DinStef Com - Vidanjare, desfundare canalizare, Bucuresti Afisari: 1460
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 618
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Margeanului, Nr. 8,Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744146589; 0731341834; 0214210791
-------------------------
Web: Internet
  email: office@vidanjari-desfundari.ro
  site: www.vidanjari-desfundari.ro

 
Servicii  
Detalii  video  

Oferim o varietate larga de solutii complete pentru servicii recunoscute la nivel national si international ce tin de desfundare, vidanjare si salibritate:

• DESFUNDARI SI CURATARI CANALIZARE;• STROPIRE SPATII VERZI;• SPALARE SPATII SI INCINTE BETONIERE; • SPALARE PISCINE; • DECOLMATARI; • DENISIPARI; • SERVICII DE VIDAJARE.

Toate serviciile sus enumarate sunt realizate cu eficienta maxima pentru toti clientii care ne solicita ajutorul. Desi activitatile noastre pe care le oferim au loc in mod deosebit in orasul Bucuresti, nici celelalte orase nu sunt de neglijat, fapt pentru care avem posibilitatea sa ne executam serviciile si in alte zone ale tarii.De altfel, nu doar Bucurestiul poate beneficia de solutii integrale si complexe de salubrizare, de curatare a strazilor si toate celelalte activitati. Odata ce este efectuata aceasta cererea, noi o vom indeplini cu succes.

Pentru ca un oras sa fie cu adevarat primitor atat pentru locatari, cat si pentru vizitatori, acesta trebuie sa prezinte o anumita ordine si curatenie ce poate fi realizata cu succes chiar de noi.Strazile curate, spatiile verzi atent ingrijite si canalizarile eficiente sunt lucrurile ce vor defini orasul dumneavoastra daca veti apela la serviciile noastre calitative si eficiente.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video