AS Ekilibrium Afisari: 654
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Medicina naturista Vizitatori: 267
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Samoil Isopescu, nr. 21, bl.M,.sc B, ap. 9, Suceava, judetul Suceava
-------------------------
Phone: Telefon
  0724885715
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@ekilibrium.ro
  site: www.ekilibrium.ro

 
OxyE Pret: 150,00 RON
Detalii  

Nivelul scazut de oxigen hraneste cancerul, iar cresterea nivelului de oxigen in celule omoara cancerul.

Poluarea tot mai accentuata a mediului înconjurator, consumul alimentelor si al bauturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la cresterea continutului de substante nocive), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenta exercitiilor fizice reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului. În cazul în care celulele nu sunt “aprovizionate” cu oxigen suficient, acestea se orienteaza spre o alta sursa de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce poate conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor. OxyE este un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat.

Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu contine hidrogen-peroxid si care pune la dispozitia organismului oxigenul sub forma moleculara. Oxigenul stabilizat ajuta la suplimentarea cu oxigen a tesuturilor, reîncarca organismul cu energie, îmbunatateste procesele fiziologice, metabolismul si circulatia sanguina, amelioreaza simptomele ce deriva din dificultatile respiratorii. Influenteaza benefic absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si extractelor de plante. Are un efect aerobic pozitiv (creste capacitatea de asimilare a oxigenului) pe parcursul activitatilor fizice, de aceea se recomanda si culturistilor sau sportivi lor care doresc sa atinga performante deosebite. Conform dr. Parris Kidd, “oxigenul are un rol-cheie în functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar”, respectiv în protectia organismului împotriva diferitelor boli.

Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 mI (11) de oxigen, care trebuie sa ajunga la nivelul fiecarei celulele. Aceasta cantitate de oxigen este asigurata, în cazurile ideale, de oxigenarea corespunzatoare a sangelui. Astazi însa, ca urmare a tehnologizarii societatii moderne, are loc o limitare crescanda a sursei de oxigen. Daca, în urma cu o suta de ani, continutul de oxigen al aerului era de 22%, as­tazi este, în medie, de 19%, iar în orasele mari, de numai 12-15%.

Una din principalele cauze ale cancerului este nivelul scazut de oxigen din celule. Nivelul scazut al oxigenului din celulele noi create in organism, dauneaza enzimelor de respiratie (cele mai importante enzime care au fost izolate sunt: citocrom oxidaza, un anti-oxidant necesar pentru respiratia celulelor) astfel incat acestea sa nu poata produce energie cu ajutorul oxigenului. Aceste celule pot deveni canceroase mai tarziu.

In 1931 dr. Warnburg a primit premiul Nobel pentru ca a descoperit principala cauza a cancerului si anume nivelul scazut al oxigenuiului in celule. Cancerul apare atunci cand oricarei celule din corp ii este interzis accesul la cel putin 60 % din oxigenul de care are nevoie.

De ce este importanta furnizarea unei cantitati corespunzatoare de oxigen organismului?În situatii normale, un litru de sange transporta 2 dl de oxigen si, astfel, în fiecare minut, la celule ajunge aproximativ 1 litru de oxigen. Daca, dintr-un anumit motiv, la celule ajunge o cantitate mai mica de oxigen decat cea necesara, atunci procesele de energogeneza care asigura functiile vitale vor fi dereglate. Celulele sunt codificate genetic sa-si îndeplineasca functiile în orice conditii, astfel ca vor cauta noi surse de energie, obtinandu-le din descompunerea anaeroba a glucozei. În consecinta, se va ajunge la un dezechilibru metabolic intracelular. Într-un interval relativ scurt, va aparea un numar mare de celule slabite si bolnave, care si-au pierdut capacitatea de adaptare. Astfel de celule sunt lipsite de aparare în fata atacurilor virusurilor, ciupercilor, bacteriilor si ale altor agenti patogeni.

