Instalator 365.ro - Reparatii sanitare, termice, aer conditionat, Non Stop, Bucuresti Afisari: 115
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 30
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Zizin, Nr.7, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0731862891
-------------------------
Web: Internet
  email: office@serviciibucuresti365.ro
  site: instalator365.ro

 
Instalatii sanitare  
Detalii  video  

Specialistii nostri in Instalatii Sanitare, sunt atenti la toate detaliile si de aceea procesul de executie aduce cu el rapiditate, calitate, flexibilitate si profesionalism pentru toate situatiile particulare. Echipa Instalator 365, este calificata sa desfasoare activitati de executie si montaj instalatii sanitare si echipamente. Avem o experienta de peste 12 ani, in acest domeniu.

Echipa de instalatori se afla non-stop la dispozitia DVS. pentru a executa lucrari atat de instalatii sanitare cat si pentru instalatii termice pentru persoane fizice, juridice lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare.

Instalatorii autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari cu diferite grade de complexitate:

  • Inlocuirea segmentelor de teava sparte
  • Refacerea sau inlocuirea legaturilor, lipiturilor defectuoase pentru tevi indiferent de materialul folosit cupru, polipropilena sau pexal
  • Identificarea si repararea cauzelor inundatiilor aparute in baie sau bucatarie
  • Schimbarea sau repararea robinetilor de siguranta a instalatiei sanitare din baie sau bucatarie
  • Desfundarea tevilor de scurgere fie ca problema a aparut la chiuveta sau la cada
  • Desfundarea WC-urilor

Fie ca este vorba de remedierea instalatiei sanitare sau de inlocuirea acesteia, va oferim servicii de calitate superioara la preturi corecte.

Instalatorii utilizeaza solutii constructive, materiale si echipamente moderne si de cea mai buna calitate a instalatilor. Recunoastem importanta calitatii lucrarilor in domeniul instalatiilor sanitare astfel folosim materiale dintre cele mai bune.

Deci, daca sunteti în cautarea unui instalator în Bucuresti pentru repararea instalatilor sanitare, inlocuire tevi (PPR, polietilena, pexal, zinc, cupru), montare de robineti si apometre, reparare, montarea, inlocuire baterii (pentru dus sau chiuvete), inlocuire obiecte sanitare (chiuvete, vase WC, rezervoare WC, cazi de baie, cabine de dus) montare masina de spalat,inlocuit instalatie sanitara (conducte + robineti trecere),inlocuire robinet trecere,desfundari WC canalizare, reparatii instalatii subsol blocuri, reabilitari subsoluri, echipa de instalatori va sta la dispozitie.

Asiguram Instalatori Autorizati in cele 6 sectoare din Bucuresti si din Judetul Ilfov ! Pentru lucrari complexe care nu se afla in lista de mai sus va rugam sa ne contactati sa aflati mai multe detalii si o estimare de pret.

Apelati acum pentru a solicita o echipa de instalatori autorizati la adresa dumneavoastra.0731.862.891 (apel cu tarif normal)Estimare gratuita

Daca inca nu stiti cat ar trebui sa investiti in serviciile de Instalatii Sanitare, noi va putem ajuta! Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp un reprezentant al companiei noastre va va ajuta.

Aveti nevoie de ajutor ?

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video