Clinica SlimArt Tratamente de infrumusetare Afisari: 697
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 392
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Floreasca , Nr. 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu), Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754220050; 0732990051; 0732990052
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@slimart.ro
  site: www.slimart.ro

 
Cel mai puternic tratament impotriva celulitei  
Detalii  video  

VELA SMOOTH – EFICIENTA DOVEDITA IN LUPTA CU CELULITA

 

SPUNE ADIO CELULITEI!

Daca iti doresti rezultate vizibile impotriva celulitei, atunci raspunsul este fara indoiala Velasmooth. Acest aparat a fost special creat pentru a indeparta cu succes aspectul neregulat al celulitei. Velasmooth utilizeaza puterea combinata a energiei optice cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacumuul pulsat si actiunea profunda a rolelor mecanice. Aceste patru procese contribuie la eliminarea celuliteti fara durere, efort, si cel mai important, fara riscuri.

VelaSmooth este soluţia perfectă pentru tratarea celulitei, conturarea şi retonifierea zonelor cu probleme precum şoldurile, abdomenul sau linia braţelor.  Acesta permite profesionistului estetician să acţioneze precis şi selectiv pe zonele dorite.

 

E ESTE VELA SMOOTH? 

Aparatul VelaSmooth utilizeaza tehnologia elos care a revolutionat metodele de lupta cu celulita, fiind, la ora actuala, singura solutie care combină 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuumul pulsat si forta mecanica, prin intermediul rolelor mecanice. Asadar, celulita nu are scapare. Radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii. Infrarosul stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase. Vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor. Iar rolele mecanice permit realizarea unui tratament anticelulitic agreabil, prin masarea profunda a pielii.

CUM ACTIONEAZA VELA SMOOTH? 

VelaSmooth este solutia ideala pentru combaterea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului. Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea permit terapetului sa actioneze precis si selectiv, pe zonele cu probleme. Tratamentul anticelulitic cu VelaSmooth este aplicabil indiferent de nuanta tenului, nu are efecte secundare, nu produce durere si nu implică niciun risc.

CUM NE PREGATIM PENTRU TRATAMENT? 

In ziua in care veti pasi pragul clinicii noastre pentru prima sedinta cu VelaSmooth, trebuie sa fi baut suficiente lichide pentru o buna hidratare a intregului organism. La fel veti putea proceda si in timpul tratamentului, pentru a evita disconfortul deshidratarii. Trebuie stiut ca aplicarea unui scrub in seara precedenta sedintei anticelulita va imbunatati efectele tratamentului, iar neutilizarea uleiului, a cremei de corp sau a produselor auto-bronzante este chiar indicata inaintea sedintelor cu VelaSmooth. O piele curata si epilata va fi mai usor de lucrat. De asemenea, suprafata zonelor ce urmeaza a fi tratate nu trebuie sa prezinte rani, zgarieturi sau infectii. Pentru mamicile care continua tratamentulul cu anticoagulante dupa nastere, aplicarea tratamentului nu este indicata in aceasta faza.

CARE SUNT EFECTELE TRATAMENTULUI CU VELA SMOOTH? 

Dupa tratamentul cu VelaSmooth stratul de celulita se reduce in mod vizibil, circumferinta zonelor tratate scade, pielea ramane catifelata, intinsa si capata tonus. Actiunea tehnologiei elos asigura o penetrare selectiva a dermului, iar efectele de reducere a celulitei sunt vizibile inca de la prima sedinta. Veti observa o revigorare generala a organismului datorita unei circulatii a sangelui imbunatatita.

CAT DUREAZA TRATAMENTUL CU VELA SMOOTH? 

Numarul sedintelor de remodelare corporala difera de la un client la altul. In medie, tratamentul dureaza in jur de 12 sedinte, insa acest numar variaza in functie de gradul celulitei si de rezultatele dorite. Desi niciun tratament medicamentos nu este indicat, o dieta echilibrata si o hidratare corespunzatoare vor spori eficienta tratamentului. Pe tot parcursul tratamentului, terapeutul te va indruma si iti va oferi toate sfaturile de care ai nevoie.

CAT DE SIGUR ESTE ACEST TRATAMENT?

 

Elos, tehnologia care sta la baza functionarii aparatului VelaSmooth reprezinta un proces non-chirurgical si non-invaziv. Garanteaza maxim de rezultat si siguranta fara a va afecta sanatatea si altera confortul. La fel ca si in cazul masajului mai puternic, persoanele cu sensibilitate crescuta la nivelul pielii ar putea capata mici vanatai sau roseata, din cauza actiunii rolelor mecanice.

CAT DUREAZA EFECTELE TRATAMENTULUI CU VELA SMOOTH?

Ca oricare alt rezultat si cel obtinut in urma tratamentului cu VelaSmooth necesita intretinere ulterioara pentru a dura cat mai mult. O dieta echilibrata, hidratare abundenta, un pic de miscare, cateva sedinte de masaj sau impachetari ar putea constitui adjuvanti in stabilizarea si prelungirea efectului procedurii anticelulitice.

SE POATE FACE ACEST TRATAMENT IN TIMPUL SARCINII? 

Specialistii spun ca este mai bine sa asteptati nasterea bebelusului si apoi sa incepeti acest tratament. Desi este o procedura sigura, nu pot fi garantate rezultatele interventiei, atunci cand in corp au loc tot felul de schimbari hormonale. In plus, diminuarea cantitatii de colagen secretate de catre organism in timpul sarcinii duce la aparitia unei cantitati mai mari de celulita, dupa nastere.

Tratamentul nu are efecte secundare şi nu implică niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabilă. Aceasta este atenuată de utilizarea rolelor mecanice, astfel încât clienţii se pot întoarce la activităţile de zi cu zi imediat după terminarea şedinţei de tratament.

Un alt avantaj major este faptul că tratamentul cu VelaSmooth nu necesită urmarea unui tratament medicamentos în paralel. Este însă recomandată consultarea unui nutriţionist, pentru că orice tehnologii am aplica pentru reducerea celulitei şi remodelarea corporală, acestea sunt ineficiente în cazul unei alimentaţii necorespunzătoare sau în exces.

Un program de tratament cu VelaSmooth cuprinde în medie 12 şedinţe, însă numărul acestora variază de la client la client, în funcţie de caracteristicile fiecărui client şi de rezultatul dorit.

Programeaza-te acum si afla cum te poate ajuta doctorul specialist.

Înscrie-te si te contactam noi sau contacteaza-ne tu: 0754.22.00.50

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video