Slaba oxigenare apare atunci cand in interiorul si in afara celulelor se formeaza un conglomerat de toxine, care blocheaza si apoi distruge mecanismul de respiratie a celulei. Cresterea numarului de globule rosii incetineste circulatia sangelui si blocheaza curgerea acestuia catre capilare, cauzand astfel si o slaba oxigenare. De asemeni poate aparea si din cauza calitatii peretilor celulei ce nu permit accesul nutrientilor in celule, si chiar nivelul scazut al oxigenului din aerul pe care il respiram.

Chimioterapia si radiatiile sunt cele mai folosite remedii deoarece celulele cancerose sunt mai slabe decat cele normale si se presupune a fi distruse primele. Atat chimioterapia cat si radiatiile distrug enzimele respiratorii din celulele sanatoase si le invadeaza cu toxine si astfel se pot transforma in celule canceroase. Cancerul de obicei recidiveaza daca nu faci nici o schimbare pentru a mentine sanatatea organismului.

Exista 3 pasi de a creste nivelul oxigenului in celule si anume: primul ar fi administrarea unui supliment de oxigen ce va produce mai mult oxigen in celule, al doilea pas ar fi administrarea unui produs bazat pe ierburi (herbal) ce va ajuta celula sa inspire pana la 40 % mai mult oxigen din aer si in final, administrarea de nutrienti pentru celule pentru ca acestea sa poata repara enzimele.

OxyE creeaza oxigen in celulele organismului, produce extra hidrogen pentru a creste nivelul pH-ului si combate radicalii liberi.

Lichidul contine o formula de baza acida cu minerale din apa marii, oxigen dizolvat, aminoacizi si enzime din plante. Acest supliment produce hidrogen si oxigen prin transformarea legarurilor chimice in molecule de apa.

Ceea ce diferentiaza Oxy E de celelalte produse este ca reactiile acestuia au loc in interiorul celulei, acolo unde este nevoie de oxigen cat mai mult. Celelalte produse, creeaza oxigenul in sange, dar acesta nu poate ajunge in interiorul celulei. In procesul lui de a crea molecule stabile de oxigen, OxyE distruge radicalii liberi.

Oxigenul se creaza intre 6-8 ore dupa ingurgitare, si se formeaza o molecula cu incarcatura ionica negativa ce elimina radicalii liberi, producand astfel o molecula de oxigen stabila. OxyE este capabil sa aduca organismului o dieta stabila de oxigen, hidrogen, un spectru intreg de minerale, amino-acizi, enzime, toate acestea in timp ce curata celulele de toxine si acizi lactici.

OxyE lucreaza impotriva unor doua cauze fundamentale ale cancerului: supra-toxicitatea celulelor si pH-ul. Nu exista riscul de supradoza deoarece organismul isi ia atat cat are nevoie. Fiind un detoxifiant atat de puternic, puteti creste doza treptat. Administrare:Oxy E O sticla contine aproximativ 720 de picaturi.Luatia 8 picaturi, de 3 ori pe zi in 1/4 litrii de apa. Trebuie de marit doza treptat pana la 12 picaturi de 10 ori pe zi. Detoxifiantul curata organismul asa ca mariti doza gradual incepand de la 5 picaturi de 2 ori pe zi, pentru un tratament mai agresiv incercati cu 8 picaturi de 2 ori pe zi, marind doza treptat.

Luati cu apa sau suc natural (primele zile luati dupa masa). Luati pana la 6 sticle pe luna pentru uz terapeutic intensiv, 3 sticle pentru uz terapeutic normal, si o sticla pe luna pentru uz normal.

Pentru a lupta cu candida ia 60 de picaturi pe zi (3 sticle pe luna). Acest produs se poate administra impreuna cu alte produse, fara a crea efecte secundare.Acest produs este de preferat a se administra impreuna cu Zeolite pentru efecte rapide.

