Sharks Security, Bucuresti - Comerializare si service interfoane Afisari: 109
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Interfoane Vizitatori: 523
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Aniversarii, Nr. 39A, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727300070; 0213270070
-------------------------
Web: Internet
  email: sharkssecurity@gmail.com
  site: www.sharkssecurity.ro

 
Alarma antiefractie  
Detalii  video  

Sisteme de alarmare împotriva efracÅ£iei - oferim proiectare, distribuÅ£ie, instalare ÅŸi întreÅ£inere. Sharks Security este licenÅ£iată de IGP pentru a proiecta, instala ÅŸi întreÅ£ine sisteme de alarmare împotriva efracÅ£iei.

Sistemele electronice de detecÅ£ie ÅŸi alarmare a efracÅ£iei asigură securitatea spaÅ£iului pe care îl dorim protejat. Fiecare sistem de detecÅ£ie ÅŸi alarmare împotriva efracÅ£iei se configurează în funcÅ£ie de caracteristicile fiecărui obiectiv, asigurând astfel un grad de securitate corespunzător. Sistemele de avertizare efracÅ£ie pot fi atât cablate cât ÅŸi wireless. Echipamentele electronice care intră în componenÅ£a unui astfel se sistem monitorizează spaÅ£iul protejat, detectează tentativele de efracÅ£ie, identifică zona evenimentului ÅŸi semnalizează trecerea în stadiul de alarmă. Un sistem de detecÅ£ie si avertizare efracÅ£ie este compus din urmatoarele echipamente:

  • Centrală de efracÅ£ie. Aceasta se va alege in funcÅ£ie de numărul de zone, arii, încăperi care se doresc a fi protejate. ÎmparÅ£irea zonelor în mai multe arii permite armarea totală sau parÅ£ială în funcÅ£ie de necesităţi. FuncÅ£ia principală a acesteia este de a centraliza informaÅ£iile primite de la detectori ÅŸi de la restul echipamentelor, iar pe baza acestora stabileÅŸte starea de alarmare, declanÅŸeajă sirenele ÅŸi trimite mesaje spre dispeceratul de monitorizare sau telefoanele mobile în funcÅ£ie de situaÅ£ie.
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video