Sainteriors.ro - Magazin online de tesaturi pentru tapiterii, Bucuresti Afisari: 108
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tapiterie mobilier Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Spatarului, Nr.36, Ap. 1, Parter, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745768675; 0314334335
-------------------------
Web: Internet
  email: concierge@sainteriors.ro
  site: sainteriors.ro

 
Sainteriors (S&A Interiors) - Dealii firma  
Detalii  video  

Stil rustic-Provence sau urban-contemporan, nordic minimalist, nuante delicate, modele subtile, posibilitati pentru amenajari confortabile, relaxate, expresii diferite, culori vibrante, modele amplificate si foarte expresive, colectiile noastre de tapiterii acopera tot spectrul preferintelor dumneavostra

Colectiile de tapiterii, atent selectate, de la sainteriors.ro, propun modele uni, cu texturi simple, pentru proiecte gandite pe termen lung, care nu se demodeaza si care nu trebuie schimbate daca, de exemplu, doriti ulterior schimbari de mobilier in spatiile dumneavostra.

De asemenea, va propunem motive puternice cu combinatii de flori, frunze, forme geometrice, materiale uni si desigur puteti alege decoruri discrete cu dungi verticale, texturi in relief, puncte sau texturi deosebite. Dungile sau desenele verticale vor da impresia de inaltime si suplete iar motivele decorative de dimensiuni reduse sau in nuante discrete confera textura, varietate si eleganta.

La sainteriors.ro aveti la dispozitie o gama larga de tapiterie de lux!

Nu conteaza ce model de tapiterie de lux preferati, noi va aducem exact ceea ce doriti sa aveti in casa. In oferta sainteriors.ro puteti gasi orice stil de tapiterie moderna sau clasica si beneficiati de cel mai bun pret tapiterie. Aici gasiti tapiterie rustica, in culori vibrante, in stilul nordic minimalist sau rustic-Provence.[ Continua sa citesti.. ]

Acestea sunt doar cateva din optiunile pe care vi le punem la dispozitie pe site. Aveti alte idei pe care ati vrea sa le puneti in aplicare? Nimic mai simplu! Putem da viata oricarui proiect, oricat de original si neasteptat ar fi el. Colaboram cu drag cui dvs. la configurarea oricarui proiect de design interior.Noi comercializam tapiterie de lux care nu se demodeaza si nu sufera modificari din cauza trecerii timpului. Foarte rezistenta si versatila, tapiteria din oferta noastra se potriveste cu orice stil de mobilier, indiferent de schimbarile pe care le-ai putea face in casa de-a lungul timpului.Designerii care au creat aceste modele de tapiterie au creat modele geometrice unice, texturi speciale si elemente decorative pe care nu le vei gasi la tapiteria comercializata in magazine. Iti punem la dispozitie modele de tapiterie clasica, unele de tapiterie contemporana, precum si tapiterii speciale.La sainteriors.ro gasiti si foarte multe modele de covoare unice pe piata din Romania, inclusiv covoare de lux. Avem covoare in editie limitata, gandite special pentru cei care vor sa aiba in casa o piesa unica, ce nu se poate compara cu altele produse in serie. Printre modelele de covoare Limited Edition se numara cele facute din abaca si fibre speciale, covoarele din lana si matase, covoare din piele sau covoare subtiri tesute tip Jacquard.

Ce criterii sunt esentiale in alegerea tapiteriei?

Canapeaua si fotoliile sunt expuse diversilor factori nocivi de-a lungul timpului. Cel mai mult poate avea de suferit tapiteria. Ea trebuie sa reziste la uzura, praf, actiunea umiditatii, a lichidelor varsate sau chiar a mancarii cazute pe ea. Cu cat materialele folosite sunt de o calitate mai buna, cu atat mai mult va rezista acea tapiterie la toti acesti factori.In cautarea celui mai bun pret tapiterie, va invitam sa vizualizati intreaga oferta de pe site-ul sainteriors.ro si va veti convinge ca merita sa investiti intr-un material de calitate. La sectiunea Tapiterie de pe site aveti la dispozitie numeroase model de tapiterie, de texturi si culori diferite. Am acordat o grija deosebita diversificarii portofoliului nostru. Modelele disponibile acopera multe stiluri, printre care se numara cel rustic-Provence, urban-contemporan sau nordic minimalist.Este bine reprezentata tapiteria clasica, cea contemporana, dar si tapiteriile speciale. Printre modelele noastre de tapiterie clasica se numara cele din dungi, uni, broderie, Ikat si vegetal-floral. Aveti de ales din mai multe materiale, dintre care se disting matasea, bumbacul, materialul brodat sau mohairul. In privinta stilului tapiteriei clasice, puteti alege si unul clasic reinterpretat sau englezesc, alaturi de cel clasic simplu. La sainteriors.ro gasiti un foarte bun pret tapiterie deoarece noi colaboram cu furnizori renumiti de pe piata de profil. Va oferim posibilitatea de a incerca orice material dorit, de a-l atinge si a-i simti textura, totul inainte de a lua o hotarare definitiva privind cumpararea unui model din oferta noastra. Tapiteria contemporana din oferta sainteriors.ro include materiale si texturi noi, obtinute cu ajutorul tehnologiei moderne.Fibrele acestor materiale sunt destul de usor de intretinut si curatat, fara a se demoda in niciun fel de-a lungul timpului. Puteti alege tapiterie moderna cu model abstract, in dungi, cu modele geometerice sau degrade. Gama noastra de modele este mult mai mare, acoperind toate preferintele posibile ale clientilor nostri. Stim care sunt tendintele prezentului si venim in intampinarea clientilor nostri, oferindu-le modele cu totul speciale de tapiterie de lux.

Alege tapiterie de lux de la sainteriors.ro

Alaturi de tapet, covoare, perdele si draperii, tapiteria este un element important de design intr-o locuinta. Materialele folosite pentru confectionarea diverselor modele de tapiterie de lux din oferta sainteriors.ro sunt de cea mai buna calitate. In Romania, canapelele sunt foarte populare deoarece sunt veratile si pot fi folosite si pe post de pat.Insa canapelele mai elegante si fotoliile din lemn masiv pot fi componente foarte importante ale designului interior. Totusi, nu recomandam tapiterie de lux in casele in care exista animale de companie si copii mici.Cat de mult conteaza tapiteria pentru un fotoliu sau o canapea !Tapiteria canapelelor si a fotoliilor trebuie sa te multumeasca din punct de vedere estetic, sa fie rezistenta la frecare, sa ofere confortul necesar si sa fie placuta la atingere. Tapiteria trebuie sa rezoneze cu celelalte culori din camera si sa nu intre intr-un contrast suparator cu acestea. Puteti alege tapiterie din fibre naturale, fibre artificiale sau o combinatie intre acestea.Totusi, fibrele naturale se murdaresc mai repede si sunt bune in special pentru a indeplini criteriul estetic. Fibrele sintetice sunt preferate de multi designeri deoarece sunt rezistente si durabile, fiind, in acelasi timp, si usor de intretinut. Un dezavantaj al acestora este faptul ca ele pot fi dereriorarate daca sunt expuse mult timp actiunii razelor ultraviolete.Sainteriors.ro va ofera numeroase modele de tapiterie clasica, contemporana sau tapiterii speciale. Acesta din urma categorie va va ajuta sa realizati un design interior special care va diferentia in mod clar locuinta dumneavoastra de celelalte. Chiar si cele mai banale canapele si fotolii pot capata un aer modern si o noua viata, totul datorita modelelor noastre de tapiterie de lux.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video