                              

Recomandari OxyE: 

 

AlcoolismAparat respiratorAstm bronsicAtentie/ Efort intelectual prelungitAterosclerozaCancer de ficatCancer de pieleCancer de vezicaCancer la plamanCancer la prostataCirculatie sanguinaDezinfectant la nivel epidermeiEmfizen pulmonarEpilepsieFumatGingii sanatoaseHerpesInfectii urinareIntoxicare cu gaze esapament si fumImbatranire tesuturi (intarziere)Memorie (imbunatatire)Oxigenare organismParodontoza Plagi (vindecare)Riduri (prevenire)SilicozaTumori

Mod de administrare OxyE - doza maxima:

-se incepe gradual

20-20-2020-20-20(5-5-5) 1 sapt, (8-8-8) 2 sapt,  (10-10-10) 3 sapt, (12-12-12) ->20-20-2040-40-4040-40-4040-40-4040-40-4040-40-4040-40-4020-20-2020-20-20 si aplicatii locale20-20-2020-20-2020-20-2020-20-20 tinut in gura, inghitit20-20-2020-20-2020-20-2020-20-2020-20-2030-30-3030-30-30 (compresa inmuiata si tinuta 3/zi in gura 15-20 min)20-20-20 si aplicatii locale20-0-2020-20-20 tinut in gura, inghitit

 

OXIGENUL STABILIZAT: O consecinta a industrializarii a fost poluarea mediului înconjurator si scaderea continua a cantitatii de oxigen din aer. Ca urmare, mai ales în orasele mari, oxigenul din aer nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile organismului. În acelasi timp, organismul nostru este supus si efectelor nocive ale civilizatiei, ceea ce duce la cresterea necesarului de oxigen. Deci, cererea tot mai mare de oxigen este confruntata cu o limitare a sursei de oxigen. În Statele Unite ale Americii au aparut tot mai multe surse biologice de oxigen. Dintre moleculele de oxigen, cel mai eficient este oxigenul stabilizat, care este disponibil organismului sub forma moleculara si ajunge în fluxul sanguin prin procesul de digestie.

OxyE are urmatoarele proprietati:- Este deosebit de stabil, nu se descompune nici după ani de zile.- Nu are efecte negative, nu prezinta nici un risc.- Nu declanseaza activitatea radicalilor liberi.- Este usor de utilizat de catre organism.

Conform literaturii de specialitate, oxigenul stabilizat are urmatoarele efecte benefice:- Ajuta la oxigenarea celulelor, îmbunatateste metabolismul.- Datorita efectelor sale detoxifiante si purificatoare, contribuie la eliminarea bacteriilor anaerobe din organism (Streptococcus, Staphylococcus, Salmonella, Coli).- Energizeaza organismul, îmbunatateste procesele fiziologice.- Îmbunatateste absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si a extractelor de plante.- Îmbunatateste circulatia sanguina, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare (infarct miocardic, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral).- Amelioreaza simptomele care deriva din dificultatile respiratorii.- Are efect benefic în cazul activitatilor fizice care solicita un consum marit de oxigen, îmbunatatind semnificativ performantele fizice.- Prin cresterea oxigenarii creierului, influenteaza pozitiv functiile cerebrale.

 

 

 

A nu se consuma nediluat!

Cresterea nivelului oxigenului celular, echilibrarea pH-ului, transformarea mediului anaerob, distrugerea radicalilor liberi sunt efectele OxyE in tratarea cancerului. OxyE lucreaza impotriva unor doua cauze fundamentale ale cancerului: supra-toxicitatea celulelor si pH-ul. Accesati www.ekilibrium.ro , e-mail: contact@ekilibrium.ro  sau apelati la nr. de telefon : 0769470786 sau 0742061707 sau 0744360016 pentru comenzi. 

 

