PeFoc.ro - Magazin online de seminee, termoseminee si sobe, Sibiu Afisari: 590
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Sobe, semineuri Vizitatori: 83
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Surii Mici, Nr.68, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0766425154; 0769070264; 0737364633
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@pefoc.ro
  site: www.pefoc.ro

 
Semineele prefabricate premium HORIZON 2 CREM  
Detalii  video  

Semineu prefabricat cu imbracaminte modulara pe structura metalica si focar pe lemne din gama premium. Nu necesita unelte speciale pentru montaj, adezivi sau alte materiale de finisaj. Intuitiv si usor de instalat, fara praf si deranj prea marer.Semineele prefabricate premium reprezinta o noutate in domeniul termic si un plus de confort!

 

Clasa de eficienta energetica A+ ?Conform cu normativa Ecodesign 2022 ?Conform cu legea austriaca 15a B-VG ?Conform cu legea germana BimSchV2 ?Conform cu standardul EN13229 ?Marcaj CE ?

 

 

Hoxter - dintre cele mai calitative focare 

Acest focar este marca Hoxter, o companie ce are ca domeniu de activitate fabricarea componentelor necesare constructiei focarelor, fiind una din companiile care produce cele mai calitative focare la nivel mondial. Hoxter nu se identifica cu curentual actual de producere in masa a bunurilor, care se devalorizeaza rapid. Scopul companiei este sa produca produse de calitate cu valoare permanenta, de aceea loialitatea si increderea reciproca intre parteneri este piatra de temelie a companiei.

Fiecare produs nou este testat in laboratorul propriu prin expunere la temperaturi ridicate pentru o lunga durata de timp. Urmeaza masurarea cu un aparat special pentru a nu depasi limita de noxe admisa.

  Fabricate din materiale de inalta calitate

Focarele Hoxter sunt vopsite cu vopsea ecologica UHT-Hydro, termorezistenta pana la 600º C  si extrem de rezistenta la deteriorari. Aceasta incepe sa se usuce imediat dupa aplicare, pentru a nu emana fum si miros in timpul primei arderi. Focarele sunt fabricate din otel rezistent la temperaturi inalte pe durata lunga de timp, gradul P265 GH.

Este captusit la interior cu samota cu densitate de 2000 kg / mc si o rezistenta de pana la 1200º C. Datorita procesului de uscare timp de 4 zile (la 40 C) urmat de procesul special de ardere si racire care dureaza in total 75 ore, prezinta o rezistenta mecanica mult mai ridicata comparativ cu samota standard.

Usa ce garanteaza etanseitate maxima

La focarele Hoxter cu usa glisanta, in timpul deschiderii usa este mai intai impinsa putin catre exterior pentru a preveni deteriorarea sistemului de etansare a usii. La inchidere, usa este trasa mecanic pe camera de ardere cu ajutorul a 4 rulmenti pentru a garanta etanseitate maxima.

 

Dupa ce focarul este montat in constructia semineului, accesul la contragreutati, sistemul de admisie si la sistemul de glisare a usii se va face exclusiv prin usile de acces din  interiorul focarul fara vreo interventie asupra constructiei semineului.

Produsele Hoxter sunt gandite pentru a functiona o viata intreaga astfel incat componentele consumabile sa poata fi inlocuite din exterior fara a strica hota semineului.

 

 

 

Sticla dubla pentru un randament mai bun

Focarul este echipat cu sticla Schott (Germania) iar la cerere focarele Hoxter pot fi echipate cu sticla dubla atat pentru modelele standard cat si pentru cele cu 2 laturi de sticla astfel incat caldura sa fie redirectionata mai putin pe sticla si mai mult pe partea de distributie, in anumite cazuri influentand randamentul si consumul de lemne.

Hoxter a fost prima companie de pe piata care a introdus sticla dubla la focarele pe colt, inca din 2012.

 

 Sticla simpla

 Sticla dubla

 

Pozele si videoclipurile de prezentare sunt cu caracter informativ. Produsul livrat poate avea imbunatatiri aduse (conform cerintelor majoritare ale clientilor) fata de produsul prezentat care nu afecteaza functionalitatea produsului sau forma acestuia (ex. culoarea manerelor, forma cenusarului sau materialul din care este confectionat deflectorul, dupa caz.) Produsele pot avea o culoare diferita fata de poza de prezentare cu pana la 10% mai inchise sau deschise in functie de lotul de productie.

 

Pierderi minime de combustibil

Ardere mai eficienta cu reziduuri de cenusa reduse la 2% din cantitatea totala de lemn ars datorita arderii pe vatra. Vatra focarului este mai adancita pentru a nu fi necesara curatarea zilnica a cenusei.

Putere nominala : 7 KwRandament : 81 %Culoare : cremInaltime : 150 cmAdancime : 50 cmLatime : 75 cmPosibilitate de racordare: : susCombustibil: : lemnConsumul de combustibil : 2,2 kg/hTemperatura gazelor arse : 287 °CDiametru iesire gaze arse : Ø180Tirajul necesar : 12 PaRacord admisie aer pentru ardere : Ø125Dimensiuni vatra : 45x20x48 (h) cmGreutatea cu placi de teracota : 270 kgVarianta Imbracaminte : 2 laturi ceramice finisate Fata + StangaVarianta focar : Hoxter Premium ECKA 60/35/50SL Sticla Stanga: https://www.pefoc.ro/produs/ecka-603550-sl-slim_8688Clasa Energetica : A+Materiel imbracaminte : Ceramica Premium CerampiuUtilizare : Semineu complet, format din elemente modulare prefabricate, gata de montaj, fara santier.

Pentru multe modele de focare de semineu premium s-a dezvoltat recent o tehnologie moderna de placare a lor cu piese de imbracaminte eleganta modulara. Astfel, pentru seminee premium poti opta acum intre imbracaminte cu 2 sau 3 laturi ceramice finisate, pentru a transforma designul interior al locuintei tale si a-l ridica la un alt nivel! Disponibile in diferite culori (crem, alb, piatra) si pentru diverse modele (cu sticla focarului pe stanga sau pe dreapta), aceste placi ii confera semineului tau un stil aparte si chiar exclusivist!

Alege un semineu premium prefabricat modular, care se remarca prin confort, eleganta si usurinta la montaj!

 

Categoria semineelor premium iti prezinta unele dintre cele mai bune si mai calitative produse la nivel global, gandite sa functioneze o viata intreaga, dezvoltand o ardere curata si eficienta, ducand la pierderi minime de combustibil!

Aceasta gama cuprinde focare ce nu se identifica cu procesul actual de producere in masa, fiecaruia acordandu-se o atentie deosebita chiar la cele mai mici detalii. In fabricarea lor sunt folosite cele mai avansate tehnologii si materiale de calitate superioara pentru a rezista la temperaturi foarte ridicate, fiind astfel catalogate ca seminee de lux.

Semineele premium nu doar ca sunt eficiente, dar sunt si estetice. Ele reprezinta etalonul de calitate in domeniu, indeplinind unele din cele mai bune si inalte standarde de performanta, certificari si testari de calitate si durabilitate

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video