Cibernet Service Afisari: 102
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Transmisii de date, retele telecomunicatii Vizitatori: 35
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Campul Painii, nr. 3 - 5, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0788201871; 0364815139
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cibernetservice.ro
  site: www.cibernetservice.ro

 
Sisteme control acces  
Detalii  video  

Sunt sistemele ce asigura monitorizarea si restrictionarea accesului persoanelor si autovehicolelor in diferite zone ale obiectivului si/sau cladirii asigurand astfel securitatea fizica a persoanelor, bunurilor, managementul si controlul traficului si a autovehicolelor.

La intrarea in zona restrictionata, auto sau pietonala se instaleaza atat elemente de preluare a datelor celor care cer accesul, utilizand o tehnologie raportata la categoria si nivelul de securitate al obiectivului cum ar fi: biometrica : amprente, iris, palma, fata, cartele cu tehnologie chip card sau proximitate, cat si elemente de blocare/permitere a acesului in urma validarii cum ar fi bariere, bollard, turnicheti, yalle electromagnetice, etc. Toate elementele componente ale sistemului sunt conectate la controlere ( cu functionarea autonoma) interconectate intre ele prin magistrale RS485 sau TCP/IP care transmit toate evenimentele din sistem catre o aplicatie software ce le manageriaza si salveaza intr-o baza de date consultabila dupa orice criteriu de persoana, intrare, fasie orara, etc.

In functie de gradul de risc si nivelul de securitate cerut aceste sisteme se interconecteaza, cu sistemele de supraveghere video CCTV si antiefractie in cadrul unei aplicatii de monitorizare, management si control integrate.

Compania Cibernet Service este in grad sa va garanteze proiectarea, furnizarea si asistenta tehnica la instalare si punere infunctiune cat si mentenanta acestor sisteme de control acces indiferent de nivelul de complexitate.

O categorie aparte de sisteme de control acces oferite de noi sunt sistemele de control acces hotelier, sisteme integrate de tip server-client ce aduc imense beneficii hotelierilor prin gestiunea instalatiei de aer conditionat cand clientul nu este in camera, gradul de confort si multumire al clientilor, gestiunea si managentul si restrictionarea accesului a clientilor, vizitatorilor si personalului.

Din oferta Cibernet Service fac parte:

  • Centrale de control acces
  • Software de control acces
  • Cititoare carduri
  • Cititoare biometrice (scanare amprentă deget, iris, faţă, voce)
  • Tag-uri, carduri
  • Tastaturi
  • Controlere
  • Bariere
  • Turnicheţi
  • Porţi automate
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video