OxyE – Izvorul vietii si sursa ta de sanatate

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
ameteli  |  eliminarea grasimilor  |  energia qi  |  flavonoide  |  giardia la copii  |  in timpul actului sexual  |  interventii ginecologice   |  sistemul nervos central   |  vase de sange  |  Absenta bacteriilor  |  Absenta virusurilor  |  Absorbant natural  |  Absorbanta subtire  |  Absorbtia metalelor grele  |  Absorbtia toxinelor  |  Acaricide insecticide  |  Accident vascular cerebral  |  Acid hialuronic  |  Acid imbatranire  |  Acid sulfuric  |  Acidul hialuronic   |  Acizi grasi  |  Acnee glande sebacee  |  Actiune anticancerigena  |  Actiunea casa verde  |  Activarea apei moleculare   |  Activarea limfocitelor  |  Activitate principala  |  Activitatea industriala  |  Activitatea societatii   |  Adenom prostata  |  Aditivi alcool  |  Aditivi alimentari  |  Aditivi carbon  |  Aditivi protectie  |  Administrare baza date  |  Administrare eficienta  |  Administrare medicamente  |  Administrare medicamente intravenos  |  Administrarea vitaminei c  |  Administrat si fumatorilor  |  Afectiuni abdominale  |  Afectiuni acute tratamente  |  Afectiuni ale pielii  |  Afectiuni ale sistemului nervos  |  Afectiuni circulatorii  |  Afectiuni colon  |  Afectiuni de prostata  |  Afectiuni ginecologice  |  Afectiuni hepato biliare  |  Afectiuni intestin  |  Afectiuni multiple  |  Afectiuni prostata  |  Afectiuni reumatice  |  Afectiuni reumatismale  |  Agent elasticitate  |  Alcool alimentar  |  Alcool etilic  |  Alcool izopropilic  |  Alcool metilic  |  Alergii digestive  |  Alergii medicamente  |  Alimentari apa  |  Alimentatie sanatoasa  |  Alimente naturale  |  Aminoacizi suplimente nutritive  |  Analiza de caz  |  Analiza piata  |  Animale casa  |  Animale de casa  |  Animale de companie  |  Anti aging  |  Anti canceroase   |  Anti helicobacter  |  Antibiotic natural  |  Antiinflamatoare afectiuni ortopedice  |  Antiinflamator prostata  |  Antioxidanti alimentari  |  Antiseptic dezinfectant  |  Anxietate tratamente  |  Apa la nivelul tesutului   |  Apa 100% pura  |  Apa cu sare  |  Apa de gura  |  Apa fierbinte  |  Apa ghetar  |  Apa imaculata  |  Apa masa  |  Apa moleculara din sange   |  Apa plata  |  Apa pura  |  Apa purificata  |  Apa vietii  |  Aparatul digestiv  |  Aparitia bacteriilor  |  Aportul de cupru  |  Arginina supliment alimentar  |  Arome bauturi  |  Arome bauturi racoritoare  |  Arterele inimii  |  Arterioscleroza diabetica  |  Articulatii cap  |  Artrita tratamente  |  Astm bronsic  |  Bacterii probiotice   |  Bai apa  |  Baza de tratament  |  Benzi elastice stretching aerobic  |  Boala alzheimer  |  Boala crohn  |  Boala wilson  |  Boli ale aparatului respirator  |  Boli ale ficatului  |  Boli ale pielii si mucoaselor   |  Boli alergice  |  Boli cancerigene  |  Boli cardiovasculare  |  Boli cardiovasculare transplant  |  Boli dentare:  |  Boli diareice  |  Boli digestive  |  Boli ginecologice  |  Boli infectioase  |  Boli intestinale  |  Boli piele  |  Boli psihice  |  Boli sistem nervos  |  Boli sistem nervos central  |  Bolile ficatului  |  Bomboane ciocolata  |  Borcane  |  Bronsite tratament  |  Caderea parului  |  Cafea capsule  |  Cafea la nisip   |  Cafea solubila  |  Cafea verde  |  Calciu magneziu  |  Calculi biliari  |  Cancer col uterin  |  Cancer in toate stadiile  |  Cancer san  |  Candida albicans  |  Candida tratament  |  Candidoza bucala  |  Cangur produse carne  |  Cani ceai  |  Cantitatea de sperma   |  Cantitatea de zahar din dieta  |  Cantitatea spermei  |  Capac din otel  |  Capsule chitosan  |  Capsule de slabit  |  Capsule plante  |  Carne oaie  |  Carne scoici  |  Cartofi cu ciuperci  |  Categorii de produse  |  Cauzate de herpes  |  Ceai antilipemic  |  Ceai calmant  |  Ceai copii  |  Ceai diuretic  |  Ceai gastric  |  Ceai infuzie  |  Ceai laxativ  |  Ceai natural  |  Ceai organic  |  Ceai plante  |  Ceai sudorific  |  Ceaiuri medicinale  |  Celule de sarcina   |  Celule sanatoase  |  Celulele canceroase  |  Celulele organismului  |  Celuloza dubla  |  Cereale cu legume  |  Chimice produse  |  Chimioterapie  |  Chirurgie estetica genitala  |  Ciocolata alba  |  Circulatia sanguina  |  Circulatie periferica   |  Circulatie periferica deficitara  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci proaspete  |  Coloanei vertebrale  |  Coloranti alimentari  |  Coloranti sintetici  |  Colturile ochilor   |  Combaterea obezitatii  |  Combaterea stresului  |  Companie animale  |  Concentratie mare  |  Constipatie flatulenta   |  Consum in gol  |  Consumului de timp  |  Contine substanta activa   |  Controlul placii bacteriene  |  Cosmetice biologice  |  Cosmetice cafea verde  |  Cosmetice copii  |  Cosmetice organice  |  Cosmetice plante  |  Cosmetice uleiuri esentiale  |  Crampe musculare  |  Cresterea copiilor  |  Cresterea copilului  |  Cresterea in greutate   |  Cresterea tensiunii arteriale  |  Cura slabire  |  Curatarea grasimilor  |  Curatarea pielii  |  Curatarea vaselor de wc  |  Cure naturiste  |  Cutii vin  |  Dependenta alcool  |  Dermatita atopica  |  Dermatita tratamente  |  Detoxifiant de plante  |  Detoxifiant puternic  |  Detoxifiere  |  Detoxifierea organismului  |  Dezintoxicare organism  |  Dezvoltarea sistemului imunitar  |  Diabet tratamente  |  Diabet zaharat  |  Diagnosticare a parului   |  Diagnosticare sistem  |  Diaree si constipatie  |  Dieta echilibrata  |  Distrugerea bacteriilor  |  Distrugerea virusurilor  |  Drenaj limfatic  |  Dupa sarcina si alaptare  |  Durere cap tratamente  |  Dureri de picioare  |  Dureri de stomac  |  Dureri dentare  |  Dureri musculare  |  Dureri reumatice  |  Echilibrarea organismului  |  Echipa medicala  |  Eczema alergica  |  Eczeme tratamente  |  Efect detoxifiere si slabit  |  Efect antiinflamator  |  Efecte benefice  |  Efecte cosmetice pozitive  |  Efecte nocive  |  Efecte terapeutice  |  Elasticitate   |  Elasticitatea celulelor  |  Elasticitatea pielii  |  Elemente legatura  |  Elemente siguranta  |  Elimina stresul  |  Elimina toxinele  |  Eliminare calculi urinari  |  Eliminare toxine   |  Eliminarea apei toxinelor  |  Eliminarea toxinelor   |  Eliminarea clorului   |  Eliminarea clorului din apa  |  Eliminarea depozitelor de apa  |  Eliminarea toxinelor  |  Eliminarea toxinelor din organism  |  Energia vitala  |  Engleza pentru adulti  |  Estetica medicala  |  Estrogeni   |  Evolutie sarcina  |  Examene de laborator   |  Examene laborator animale  |  Exces glanda mamara  |  Factor de putere  |  Fara detergent  |  Fara greturi  |  Farmacii cu program normal  |  Fermitatea pielii  |  Fibre vegetale  |  Fibrom uterin  |  Fibroza chistica  |  Filtre apa  |  Fisuri anale  |  Flavonoide   |  Flora bacteriene  |  Flori forma inima  |  Fluide protectie  |  Fluide si salate  |  Fluxul