ZEPELIN TOUR Afisari: 311
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 142
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Grigore Taranu , nr. 9,sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0747011553; 0724501727
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@zepelintour.ro
  site: www.zepelintour.ro

 
Albena, Bulgaria - HOTEL DOBRUDJA 3*  
Detalii  video  

Localizare: Hotelul “Dobrudja” se afla in centrul complexului, la doar 300 metri de plaja, fiind simbolul statiunii Albena.

Facilitati: hotelul dispune de piscina interioara si exterioara cu sectiune pentru copii, restaurant, bar, birou de schimb valutar, magazine, centru de prim ajutor, seif (contra cost), birou rent-a-car, parcare, garaj, acces persoane cu dizabilitati, night club, jocuri mecanice (contra cost), biliard (contra cost), internet cafe (contra cost), tenis de masa (contra cost).

Facilitati SPA: hotelul detine cel mai mare si mai performant centru SPA de pe litoralul bulgaresc. Procedurile sunt realizate in cea mai mare parte in urma controlului unui specialist. Contra cost, oaspetii au acces la urmatoarele facilitati: fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, diverse tratamente si porceduri.

GRATUIT: Sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii hotelului la piscina si pe plaja ! (2 sezlonguri + 1 umbrela GRATUITE / camera)

INCLUS IN PACHETUL PENTRU SENIORI:

- 1 excursie la Resedinta de Vara a Reginei Maria (excursia se acorda gratuit doar pentru adultii de pe locurile principale. Copiii platesc un tarif de 6 eur / copil).

- 1 excursie la un restaurant pentru petrecerea unei Seri traditional Bulgaresti (excursia se acorda gratuit doar pentru adultii de pe locurile principale. Copiii platesc un tarif de 9 eur / copil)

- 1 Pachet SPA continand o impachetare cu alge marine (25 min), jacuzzi (15 min), Masaj partial cu creme cu extracte marine (15 min), Inhalatie cu apa marina (15 min), Aqua Gym (20 min). (acest pachet este destinat exclusiv adultilor!)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video