Cibernet Service Afisari: 102
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Transmisii de date, retele telecomunicatii Vizitatori: 35
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Campul Painii, nr. 3 - 5, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0788201871; 0364815139
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cibernetservice.ro
  site: www.cibernetservice.ro

 
Sisteme protectie perimetrala  
Detalii  video  

Sunt sisteme destinate detectiei si avertizarii asupra tentativelor de patrundere in cadrul perimetrului unei proprietati , destinate mediului rezidential , industrial civil si militar sau cu regim special. De experienta specialistului care in urma studierii terenului , conditiilor si intelegerii lor , alege si propune categoria si tehnologia specifica de senzori depinde gradul de protectie asigurat de catre un sistem de protectie perimetrala si nivelul de alarme false generat. Compania noastra proiecteaza si furnizeaza echipamente si sisteme de protectie perimetrala de la parteneri furnizori din Comunitatea Europeana specializati numai in astfel de sisteme cu o mare traditie si experienta.

Gama de senzori si detectori variaza ca principii , tehnologie , constructie si mod de instalare putand fi montate ingropat – indiferent de tipul terenului , pe gard , in gard ,pe stalpi , etc.

Cibernet Service va sta la dispozitie cu specialistii sai pentru operatiunile de “site survey” dimensionare si alegerea unei solutii de protectie perimetrala care sa satisfaca nivelul de securitate si alarme false cerut de importanta obiectivului Dumneavoastra.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video