de sange  |  Folie aluminiu  |  Formarea edemului  |  Fructe mare  |  Fructe proaspete  |  Fructoza indulcitori  |  Functiilor sexuale   |  Functionarea glandei pituitare  |  Gaze rare  |  Glandei pituitare  |  Grade celsius  |  Grasime si ulei  |  Grasimi vegetale  |  Greutate moleculara  |  Greutate redusa  |  Hepatita cronica  |  Hepatita cronica tratamente  |  Hepatita virala  |  Hepatite cronice  |  Herpes tratament  |  Hiperplazia benigna  |  Hipertensiune arteriala  |  Homeopate produse  |  Hormoni de crestere  |  Hormoni sexuali   |  Hrana animale  |  Hrana animale companie  |  Hrana preparata in casa   |  Igiena bucala  |  Igiena urechilor   |  Imbunatatirea echilibrului  |  Impotenta tratamente  |  In timpul actului sexual   |  Indicatii terapeutice  |  Infarct miocardic  |  Infarctul miocardic  |  Infectii bacteriene   |  Infectii genitale  |  Infectii recurente  |  Infectii urinare recurente  |  Inflamatii ale mucoaselor  |  Ingrasaminte minerale  |  Ingrediente active   |  Ingrediente proaspete  |  Ingrediente terapeutice  |  Inima flori  |  Inlocuitori cafea  |  Insecticide plante  |  Insomnie tratamente  |  Insomnie, stress psihic  |  Institutul boli cardiovasculare timisoara  |  Insuficienta respiratorie  |  Intarirea sistemului imunitar  |  Interiorul celulelor  |  Interventii chirurgicale  |  Interventii rapide  |  Intestin subtire  |  Intestinul gros  |  Intoxicare metale grele  |  Intrebari utile  |  Intretinere unghii  |  Intretinere unghii protectie  |  Ioni negativi liberi  |  Iso 9001  |  Japonia   |  Lactate produse  |  Laptele de consum   |  Legume ciuperci  |  Legume proaspete  |  Leziuni ale pielii  |  Limba sanscrita   |  Locuri joaca  |  Magneziu vitamine  |  Mancare uscata   |  Masa sticla  |  Mastoza fibrochistica  |  Mastoze tratament  |  Materia prima   |  Materiile fecale  |  Medicamente frecvente  |  Medicamente homeopate  |  Medicamente plante  |  Medicina copii  |  Medicina de copii  |  Medicina estetica  |  Medicina fizica  |  Medicina fizica balneoclimatologie  |  Medicina generala  |  Medicina laboratoare  |  Mediu intestinal   |  Membrane naturale  |  Mese sticla  |  Metabolismul carbohidratilor  |  Metabolismul glucidelor  |  Metabolismul lipidelor  |  Metabolizarea grasimilor  |  Metale grele   |  Metalele grele  |  Microni   |  Mirosul neplacut  |  Mobilitatea articulatiilor  |  Mod de viata  |  Mod viata sanatos  |  Modul de administrare  |  Mure  |  Nivel de absorbtie  |  Nivel de componenta  |  Nivel glucoza sange  |  Nivelul acizilor grasi nesaturati  |  Nivelul apei  |  Nivelul colesterolului  |  Nivelul creierului   |  Nivelul de colesterol  |  Nivelul de formare  |  Nivelul de oxigen in corp   |  Nivelul energetic  |  Nivelul enzimelor  |  Nivelul mineralelor  |  Nivelul uleiului  |  Nivelul vitaminelor  |  Nu are contraindicatii   |  Nu creeaza dependenta  |  Nutritie  |  Oboseala cronica  |  Oboseala fizica  |  Orez iute  |  Organe afectate  |  Organele corpului  |  Organele hepatice  |  Otel inoxidabil   |  Oua pasteurizate  |  Oua tratament  |  Oxid nitric  |  Oxigen celular   |  Oxigenarea organismului  |  Pahare apa  |  Pahare suc  |  Paine alba  |  Paine neagra  |  Paine seminte  |  Pana energie  |  Par si unghii   |  Paralizii tratamente  |  Parazitoze intestinale  |  Parul normal  |  Pastila administrata  |  Patologie preneoplazica col uterin  |  Peste plat   |  Peste proaspat  |  Petale