Alpha Professional, Cluj Napoca - Constructii civile si amenajari interioare/exterioare Afisari: 207
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 67
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Dambovitei , Nr.71, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0745587580
-------------------------
Web: Internet
  email: office@alpha-pro.ro
  site: www.alpha-pro.ro

 
Amenajari interioare  
Detalii  video  

Amenajarile interioare sunt reprezentate de procesul de transformare a unui spatiu gol sau neplacut intr-un spatiu care sa corespunda tuturor cerintelor dumneavoastra, un spatiu placut, confortabil, ergonomic.

De aceea, noi va ajutam sa va amenajati adecvat spatiul dvs. de locuit, care trebuie sa fie conform cu nevoile dvs si personalitatii celor care locuiesc in acelasi spatiu. Aacoperim o gamă larga de lucrari de finisaje, astfel incat să va bucurati din plin de produsul finit, fara stresul preliminar de a angaja diferite echipe pentru fiecare operatiune in parte.

Va oferim servicii de lucrari in amenajari interioare moderne sau clasice, amenajari interioare (case, vile, apartamente), amenajari interioare (dormitor, living, camera copiilor, baie, holuri, mansarda, piscina), tapet, parchet laminat.

  • amenajari interioare
  • amenajari interioare
  • amenajari interioare vile
  • amenajari interioare tanduri
  • amenjari dormitoare
  • amenajari hoteluri

De asemenea suntem specializati in amenajari de interioare pentru standuri, spatii comerciale, cluburi, baruri, cafenele, restaurante, pensiuni, hoteluri, reamenajari cladiri vechi, finisaje interioare, decorativa de interior, orice vopsea cu efecte speciale, vopselele decorative structurate, renovari, tencuieli, zugraveli, vopsitorii.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video