PeFoc.ro - Magazin online de seminee, termoseminee si sobe, Sibiu Afisari: 590
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Sobe, semineuri Vizitatori: 83
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Surii Mici, Nr.68, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0766425154; 0769070264; 0737364633
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@pefoc.ro
  site: www.pefoc.ro

 
Patio Mini Negru Manual S - Incalzitor pe gaz Pret: 3.332,00 RON
Detalii  video  

Semineul mobil pe gaz (butelie) poate fi atractia principala pe terasa ta sau in gradina. Usor de mutat dintr-un loc in altul, acesta ofera o ambianta placuta in orice anotimp.

Dispozitive pentru incalzire terasa, pe gaz de butelie sau GPL!

Inaltime : 136,6 cmLatime : 42,7 cmTipul de Semineu : MobilTipul de combustibil : gazGreutate : 60 KgMaterial : Metal, SticlaAdancime : 42,7 cmCuloare : NegruFunctii : Manual / Fara telecomandaPutere : 4,9 - 8,2 kwExtra : Autonomie maxima 30h cu 11kg de combustibilGarantie : 2 ani

Semineul PATIO este un incalzitor elegant pe gaz, care ofera caldura si lumina ori de cate ori dorim sa cream o atmosfera unica si confortabila pe terasa sau in gradina sau la evenimente speciale in aer liber.

Acum poti alege sa ai un dispozitiv din gama incalzitoarelor portabile pentru terasa, curtea sau gradina ta, care sa incalzeasca serile reci de primavara sau toamna ori noptile de vara petrecute cu prietenii. Functioneaza cu alimentare de propan-butan sau propan pur, la butelie. Este un dispozitiv termic pe gaz pentru exterior, folosit in aer liber, sigur si foarte estetic, prevazut cu flacara reala (cu foc adevarat)! Poate fi folosit sau inchiriat la restaurante, terase comerciale, baruri, hoteluri,

Un incalzitor cu gaz este cel mai bun mod de a transforma terasa intr-un loc special, exclusivist!

 

Seminee pe gaz pentru incalzirea locuintei si incalzitoare de terasa pe gaz pentru exterior!

Iti prezentam o gama completa de seminee care se leaga la reteaua de gaz a casei, cu flacara naturala, alternative pentru modelele clasice de seminee sau sobe. De asemenea, ai la dispozitie si o serie de modele de incalzitoare pe gaz de exterior, pentru terasa, curte sau gradina, care folosesc combustibil propan sau butan de butelie. Dispozitivele sunt prevazute cu arzatoare sigure, iar designul este unul modern, deosebit.

Semineele si incalzitoarele pe gaz sunt solutii termice de efect, care creeaza o atmosfera speciala!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video