Implantodent-clinica stomatologica Constanta Afisari: 284
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 112
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd.Mamaia, nr. 1, Constanta, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0729437700
-------------------------
Web: Internet
  email: constanta@implantodent.ro
  site: www.implantodent.ro

 
Estetica dentara  
Detalii  

Estetica dentara isi propune refacerea zambetului pacientului prin intermediul uneia sau mai multor proceduri specializate precum:

  • coroanele dentare,
  • incrustatiile,
  • fatetele dentare,
  • implanturile dentare,
  • albirile dentare profesionale.

 

Materialele moderne, frecvent si cu succes utilizate in estetica dentara moderna sunt ceramica integrala (portelanul fara metal) si zirconiul. Sunt estetice, rezistente si mai ales biocompatibile, imitand foarte bine structura naturala a dintelui, fie ca vorbim de smaltul dentar sau dentina.

In timp ce stomatologia traditionala se concentreaza pe igiena orala si prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunii orale, estetica dentara pune accentul pe imbunatatirea aspectului dintilor, gurii si zambetului unei persoane. Si cum gura face parte din fata, putem vorbi chiar de estetica faciala.

 

Estetica dentara ofera multe beneficii reparatorii. De exemplu, plombele dentare albe, fotopolimerizabile, sunt o procedura obisnuita utilizata in tratarea dintilor cariati. Inainte, majoritatea plombelor dentare erau din aur, amalgam de argint si alte materiale care lasau pe dinti pete vizibile, inchise la culoare. In prezent, plombele dentare pot fi incluse in categoria cosmeticii dentare deoarece puteti alege plombe realizate din portelan (incrustatii) sau materiale compozite care se potrivesc exact cu culoarea dintilor dumneavoastra, pastrand astfel aspectul natural al dintilor si zambetului dumneavoastra. Multe persoane isi inlocuiesc plombele mai vechi cu altele noi, de culoarea dintilor, pentru a-si imbunatati infatisarea danturii.

Coroanele dentare – sunt piese protetice care au rolul de a acoperi (imbraca) dintele fie din ratiuni estetice, fie pentru protejarea lui. In clinicile Implantodent, coroanele dentare sunt fabricate robotizat, cu ajutorul tehnologiei CAD/CAM (robotii dentari) din materiale de calitate cum ar fi portelanul integral (E-max, litiu-disilicat sau feldspar) sau zirconiul. Tehnologia CEREC, introdusa in anul 2005 in clinicile noastre, permite realizarea coroanelor din portelan intr-o singura programare. Pretul pentru o coroana dentara din ceramica integrala isi justifica pe deplin calitatile, precizia si rapiditatea cu care este executata.

 

 

Incrustatiile – sunt reconstructii dentare de precizie micronica care completeaza portiuni lipsa din coroana unui dinte lateral (premolar sau molar). Popular sunt numite “plombe din portelan”, fiind fabricate din ceramica integrala, cu ajutorul robotilor dentari (sisteme cad/cam). Sunt net superioare unei plombe clasice realizata din rasini compozite si de aceea si pretul incrustatiei este mai mare. Pe termen lung insa, datorita rezistentei cel putin triple fata de plomba comuna, se dovedesc a fi o solutie economica. Refac exceptional estetica dintelui natural datorita varietatii coloristice a cuburilor din portelan din care sunt frezate robotizat cu ajutorul tehnologiei CEREC si inLab. Prepararea dintelui este una speciala, pe care medicii nostri o realizeaza sub microscop sau lupe, cu ajutorul unor instrumente de mare finete.

 

 

Fatetele – sunt acoperiri partiale ale partii vizibile (vestibulare) a dintilor anteriori, fabricate din portelan dentar de inalta clasa, ce au rolul de a imbunatati estetica unui dinte sau a mai multor dinti afectati, fie structural (strambi, ciobiti, sparti, cariati, etc.), fie estetic (patati, innegriti, etc). Le putem asemana cu niste “cochilii” sau “unghii artificiale” care se lipesc pe tesuturile naturale cu ajutorul unui adeziv. Au grosimi diferite in functie de situatia clinica si portelanul din care sunt fabricate. In clinicile Implantodent sunt fabricate robotizat si individualizate manual, astfel incat sa schimbe dramatic in sensul bun estetica pacientului, intinerindu-l cu cel putin 5-8 ani. Trebuie sa retinem ca fatetele nu sunt indicate oricui si de aceea, decizia de fatetare se ia numai in urma unui consult clinic amanuntit, realizat de specialistii nostri in estetica dentara. Pretul incrustatiei este conditionat de calitatea portelanului, tehnologia cu care este realizata, dar si de termenul de executie.

