Simbac, Constructii metalice si fabricate din beton - Oradea Afisari: 960
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 553
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Borsului, Nr. 37A, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0259457662; 0744592004 ; 0758053375
-------------------------
Web: Internet
  email: secretariat@simbac.ro
  site: www.simbac.ro

 
Despre noi, Firma Simbac  
Detalii  video  

SIMBAC SA este o societate cu capital integral privat înfiintata la data de 19.02.1991. Compania cunoaste o crestere economica anuala si atinge, în ultimii 3 ani.

SIMBAC detine dotari cu utilaje tehnologice de ultima generatie, mijloace de transport si utilaje tehnologice speciale, automacarale, popmpe pentru turnat beton, utilaje terasiere, spatii de productie specifice activitatii preponderente în domeniul constructiilor industriale, civile, agricole, edilitare, drumuri si poduri.

Echipa totalizeaza un numar de 130 angajati specializati în executia de lucrari de constructii-montaj, fabricate din beton, confectii metalice, transportat si pompat beton, extragerea si prelucrarea produselor de balastiera, confectionat si carcasat armaturi din otel beton.

SIMBAC este compania care a manifestat de-a lungul celor 25 de ani de existenta promptitudine si profesionalism în colaborarile sale. În cadrul relatiilor contractuale s-a dovedit a fi un partener de încredere care a oferit solutii inovatoare pentru proiectele derulate de colaboratorii sai,sprijin si consultanta de sprecialitate.

SIMBAC respecta termenele de executie si punerea în functiune a lucrarilor, ofera servicii de consultanta si alternative fiecarui beneficiar în functie de cerinte, aplica tehnologii si solutii noi în domeniul constructiilor si acorda atentie deosebita detaliilor de executie a lucrarilor.

Compania îsi desfasoara activitatea atât în judetul Bihor, cât si în alte judete ale tarii. SIMBAC reprezinta amprenta care garanteaza performanta, calitate si siguranta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video