flori  |  Pete de arsura  |  Pete de sange  |  Ph acid in corp  |  Piele elasticitate  |  Piele normala  |  Pielea in exces   |  Pierderea in greutate  |  Plante apa  |  Plante medicinale  |  Plante slabit  |  Plombele dentare  |  Pofta de mancare  |  Poliartrita reumatoida  |  Potenta la barbati   |  Praf de ghimbir  |  Premiul nobel  |  Prevenirea imbolnavirilor  |  Prezenta parazitilor  |  Primul ajutor  |  Probleme alaptare  |  Probleme hepatice  |  Problemele de igiena  |  Procesul de imbatranire  |  Procesul de imbatranire a pielii  |  Produs lichid  |  Produs pentru potenta  |  Produse alopate  |  Produse calitatea spermei  |  Produse casa  |  Produse cereale  |  Produse ciocolata  |  Produse de corp  |  Produse detoxifiere  |  Produse energetice  |  Produse energizante  |  Produse fara zahar  |  Produse homeopate  |  Produse intretinere  |  Produse lactate  |  Produse lactatie  |  Produse naturale  |  Produse naturiste  |  Produse naturiste sanatate  |  Produse omega  |  Produse organice  |  Produse pentru slabit  |  Produse plante medicinale  |  Produse proaspete  |  Produse slabit  |  Produse sportivi  |  Produse top  |  Produse tratament cancer  |  Produse tratamente corp  |  Produse tratarea apei  |  Produse vegetale  |  Produsele alimentare  |  Produsele lactate  |  Program antiparazitar  |  Program exercitii fizice  |  Programul de functionare  |  Programul zilnic  |  Proprietati terapeutice  |  Prostata cu metastaza  |  Protectia mediului  |  Protectia persoane  |  Protectie copii  |  Protectie maini  |  Protectie respiratorie  |  Protectoare biliare   |  Psoriazis tratamente  |  Purificare apa  |  Purificatoare aer  |  Purificatoare apa  |  Puritate 99,99%  |  Putere maxima  |  Putin detergent  |  Radacina de ginger  |  Radacina parului  |  Radicali liberi  |  Radioterapie  |  Raspundere civila daune nucleare  |  Rau de mare  |  Reactii alergice  |  Recomandari   |  Recuperare date  |  Reduce febra  |  Reducere a radicalilor liberi   |  Reducerea colesterolului  |  Regenerarea ficatului  |  Reglarea ciclului  |  Reglarea nivelului ph in sange  |  Regleaza nivelul colesterolului   |  Rezistenta sexuala  |  Rezultate 24 de ore  |  Riscul de accident vascular cerebral   |  Rol antioxidant  |  Rol esential  |  Salate peste  |  Saliva curata   |  Sanatate plante culturi agricole  |  Sanatate sexuala  |  Sangerarea   |  Sare piper  |  Saruri solubile apa  |  Scaderea consumului  |  Scaderea greutatii   |  Scaderea imunitatii  |  Scaderea in greutate  |  Scaderea in varsta  |  Scaderea tensiunii   |  Scaderea tensiunii arteriale  |  Schema de deparazitare  |  Scleroza multipla  |  Secretia de hormoni   |  Secretia de saliva  |  Seleniu antioxidant  |  Seminte flori  |  Seminte rosii  |  Seturi pat  |  Sida tratamente  |  Sinteza colagen biologic  |  Sinteza de colagen  |  Sinusuri   |  Sinuzita acuta  |  Sinuzita tratament  |  Siropuri fructe  |  Sistem nervos central  |  Sistem scurgere  |  Sistemul scurgere  |  Sistemul digestiv  |  Sistemul endocrin  |  Sistemul imunitar  |  Sistemul nervos  |  Sistemul nervos central  |  Solventi organici  |  Spalaturi vaginale  |  Spanac cu ciuperci   |  Spanac cu rosii   |  Spasmele musculare  |  Standardele de calitate   |  Standardele de viata  |  Stare de sanatate mentala  |  Stare generala sanatate  |  Starea sistemului imunitar  |  Starea sistemului nervos  |  Stari de convalescenta  |  