 

Implanturile dentare – nu reprezinta simpli inlocuitori ai dintilor ci imbunatatesc radical calitatea vietii. Functioneaza ca si inlocuitori ai radacinii naturale a dintelui la care se ataseaza dupa osteointegrare coroana artificiala. Elementul de legatura intre implant si coroana se numeste bont protetic si poate fi prefabricat, la diverse angulatii, din titan sau fabricat in clinicile noatre, cu ajutorul robotilor dentari (sisteme cad cam), din zirconiu sau ceramica integrala. Implantul dentar modern este fabricat din titan medical gradul 4 sau 5, are forma de surub cilindric sau tronconic, suprafata lui fiind special prelucrata, in functie de producator si calitate, astfel incat sa permita o aderenta rapida si completa a osului. Implantul dentar poate inlocui un dinte, mai multi dinti sau toti dintii, in functie de situatia clinica. In clinicile Implantodent, integrarea tehnologiei digitale a condus la conceptul de implantologie digitala, prin care specialistii nostri reusesc sa  insere implanturile precis, rapid si total nedureros, garantie a succesului terapeutic pe termen lung. Implanturile dentare sunt contraindicate la pacientii care sufera de boala parodontala, pana la tratarea acesteia, astfel incat sa se evite mucozitele si periimplantitele care conduca la pierderea implantului si la esecul tratamentului. Fundatia implantului dentar este reprezentata de os. Atunci cand acesta lipseste, putem fara nici o problema sa regeneram osul prin tehnici de aditie si augmentare osoasa. In clinicile Implantodent utilizam atat implanturi conventionale cat si implanturi speciale cum ar fi implanturile zigomatice, folosite in cazuri speciale, de atrofie osoasa severa, precum si implanturile ortodontice, utilizate pentru a ancora sisteme de tractionare si redresare a dintilor migrati (deplasati). Preoperator, este obligatorie o consultatie de specialitate precum si investigatii medicale si radiologice, cea mai importanta fiind tomografia dentara. Asta, tinand cont de faptul ca acel mic surub din titan va fi introdus in osul dvs maxilar si este bine sa stim daca suportati interventia sau daca organismul dvs este capabil sa integreze implantul dentar. Este gresit sa intrebam de “pretul implantului dentar” deoarece medicii nu vand implanturi dentare. Formularea corecta este “pretul tratamentului cu implant dentar” iar acesta variaza de la o clinica la alta, in functie de dotarea tehnologica, notorietatea echipei, de experienta specialistului, de mentenanta postoperatorie, garantiile materialelor si nu in ultimul rand de calitatea implantului dentar.

 

Albirea dentara cu laser – este cea mai putin invaziva metoda de albire a dintilor. Total diferita de albirea cu lampa de fotopolimerizare, din pacate deseori promovata ca albire laser, albirea realizata prin utilizarea energiei luminii monocrome concentrate aduce avantaje certe: datorita activarii laser smaltul este penetrat rapid de substanta de albire, astfel incat contactul dintre acesta si gelul de albire este de scurta durata. In fond si la urma urmei, “nocivitatea” sau gradul de “invazivitate” al albirilor dentare constau tocmai in timpul de contact pe care acel gel chimic (peroxid de carbamida) il are cu smaltul dentar. Procedura de albire cu laserul Epic X de la Waterlase este rapida, comoda si nedureroasa, chiar daca pretul abirii dentare este un pic mai mare. Si inca un amanunt, rezultatele albirii cu laser dureaza mult mai mult decat in cazul abordarii clasice, cu gutiere sau prin fotopolimerizare.

Cum sa alegeti o clinica sau un medic specialist in estetica dentara

Gasirea unui medic calificat, specialist in estetica dentara, necesita o atentie deosebita. Nu exista nici un sistem de trimitere la locul potrivit sau implicarea unui administrator de asigurare pentru terte parti pentru asistarea in alegerea unui medic specialist in estetica dentara.

