Amalfi Alegria locatie selecta evenimente Bucuresti Afisari: 91
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 13
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Logofatu Tautu, Nr.64, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722163270; 0770325613
-------------------------
Web: Internet
  email: office@amalfialegria.ro
  site: www.amalfialegria.ro

 
Organizari evenimente  
Detalii  video  

Amalfi Alegria reprezinta alegerea perfecta pentru evenimente de orice tip: nunti, botezuri, cununii, aniversari, petreceri de firma, seminarii si conferinte, fiind situat in zona centrala a Bucurestiului, langa statia de metrou Timpuri Noi.

Deoarece suntem constienti de importanta exclusivitatii evenimentului special din viata dumneavoastra, am amenajat o singura sala de evenimente in locatie. Avem bucatarie proprie, parcare, garderoba si camera pentru mirese sau mamici, cu baie proprie.

Salonul, cu suprafata de 400 mp, asigura o capacitatea maxima este de 250 persoane, dispuse la mese rotunde de cate 10 persoane, ramanand loc suficient pentru un ring de dans generos.

Designul elegant cu accente exclusiviste, terasa cocheta cu o capacitate de 70 locuri, verdele care impanzeste intrega curte, alaturi de personalul profesionist si primitor, fac din Amalfi Alegria alegerea perfecta pentru evenimentele dumneavoastra.

SERVICII INCLUSE

  • aranjamente florale
  • fete de masa, servete, opis invitati
  • scaune Chiavari, numere de masa
  • suporti lumanari cununie
  • casuta dar

Va asteptam cu drag in locatia noastra, sa descoperiti placerea de a experimenta un eveniment la adevarata lui valoare, lasand toate grijile organizarii in seama profesionistilor, cu experienta de peste 10 ani in domeniu.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video