Instalator Autorizat Bucuresti - Interventii Non Stop Afisari: 128
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 50
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Resita, Nr. 25, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722974760; 0766974760; 0771302745
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@instalator-autorizat.ro
  site: www.instalator-autorizat.ro

 
Instalatii sanitare interioare  
Detalii  video  

Aveti nevoie urgent de un specialist care se ocupe cu tot ce inseamna instalatii sanitare interioare pentru o cladire nou construita? Daca, pe langa problemele cu instalatia termica au aparut si probleme la instalatia sanitara interioara in locuinta, nu-ti fa griji si apeleaza cu incredere la un instalator priceput in instalatii sanitare interioare pentru a rezolvatoate aceste probleme. Pe piata exista firme serioase, care va stau la dispozitie cu servicii de proiectare, instalare, montaj si reparatii instalatii sanitare interioare, la cele mai inalte standarde, atat pentru imobile private cat si pentru institutii sau firme.

   O echipa de specialisti se poate ocupa de tot ceea ce inseamna instalatii sanitare interioare, dar si exterioare si va lucra cu echipamente, materiale si tehnici modern. Va rezolva orice problema aparuta, indiferent de complexitatea lucrarii. Poate executa lucrari pentru alimentarea cu apa a cladirii, lucrari de canalizare, obiecte si accesorii sanitare sau instalarea hidrantilor de interior, bransamente si orice fel de instalatii de apa in gospodarii si nu numai.

In plus, daca apelezi la specialisti poti poti beneficia de o echipa profesionista care realizeaza lucrari la instalatiile sanitare interioare intr-un ritm rapid, cu seriozitate si promptitudine.

Un instalator cu experienta in instalatii sanitare interioare te va ajute sa remediezi problemele cu tevile care curg, cu robinetii care cedeaza din cand in cand sau alt gen de reparatii la instalatia sanitara interioara precum:

     - Montaj, inlocuire si reparatii obiecte sanitare - Inlocuirea si montajul coloanelor de apa calda sau rece, a robinetilor de coloana, tubulatura de ape uzate

     - Reparatii sau inlocuire de tevi fisurate sau infundate - Reparatii sau inlocuire de calorifere vechi

     - Inlocuirea robinetilor defecti

     - Instalarea apometrelor

Un instalator specializat in instalatii sanitare interioare, poate realiza lucrari de anvergura pentru cladiri noi rezidentiale, realizeaza proiecte pentru racordarea si alimentarea oricarui tip de cladire la reteaua de apa si in plus, face renovari complete dupa realizarea lucrarii sau instalatii sanitare pentru orice tip de cladire. Va interveni rapid si profesionist, oferind consultatii de specialitate si garantie pentru intreaga lucrare. Deoarece fiecare spatiu dintr-o locuinta este diferit si are nevoi diferite, la fel si sistemul de alimentare cu apa si canalizare are nevoie de o atentie speciala.

Daca iti doresti sa modifici ori sa imbunatatesti instalatiile interioare existente, o echipa de profesionisti te poate ajuta cu tot ceea ce inseamna montaj sau proiectare a instalatiilor pentru cladiri noi de locuinte sau de firma, astfel:

    - Schimbarea robinetilor si montajul apometrelor. Vor fi inlocuiti robinetii de la coloanele de apa calda si apa rece, atat de la baie cat si de la bucatarie. Apometrele, daca au mai mult de 10 ani, trebuie schimbate, pentru a functiona la parametrii normali. In final se va reface traseul la coloana principala de apometre prin fixarea tevilor de polipropilena cu sisteme speciale.

    - Se vor stabili si reface traseele de la apometre catre zona unde vor fi montate bateriile si vasul de la toaleta cu ajutorul tevii de polipropilena, mascata acolo unde trebuie si fixate corespunzator.

    - Dupa aceste etape se va recurge la montajul bateriilor de cada, chiuveta, lavoar, toaleta si alte scurgeri, fiecare in pozitia stabilita dinainte impreuna cu instalatorul.

    - Schimbarea intregii instalatii sanitare interioare dintr-o locuinta va fi completa abia dupa inlocuirea, in cazul in care se impune, a caloriferelor vechi cu unele noi, garantate pe o perioada de timp mai indelungata. In ceea ce priveste materialele necesare si costurile necesare in cazul schimbarii instalatiei sanitare interioare, instalatorii cu experienta si vechime pe piata, beneficiaza de discount-uri substantiale din partea firmelor cu care colaboreaza si va pot oferi la randul lor preturi avantajoase la toate aceste produse. In plus, ofera garantie pentru intreaga lucrare efectuata, dar si pentru materialele folosite.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video