Variantele pe care le aveti pot fi uluitoare avand in vedere numarul in crestere al medicilor stomatologi care ofera servicii de estetica dentara, diversitatea de proceduri din care puteti alege si probabilitatea necesitatii ingrijirii interdisciplinare inainte de tratamentul de estetica dentara.

Observatiile dinaintea consultatiei

Recomandarea este importanta, specializarea este esentiala si experienta este fundamentala. Daca ati fost supusi la controale regulate privind igiena dentara, medicul stomatolog generalist are o imagine asupra starii curente si a conditiei cavitatii orale. Regimul de lucru interdisciplinar sta la temelia filozofiei Implantodent. Nimeni nu se poate lauda ca le poate face pe toate bine. De aceea, specialistii nostri sunt concentrati si ultraspecializati pe cate un domeniu al medicinei dentare, colaborand in coordonare perfecta intre ei, astfel incat sa beneficiati de tratamentul corect si complet. Daca la consultatie specialistul Implantodent constata faptul ca dintii, gingiile, structura osoasa de sustinere si ocluzia (muscatura) necesita o evaluare suplimentara inainte de a incepe procedurile de estetica dentara, acesta va va trimite cu siguranta, tot in cadrul clinicii noastre la un coleg parodontolog, un medic dentist specializat in protetica dentara, un endodont, ortodont sau un chirurg maxilo-facial. Repet, in clinicile noastre gasiti toti acesti specialisti sub un singur acoperis lucrand interdisciplinar pentru atingerea scopurilor propuse. Starea dintilor, a gingiilor, a structurii osoase de sustinere si a ocluziei dumneavoastra are impact asupra longevitatii procedurilor de estetica dentara la care sunteti supusi. Este posibil sa aveti nevoie de tratamente de specialitate pentru aceste situatii inainte de inceperea tratamentului cosmetic. In unele cazuri, reconstructia totala a cavitatii orale poate fi parte integranta a tratamentului de estetica dentara.

Inainte sa stabiliti o consultatie la un medic specialist in estetica dentara, verificati nivelul de experienta al acestuia in estetica dentara, inclusiv participarea la si nivelul de acreditare in organizatii, care necesita un studiu riguros, standarde etice si examinarea pentru a primi calificarea de membru acreditat.

Intrebati-va prietenii si cunostintele, consultati cu atentie internetul, cereti recomandari. Vizitati in prealabil cabinetele sau clinicile vizate si faceti alegerea pe criterii obiective pentru ca in fond si la urma urmei dumneavoastra sunteti cel care alege.

Atunci cand mergeti la un medic stomatolog specialist in estetica dentara pentru o consultatie, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele criterii:

