Sharks Security Bucuresti - Instalare si service sisteme de securitate Afisari: 1365
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 515
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Aniversarii, nr. 39A,sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727300070; 0213270070
-------------------------
Web: Internet
  email: sharkssecurity@gmail.com
  site: www.sharkssecurity.ro

 
Supraveghere video  
Detalii  video  

Sisteme supraveghere video - oferim servicii de proiectare, distribuÅ£ie, instalare, service ÅŸi mentenanţă.

Un sistem de supraveghere video trebuie să răspundă la următoarele solicitări ale clientului:

  • ce doreÅŸte să vadă în timp real ÅŸi la ce calitate?
  • ce doreÅŸte să stocheze din informaÅ£ia video ÅŸi la ce calitate?
  • cât timp trebuie păstrată informaÅ£ia?
  • cine poate accesa ÅŸi de unde poate accesa imaginile live ÅŸi înregistrările?
  • cât de uÅŸor de utilizat este sistemul de supraveghere video?

Primul pas pentru configurarea unui sistem de supraveghere video este alegera zonelor ce trebuiesc supravegheate ÅŸi locurile de aplasare ale camerelor. Principalele componente ale unui astfel de sistem sunt:

  • Digital Video Recorder (DVR). Are rolul de a capta, comprima ÅŸi stoca semnalul video primit de la camerele de supraveghere. Stocarea se face pe un hard-disk obiÅŸnuit SATA care se montează în interiorul DVR-ului. DVR-urile pot avea mai multe canale video (de la 4 la 32 de canale), putând fi conectate atâtea camere de supraveghere câte canale sunt. Acest echipament este "inima" întregului sistem de supraveghere, de capabilitatea sa depinzând performanÅ£ele întregului sistem ÅŸi calitatea înregistrărilor. Degeaba vom alege niÅŸte camere de supraveghere performante dacă DVR-ul este unul de calitate slaba! Principalele caracteristici ale unui DVR sunt:
    • RezoluÅ£ia: Cu cât rezoluÅ£ia DVR-ului este mai mare cu atât calitatea înregistrărilor este mai buna. În acest moment rezoluÅ£iile DVR-urilor variază între 352x288 pixeli ÅŸi 720x576 pixeli sau FullHD 1920x1080 pixeli.
    • Compesia: Deoarece ne dorim să avem o calitate superioară a imaginilor înregistrate ÅŸi economie de spaÅ£iu pe HDD, acestă caracteristică este foarte importantă. Compresia face ca imaginile înregistrate pe HDD să ocupe un spaÅ£iu mai mic sau mai mare. În acest moment standardul H264 este cel mai performant, depăşind Mpeg4 ÅŸi Mpeg2.
    • Rata de transmisie (frames per second): Pentru ca un DVR să poată transmite live fără ca miÅŸcarea să fie sacadată este nevoie să transmită de la 25 de cadre/secundă sau mai mult.
    • Motion detection: Acestă funcÅ£ie permite DVR-ului să detecteze atunci când are loc miÅŸcarea în aria supravegheată ÅŸi să înceapă înregistrarea în mod automat, economisind asftel spaÅ£iu pe HDD.
    • Transmisie net: DVR-urile moderne au capacitatea de a fi conectate la internet. Cu un simplu IP vă puteÅ£i conecta de oriunde din lume ÅŸi veti putea viziona atât transmisia live cât ÅŸi înregistrările. Vă puteÅ£i conecta cu PC, laptop, tabletă, smartphone, etc.
    • Audio: DVR-urile cu înregistrate audio oferă posibilitatea de a capta sunetul din spaÅ£iu supravegheat. Pot avea un număr de canale audio egal cu numărul de canale video.

 

  • Camerele de supraveghere. Sunt acele componente ale sistemului video care sunt responsabile cu preluarea imaginilor prin intermediul obiectivelor, transformarea acestora într-un semnal electric sau digital (IP) ÅŸi transmiterea către DVR. Există pe piaţă o gamă foarte larga ÅŸi diversă de camere de supraveghere. Acestea pot fi clasificate în funcÅ£ie de locaÅ£ia (interior/exerior) unde urmează a fi montate, în funcÅ£ie de distanÅ£a care trebuie acoperită (mărimea lentilei ÅŸi numărul de led-uri) sau în funcÅ£ie de nivelul de detalii pe care îl poate atinge camera (TVL). Din multitudinea de tipuri de camere de supraveghere amintim de:
    • Camere de supraveghere de interior cu un design compact special concepute pentru spatiile interioare.

 

  • Camere de supraveghere compacte cu IR sunt dotate cu luminator cu infraroÅŸu pentru vederea pe timp de noapte, lentilă fixă sau varifocală ÅŸi carcasă.

 

  • Camere de supraveghere tip dome special concepute pentru montarea pe tavan.

 

  • Camere de supraveghere Pan-Tilt-Zoom (PTZ) care pot fi controlate de la distanţă pe verticală, orizontală ÅŸi zoom.

 

  • Camere de supraveghere IP sunt camere care utilizează Internet Protocol. Imaginile sunt transmise printr-o reÅ£ea de calculatoare prin intermediul reÅ£elei de cablare normale (UTP) sau pe calea aerului utilizând o reÅ£ea wireless. Aceste camere produc imagini cu o calitate mult mai bună decât camerele obiÅŸnuite.

 

  • Mini camere de supraveghere ascunse. Sunt folosite pentru supravegherea spion. Deoarece sunt foarte mici pot fi ascunse în detector PIR sau detector de fum, ceasuri, bibliorafturi, etc.

 

  • Monitor. Folosit pentru vizualizarea imaginilor preluate de camerele de supraveghere. Se pot folosi monitoare speciale pentru supraveghere video, monitoare PC, televizoare sau orice tip de monitor care are intrare HDMI dacă DVR-ul este compatibil.

 

  • Lentile. Se aleg în funcÅ£ie de compatibilitatea cu camera video, cu distanÅ£a până la obiect, unghiul vizual, autoiris, autofocus, filtru IR, etc. Lentilele se folosesc pentru a concentra sau diverge lumina ÅŸi a forma imagini ale obiectelor.

 

  • Iluminatoare IR. Se folosesc pentru vederea pe timp de noapte. Camere echipate cu astfel de iluminatoare redau imagini alb/negru din timpul noptii.

 

  • Carcase. Sunt dotate cu termostat ÅŸi sunt impermeabile. Folosite pentru protejarea camerelor, asigură acestora o temperatură constantă.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video