro
  site: www.htstravel.ro

 
Shopping  
Detalii  

City Break Viena

4 zile / 3 nopti

Cazare + mic dejun + transport avion

Tarif de la 395 euro/persoana

 

Hotel  Airo Tower 3*- este un hotel de 3 * situat in partea de sud a Vienei, chiar langa Oberlaa Spa si gradinile sale idilice. In central istoric al orasului se poate ajunge cu usurinta, in aproximativ 20 de minute, cu transportul public. Autenticele taverne vieneze ,, Heurigen’ va asteapta in statiunea balneara Oberlaa, la doar o plimbare de cinci minute de la hotel. Hotelul Aero Tower Wien ofera 258 de camera superioare si 2 apartamente, toate dotate cu televiziune cu canale prin satelit, telefon, seif, acces la internet, minibar, seif si bai private cu cabina de dus si uscator de par.

Un mic dejun American complet se poate servii in fiecare dimineata intre orele 6.30-10.00, iar barul este deschis pana tarziu si serveste gustari usoare, vinuri austriece, cafea si bauturi. Restaurantul Rotisserie serveste specialitati din bucatarie. Restaurantul Rotisserie serveste specialitati din bucataria traditionala si internationala si este deschis toata ziua. Oaspetii care calatoresc in interes de afaceri au la dispozitie un centru de afaceri cu o capacitate de 250 de locuri, acces gratuit la internet wirless, 10 Sali de intalnire pentru grupuri mici si servicii de secretariat. Pentru cei care ajung cu masina,  hotelul oferta parcare gratuita . <!--[if !supportLineBreakNewLine]--><!--[endif]-->

Servicii incluse:• 3 nopti de cazare în HOTEL AIRO TOWER 3* in Viena sau similar;• 3 mic dejunuri la restaurant de categorie adecvată clasificării hotelului;• transport cu avionul ( bilet avion+ taxele de aeroport – compania TAROM);

 Nu sunt incluse:

-  asigurare turist ;

- cheltuieli proprii si personale;

- tot ce nu apare la Servicii incluse.

 ORAR DE ZBOR:

Plecare din Bucuresti Otopeni 8.00- sosire in Viena la 12.50

Retur din Viena18.00- sosire in bucuresti Otopeni la 20.30

(toate orele sunt locale)

- Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii + 2%).

- La inscriere se achita 50% din pachet.

- Obs. - persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener vor mai plati diferenta de SGL- 85 %

- Copil pana in 12 ani in camera cu doi adulti platitori: reducere 25 euro.

- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

Excursii Opţionale:

Turul Vienei

Catedrala Sf. Ștefan

Stephansdom este unul din obiectivele emblematice ale orașului. Construcția sa începuse deja în secolul al XII-lea, dar catedrala a fost terminată abia în anul 1433. Ea este unul dintre monumentele gotice de primă importanță ale Austriei. Domul măsoară 34 metri în lățime și 107 metri în lungime și are patru turnuri. Acoperișul său se constituie din 230.000 țigle colorate. Ambele turnuri ce străjuiesc intrarea principală (Heidentürme) au o înălțime de 65 de metri și adăpostesc clopotul care la rândul său are o înălțime de trei metri și cântărește 22 de tone. Cel mai înalt turn al domului este cel din partea de sud care măsoară 137 de metri. O scară permite vizitatorului pătrunderea în turn oferindu-i o minunată priveliște de la o înălțime de 70 metri. Turnul din partea de nord nu a fost finalizat, este deservit însă de un lift ce te poartă la o înălțime de 60 de metri de unde poți admira împrejurimile clădirii sacre. Poarta principală și partea de vest a domului aparțin stilului romanic. Poarta episcopală realizată în stil gotic revelează vizitatorului aspecte din viața pământească a Sfintei Maria în vreme poarta corului ne relatează momente importante din viața Sfântului Paul.

 Catedrala Sf. Barbara

Biserica și Colegiul Sfânta Barbara, aici au studiat elitele greco-catolice din Transilvania în sec. al XVIII-lea și prima jumătate a sec. al XIX-lea. Iconostasul a fost pictat de Efrem Micu, vărul lui Samuil Micu.

Catedrala Greco-Ortodoxă

Biserica Greacă din Viena a fost construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea, în timpul domniei lui Iosif al II-lea, pentru "grecii și valahii de religiune neunită" din capitala imperială. Lăcașul a fost renovat și extins la mijlocul secolului al XIX-lea pe cheltuiala baronului Gheorghe Sina, de origine aromână.

Schönbrunn

Palatul Schönbrunn a servit din secolul al XVIII-lea până în 1918 drept reședință de vară a Casei de Habsburg. 45 din cele 141 de camere ale castelului sunt deschise publicului larg spre vizitare. Printre acestea se numără și camera lui Napoleon Bonaparte (Împăratul francez și-a avut reședința aici din 1805 până în 1809), cabinetul chinezesc, marea galerie, etc. Amenajările interioare sunt realizate în stil rococo. Merită să fie admirate de asemeni cele 60 de automobile imperiale ce formează parcul auto al castelului, capela și teatrul castelului. Palatul aurit este înconjurat de un parc impresionant cu grădini artistic amenajate ce fascinează prin arhitectura lor barocă ce se remarcă prin aleile dispuse geometric, înaltele garduri vii, împodobitele fântâni arteziene și statuile de marmură în stil clasic. Așa numita „Palmenhaus” este începând din 1883 cea de-a treia ca mărime clădire din sticlă din lume. Ea adăpostește astăzi un număr de 4500 de specii de plante. Parcul dispune și de un loc de joacă pentru copii. Ruinele romane existente aici au fost realizate în 1778 după proiectul lui Hohenberg care a realizat și renumita Gloriette, un fel de intrare pe o colină din spatele castelului. De aici vizitatorul poate să savureze o minunată priveliște asupra castelului și a grădinilor sale, a bazilicii Sfântul Ștefan (Stephansdom)și a centrului Vienei.