Stari de voma   |  Sticla emailata  |  Sticla si plastic  |  Sticle plastic  |  Stil de viata  |  Stimularea musculara  |  Stimularea sexuala  |  Stimuleaza sistemul imunitar  |  Stress psihic  |  Structura metalica  |  Studii mediu  |  Studiile clinice  |  Substante biologic active  |  Substante cancerigene  |  Substante chimice   |  Substante nocive sanatatii   |  Substantelor cancerigene  |  Suc rosii  |  Supliment alimentar   |  Supliment alimentar pe baza de plante  |  Supliment de siliciu  |  Supliment nutritional  |  Suplimente alimentare  |  Suplimente minerale  |  Suplimente nutritive  |  Suplimente pentru sportivi  |  Suprafata epidermei   |  Supravegherea permanenta  |  Sursa energie  |  Surse energie  |  Terapia durerii si greata  |  Terapii naturiste  |  Tesutul muscular  |  Tesuturile dentare  |  Timp de drenaj   |  Timpul somnului  |  Tinctura plante medicinale  |  Tipuri par  |  Tonifierea musculaturii  |  Toxine la nivelul tesutului   |  Tractul gastro intestinal  |  Tractul urinar  |  Transpiratia excesiva  |  Tranzitul intestinal  |  Tratament radacina  |  Tratament acnee  |  Tratament acnee rozacee  |  Tratament al parazitozelor intestinale  |  Tratament antibiotic  |  Tratament antiinflamator   |  Tratament cefalee  |  Tratament ciroza hepatica  |  Tratament cu antibiotic   |  Tratament cu medicamente  |  Tratament de regenerare  |  Tratament detoxifiere  |  Tratament diaree  |  Tratament dureri dentare  |  Tratament impotenta  |  Tratament infectii transmise sexual  |  Tratament injectabil  |  Tratament migrene  |  Tratament naturist  |  Tratament nefarmacologic diabet zaharat  |  Tratament negi   |  Tratament oral  |  Tratament poliartrita reumatoida  |  Tratament riduri  |  Tratament slabire rapida  |  Tratament ulcer varicos  |  Tratament unghii  |  Tratament vitamine  |  Tratament zona ochilor  |  Tratamente alternative  |  Tratamente apa  |  Tratamente caderea parului  |  Tratamente conventionale  |  Tratamente copii  |  Tratamente gastrita  |  Tratamente naturiste  |  Tratamente picioare  |  Tratamente plante  |  Tratamente psoriazis  |  Tratamente slabire  |  Tratamente slabit  |  Tratamentul reumatismului  |  Tratamentul bolilor  |  Tratamentul fara durere   |  Tratamentul homeopat   |  Tratamentul obezitatii  |  Tratamentul ridurilor  |  Tratamentul sida  |  Tratarea bolilor inima  |  Tratarea bolilor pielii   |  Tratarea cancerului  |  Tubul digestiv   |  Tulburari alimentatie  |  Tulburari circulatorii  |  Tulburari de alimentatie   |  Tulburari de ciclu   |  Tulburari digestive  |  Tulburari respiratorii   |  Tumora la ficat  |  Tumora maligna la creier   |  Tumori  |  Tumorile de sarcina  |  Ulcer gastric si duodenal  |  Ulei industrial  |  Ulei volatil  |  Uleiuri esentiale  |  Uleiuri vegetale  |  Uleiuri volatile  |  Ureaza helicobacter pylori  |  Urechi mari  |  Urina cu sange  |  Urticarii tratament  |  Utilizare a produsului   |  Vase de sange  |  Vase drenaj  |  Vasele de sange  |  Vasele de sange periferice  |  Vasele sanguine  |  Vezica biliara  |  Viata de noapte  |  Vin masa  |  Vin romania  |  Vindecare  |  Vindecare tesuturilor   |  Vindecarea organismului  |  Vitamina c 1000  |  Vitamine aminoacizi minerale  |  Vitamine copii  |  Vitamine memorie  |  Vitamine pentru copii  |  Vitamine pentru sportivi  |  Vitamine si amino acizi  |  Zona ochilor  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.