Instalator-Urgent.ro - Reparatii Instalatii sanitare si termice Non Stop, Bucuresti Afisari: 196
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 46
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr 7 D, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0771302745; 0772427158
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: instalator-urgent.ro

 
Despre noi  
Detalii  video

Suntem la un telefon distanta de dvs! Oferim servicii profesionale, in regim de urgenta, pentru orice avarie, montaj sau instalare obiecte sanitare, centrale termince sau gaze.

Lucram atat pentru persoane fizice (apartamente, case, vile etc) cat si pentru asociatii de locatari sau societati comerciale.

INSTALATOR URGENT SANITAR: Montaj cabine de dus, Montaj panouri solare, Montaj apometre, Reparatii si interventii rapide la instalatii sanitare, Montaj obiecte sanitare, Montaj baterie chiuveta, Montaj baterie cada, Montaj WC, Montaj filtre de apa, Montaj chiuvete, Montaj boiler, Montaj si instalare hidrofor, Montare masina de spalat, Montaj robineti de trecere, Montaj wc suspendat sau ingropat.

INSTALATOR URGENT TERMICE: Montaj centrale termice si calorifere, Schimbarea sau inlocuirea centralei termice, Revizie ISCIR (autorizatie functionare) la centrale termice, Verificare tehnica completa la centrala termica, Spalare chimica a centralei si ale instalatiei termice, Montaj pompa de condens cu neutralizator sau fara, Interventii rapide si reparatii la instalatiile termice.

INSTALATOR URGENT GAZE: Executii si proiectare instalatii de gaze la bloc, Proiectare instalatii de gaze, Modificari instalatii de gaze, Verificari tehnice ale instalatiilor de gaze, Revizii tehnice ale instalatiilor de gaze, Montaj contoare pasante de gaze, Montaj electrovana si senzor de gaze, Montaj aragaz, plita, cuptor gaze.

INSTALATOR URGENT DESFUNDARI: Desfundare canalizare, Desfundare chiuveta, Desfundare WC, Desfundare sifon pardoseala, Desfundare cada si cabina de dus.

INSTALATOR UREGENT PENTRU ORICE PROBLEMA!

Facem parte din acea categorie de instalatori care isi respecta meseria, prin acest lucru dovedind capabilitatea de a fi la curent cu toate tehnologiile noi, existente pe piata instalatiilor din Bucuresti si oferind un plus de incredere oricarui solicitant prin grija pentru fiecare detaliu.

Detinem intrega gama de cunostinte, scule profesionale si materiale pentru a executa orice lucrare in domeniul instalatiilor, cu maxim de seriozitate si competenta, oferind calitatea pe care orice client si-o doreste.

Instalator Urgent disponibil in Sectorul 1, Sectorul 2, Sectorul 3, Sectorul 4, Sectorul 5, Sectorul 6, Ilfov.

Ne deplasam rapid si gratuit la locatia ta. Contacteaza-ne acum si beneficiezi de cele mai bune servicii pentru casa ta!

Telefon: 0771 302 745

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video