Palatul Hofburg

Hofburg este reședința imperială de altă dată. Complexul arhitectural s-a extins de-a lungul timpului continuu. La ora actuală edificiul cuprinde 18 corpuri și 19 spații exterioare. El este sediul președintelui republicii federative austriece, adăpostește mai multe muzee (Muzeul de Artă Populară, colecții de instrumente muzicale, Camera Armelor, colecții ale Muzeului de Istorie a Artei, Muzeul „Sisi”),precum și Biblioteca Națională a Austriei. Kapela curții și kapela muzicală se regăsesc în aripa veche a palatului (Schweizerhof) ce datează din 1277. Grajdurile imperiale din secolul al XVI-lea au fost amplasate pe locul destinat inițial reședinței principelui Maximilian al II-lea. Astăzi se găsesc aici Școala de călărie spaniolă și muzeul „Lipizzaner”. În „Camera Comorilor” vizitatorul poate admira printre altele coroana imperială aparținând Sfântului Imperiu Roman (datând de prin 962), coroana imperială austriacă (1602), comoara Burgunzilor din secolul al XV-lea și comoara Ordinului Lânii de Aur. Tot aici se mai pot vizita apartamentele imperiale, spațiul privat ce a aparținut Majestății sale Împăratul Franz Josef, saloanele de mese, de bal, etc.

Parcul Prater

Prater este un parc de distracții uriaș, ce este utilizat de vienezi drept principal loc de relaxare. Cea mai cunoscută parte a acestui spațiu de agrement este Wurstlprater. Această amenajare datează din secolul al XIX-lea. Cea mai apreciată atracție a parcului o constituie Roata Uriașă (Riesenrad), ce are o înălțime de 65 metri și a fost inaugurată în 1896/1897 cu ocazia sărbătoririi jubileului înscăunării împăratului Franz Josef. Ea a fost aproape complet distrusă în timpul celui de-al doilea război mondial dar reconstruită după aceea.

În apropiere se găsește gara principală pentru trenulețul liliputanilor. Trenulețul parcului datează din anul 1928 și efectuează o cursă de 3,9 km. Un alt punct culminant ăl reprezintă „Republica Kugelmugel” a lui Edwin Lipburger. Acesta și-a construit în anii ‘70 o casă sub forma de bilă și și-a proclamat aici propria republică, sub pretextul că construcția sa „miraculoasă” necesită un spațiu infim.

Emblematic pentru acest parc de distracții este și „Calafati”, reprezentarea unui chinez de 9 m.

Pe lângă trenul fantomelor și autoscutere, vizitatorul Praterului se mai poate bucura și de alte distracții ce au la bază diferite și specifice mijloace de locomoție.

NOTA :   -    Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2   paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.

Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.

Datele de plecare sunt flexibile, la alegere

Tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare ;

La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie Aeriana, etc.

 

ACTE NECESARE:  pasaport sau carte de identitate valabila inca 6 luni de la data plecarii; pentru copii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul legalizat al parintilor.

 

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
10 minuni ale lumii   |  Acces biblioteca  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentie turism intern  |  Agentii turism  |  Amenajare locuri de agrement  |  Apartamente bucuresti  |  Asistenta medicala  |  Asistenta turistica  |  Bilete avion  |  Bilete avion rezervari  |  Bucatarie internationala restaurant  |  Camera de baie  |  Camere copii  |  Camerele sunt dotate  |  Centru relaxare  |  Compania tarom  |  Copii acte   |  Corpuri bucatarie  |  Corpuri superioare  |  Excursii avionul  |  Excursii grupuri  |  Garduri vii  |  Hotel apartamente  |  Hotel camere duble  |  Hotel camere single  |  Hoteluri din bucuresti  |  Identitate companie  |  Instrumente muzicale  |  Instrumente muzicale copii  |  Intalnire de afaceri  |  Internet servicii satelit  |  Kusadasi sejururi  |  Mese afaceri  |  Mese bucatarie  |  Mese par  |  Mijloace de transport  |  Moscheea isabey  |  Muzeul de istorie  |  Obiectivele turistice   |  Pachet servicii  |  Palatul hofburg  |  Pamukkale   |  Paralia katerini  |  Paturi duble  |  Piata romaneasca  |  Plaja privata  |  Prima de asigurare  |  Reparatii cabina dus  |  Restaurant clasic  |  Rezervari zboruri  |  Sejur bulgaria  |  Sejur extern  |  Sejur turcia  |  Sejururi bulgaria  |  Sejururi grecia  |  Sejururi turcia  |  Servicii agrement  |  Servicii arhitectura  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Specialitati cafea  |  Telefon prin satelit  |  Templul zeitei artemis  |  Transport aeroport  |  Transport autocar  |  Transport avion  |  Transport excursii  |  Transport sanitar  |  Transport turistic  |  Triple sec  |  Turism afaceri  |  Turism extern  |  Turism grecia  |  Turism individual  |  Turism intern  |  Turism relaxare  |  Turism spa  |  Uscator de par  |  Vanzare vinuri  |  Viena capitala austriei  |  Vinuri superioare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.