  • Care este nivelul de experienta al medicului stomatolog in estetica dentara, stomatologie generala si reconstructie totala a cavitatii orale?
  • De cat timp practica medicul stomatolog?
  • Cat de vasta este experienta practica a medicului stomatolog? Va ofera modele de studiu, tehnologie imagistica si/sau planuri de tratament alternative pentru recomandarile privind procedura?
  • Solicitati sa vedeti fotografii inainte si dupa proceduri ale fostilor pacienti. Sunt rezultatele pe placul dumneavoastra? Fotografiile sunt chiar ale pacientilor pe care i-a tratat medicul stomatolog?
  • Intrebati despre tehnologiile dentare care pot fi oferite in cabinet pentru a veni in ajutorul nevoilor dumneavoastre stomatologice. Intrebati despre tehnicianul dentar pe care medicul dumneavoastra stomatolog intentioneaza sa il includa in planul de tratament. Care sunt relatia si mijloacele de comunicare planificate ale medicului stomatolog cu tehnicianul respectiv?
  • Cat de dotata si de curata este clinica sau cabinetul vizat?
  • Intrebati despre tipul de materiale pe care medicul stomatolog le-a ales pentru planul dumneavoastra de tratament.
  • Puneti intrebari referitoare la durabilitatea rezultatelor si la tipul de intretinere necesar pentru a mentine rezultatul procedurii. De exemplu, albirea dintilor trebuie repetata odata la trei pana la sase luni, in functie de procedura pe care o alegeti pentru a mentine aceste beneficii; sau este posibil sa vi se solicite sa purtati o aparatoare de protectie pe timpul noptii (gutiera) pentru a ajuta la mentinerea fatetelor.
  • Care este diagnosticul medicului stomatolog specialist in estetica dentara si ce tratamente vi se ofera / sugereaza? Este important sa intelegeti planul de tratament si orice alternative viabile.
  • Care este atmosfera in cabinet? In mod specific, va simtiti confortabil in ceea ce priveste metoda de lucru a medicului stomatolog specialist in estetica dentara? Personalul este prietenos, primitor si raspunde rapid la preocuparile dumneavoastra? Este important sa stabiliti o relatie cu toti indivizii implicati deoarece tratamentul de estetica dentara poate dura o perioada.
  • Intrebati despre considerentele speciale care trebuie luate in considerare pentru pacientii supusi la tratamente de estetica dentara atunci cand calatoresc. De exemplu, daca o fateta se rupe atunci cand calatoriti, probabil veti dori sa stiti ce medici stomatologi din zona respectiva sunt familiarizati cu materialul din care este realizata fateta dumneavoastra.
  • Pastrati un jurnal al materialelor selectate pentru procedurile de estetica dentara la care sunteti supusi. Aceste informatii sunt pretioase in cazul in care componentele utilizate in procedura respectiva cad sau se rup si de asemenea in cazul in care faceti o reactie alergica la unul dintre materialele utilizate in cadrul procedurii. Riscul unei reactii alergice este foarte scazut, iar la ceramica integrala si zirconiu, nul. In orice caz, este important sa pastrati evidenta dumneavoastra personala cu informatii referitoare la procedura si la tipurile de materiale utilizate.
  • Cazurile de urgenta sunt putin probabile dar interesati-va ce masuri de precautie ofera cabinetul. Serviciul de urgenta este asigurat de catre medicul stomatolog sau de catre un membru al personalului? Comunicarea se realizeaza la telefon sau in persoana?
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
corectitudine  |  coroane suport aur   |  Absorbant natural  |  Acreditare calitate  |  Adeziv rapid  |  Adeziv unghii  |  Adezivi plastic  |  Aditia de os  |  Aditie os  |  Ajutorul unei terte persoane   |  Albire dentara  |  Albire dinti  |  Albire laser  |  Albirea dintilor  |  Albirea dintilor cu gel  |  Albirea dintilor cu laser  |  Aliaje dentare  |  Aliaje dentare nobile  |  Aliaje metalice  |  Aluminiu compozit  |  Anestezie computerizata   |  Anestezie de contact  |  Anestezie generala  |  Anestezie locala  |  Aparat dentar  |  Aparate dentare  |  Aparate dentare copii   |  Aparate dentare fixe  |  Aparate ortodontice  |  Aparatura anestezie  |  Aparatura de laborator  |  Aparatura diagnostic  |  Aparatura estetica  |  Aparatura laborator  |  Aparatura stomatologica  |  Arcada dentara  |  Aur dentar  |  Boala parodontala tratament  |  Bont protetic  |  Bont protetic implant  |  Bracketi metalici  |  Bracketuri fizionomice  |  Cabinet medical  |  Cabinete consultatii medicale  |  Cabinete stomatologice  |  Calitatea de administrator  |  Calitatea materialelor  |  Calitatile profesionale  |  Cariei dentare  |  Cazuri de investigatii  |  Ceramica dentara  |  Ceramica fara suport metalic  |  Ceramica implant  |  Ceramica integrala  |  Ceramica zirconiu  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie orala  |  Cimenturi stomatologice  |  Combinatie culori   |  Complet biocompatibil   |  Compozit plombe  |  Consult clinic  |  Consult stomatologie  |  Consultatie stomatologie  |  Controale dentare regulate  |  Coroana ceramica  |  Coroana ceramica implant   |  Coroana ceramica suport zirconiu  |  Coroana compozit  |  Coroana dentara  |  Coroana dentara ceramica  |  Coroana dentara provizorie   |  Coroana integral ceramica  |  Coroana metalica  |  Coroana metalo ceramica   |  Coroana total ceramica  |  Coroane ceramica  |  Coroane ceramica integrala  |  Coroane dentare  |  Coroane dentare provizorii   |  Coroane metalice dentare  |  Coroane metalo acrilice  |  Coroane portelan  |  Coroane portelan,ceramica  |  Coroane si punti  |  Coroane si punti dentare  |  Coroane suport zirconiu  |  Coroane total ceramice  |  Coroane zirconiu  |  Coroanele dentare  |  Coroanele dentare din portelan  |  Cosmetica dentara  |  Cosmetica medicala  |  Cosmetica naturala  |  Costuri investigatii  |  Culoarea dintilor naturali  |  Culori acrilice  |  Culori de portelan  |  Diagnostic parodontal  |  Dinte compozit  |  Dinte nou  |  Dintelui pierdut  |  Dinti ceramica  |  Dinti cu gutiere  |  Dinti din ceramica  |  Dintii portelan suport zirconiu  |  Dintii afectati   |  Dintii din portelan  |  Dintii lipsa  |  Dintii naturali  |  Ecologizare materiale ceramice  |  Elemente legatura  |  Elemente suspensie  |  Estetica dentara  |  Estetica dentara albire dinti  |  Estetica faciala  |  Estetica medicala  |  Evaluare clinica  |  Evidenta personalului  |  Evidenta economica  |  Extractie molar de minte   |  Fateta ceramica  |  Fateta din ceramica  |  Fatetare dentara  |  Fatetare in cabinet  |  Forma dintelui   |  Fotografii aparatura digitala  |  Fotografii portelan  |  Fotografii profesionale  |  Frezare computerizata  |  Gingivita, parodontita   |  Gipsuri dentare  |  Grade celsius  |  Gutiere  |  Gutiere albire  |  Gutiere cu gel   |  Gutiere speciale   |  Igiena dentara  |  Igiena orala  |  Implant dentar  |  Implant ortodontic  |  Implantologie dentara  |  Implantologie orala  |  Implantul dentar  |  Implanturi dentare  |  Incrustatie ceramica  |  Incrustatii ceramice   |  Indreptarea dintilor  |  Inlocuire dinte  |  Instrumente medicale  |  Instrumente precizie  |  Interventii situatii urgenta  |  Intretinere faciala  |  Intretinere unghii  |  Intretinere unghii protectie  |  Investigatii medicale  |  Investigatii persoane  |  Laborator clinic  |  Lampa fotopolimerizare  |  Laser estetic  |  Laser terapeutic  |  Lifting facial  |  Liftingul facial  |  Lucrari de rezistenta  |  Lucrari dentare ceramica  |  Lucrari dentare compozit  |  Lucrari dentare portelan  |  Lucrari integral ceramice  |  Lucrari laborator  |  Lucrari portelan  |  Lucrari portelan pe zirconiu  |  Lucrari stomatologice  |  Lucrari zirconiu  |  Lumina soft  |  Manopere stomatologice  |  Masina frezat  |  Materiale biocompatibile  |  Materiale ceramice  |  Materiale ceramice compozite  |  Materiale compozite  |  Materiale nobile  |  Materiale plastice  |  Materiale protectie  |  Materiale stomatologice  |  Medic chirurg  |  Medic dentist   |  Medic dentist generalist  |  Medic generalist  |  Medic stomatolog  |  Medici specialisti  |  Medici stomatologi  |  Medicina dentara  |  Medicina estetica  |  Medicul curant  |  Medicul dentist   |  Mentenanta speciala   |  Metalo ceramica  |  Modele unghii  |  Modelul digital tridimensional   |  Numarul de asociati  |  Oasele maxilare  |  Oasele maxilarului  |  Obturatie canal   |  Obturatie amalgam   |  Obturatie provizorie  |  Ortodontie aparate dentare  |  Ortodontie tratamente  |  Ortopedie tratamente  |  Osul alveolar  |  Osul maxilar  |  Oxid de zirconiu  |  Pana energie  |  Pasta peste  |  Pedodontie tratamente  |  Permanent scurt  |  Pierderea dintelui  |  Pierderea dintilor   |  Piesa surub  |  Piese titan   |  Piure cartofi  |  Piure mere  |  Planul de tratament  |  Plomba dinti fata  |  Plombe dentare  |  Plombe fizionomice  |  Plombe stomatologice  |  Plombele dentare  |  Plombele dentare cu mercur  |  Portelan dentar  |  Pretul scazut   |  Problema dentara  |  Problemele de igiena  |  Procedura generala  |  Procedura speciala   |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Produse ceramice  |  Produse din metal  |  Produse vita  |  Protectie personala  |  Protectie situatii urgenta  |  Protectie unghii naturale  |  Protetica dentara  |  Protetica implant  |  Protetica portelan  |  Protetica tratamente  |  Proteza totala  |  Proteze dentare  |  Proteze dentare mobile  |  Proteze fixe,mobile  |  Proteze mobile  |  Protezele dentare mobile   |  Punti ceramica  |  Punti ceramice  |  Punti compozit  |  Punti dentare  |  Punti dentare din aur  |  Punti dentare din portelan  |  Punti dentare, din ceramica  |  Punti metalo ceramice  |  Punti total fizionomice  |  Punti tratamente canal  |  Puritate 99,99%  |  Radacinii dintelui  |  Radiatie ionizanta particule alfa  |  Radiatii electromagnetice   |  Radiatii ionizante  |  Radiografie pulmonara  |  Radiografii  |  Radiografii dentare  |  Radiologie digitala  |  Radiologie panoramica  |  Rasini acrilice  |  Raze electromagnetice  |  Reactii alergice  |  Recomandari   |  Recomandarile medicale  |  Reconstructia danturii  |  Reconstructie dinte  |  Refacerea protetica   |  Resorbtia osoasa  |  Restaurarea danturii  |  Restaurari dentare estetice  |  Restaurarile protetice  |  Rezistenta cuptor  |  Rezultate estetice  |  Servicii situatii urgenta   |  Servicii comunicare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii dentare  |  Servicii medicale  |  Servicii mentenanta  |  Servicii sau tratamente medicale   |  Servicii stomatologice  |  Servicii stomatologice specialitate  |  Serviciu medical   |  Serviciul medical  |  Serviciul roman informatii  |  Sistem complet albirea dintilor  |  Sistem informatii  |  Sistem terapeutic   |  Sisteme acoperis  |  Sisteme acreditare  |  Sisteme alternative  |  Sisteme comunicare  |  Sisteme programare  |  Sisteme sustinere  |  Site laborator  |  Slefuirea dintilor  |  Smaltul   |  Solutii cad  |  Starea dintilor  |  Starea gingiilor  |  Starea osului   |  Starea pacientului   |  Stil de viata  |  Stomatologie adulti  |  Stomatologie bucuresti  |  Stomatologie copii  |  Stomatologie digitala  |  Stomatologie estetica  |  Stomatologie generala  |  Stomatologie moderna  |  Structura dentara  |  Structuri rezistenta  |  Studiu impact  |  Suport de zirconiu  |  Suport fata masa  |  Suprafata dentara  |  Suprafata dintilor  |  Surse energie  |  Surse naturale radiatii  |  Surub de titan  |  Tehnica dentara  |  Tehnici gutiera   |  Tehnici comunicare  |  Tehnologia cad cam  |  Tehnologie spatiala  |  Tesuturile de sustinere ale dintelui  |  Tesuturile dentare  |  Tesuturilor de sustinere a dintilor  |  Tipul de implant   |  Tipuri de coroane dentare  |  Tomografie  |  Tomografii dentare  |  Tratament albire pete  |  Tratament albire cu gutiere   |  Tratament albire dinti  |  Tratament carii  |  Tratament cosmetic  |  Tratament cosmetic complet  |  Tratament cosmetic facial   |  Tratament cu medicamente  |  Tratament de albirea dintilor  |  Tratament dentar  |  Tratament facial  |  Tratament gangrena obturatie canal dinte  |  Tratament laser  |  Tratament molar  |  Tratament oral  |  Tratament ortodontic  |  Tratament stomatologie  |  Tratament unghii  |  Tratamente albire dentara  |  Tratamente alternative  |  Tratamente canal  |  Tratamente conventionale  |  Tratamente copii  |  Tratamente de albire   |  Tratamente dentare  |  Tratamente dentare ortodontice  |  Tratamente intretinere faciala  |  Tratamente laser  |  Tratamente ortodontice  |  Tratamente profesionale  |  Tratamente protetice  |  Tratamente punti  |  Tratamente stomatologice  |  Tratamente stomatologice adolescenti  |  Tratamente stomatologice copii  |  Tratamente unghii naturale  |  Tratamentul cariei   |  Tratamentul cariei dentare  |  Tratamentul cariilor dentare  |  Tratamentul de canal   |  Tratamentul fara durere   |  Tratamentul laser  |  Unghii din gel   |  Unghii portelan  |  Unitatea de suprafata  |  Varsta frageda  |  Vindecare  |  Vindecare osoasa  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.