Sharks Security Bucuresti - Instalare si service sisteme de securitate Afisari: 1365
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 515
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Intrarea Aniversarii, nr. 39A,sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727300070; 0213270070
-------------------------
Web: Internet
  email: sharkssecurity@gmail.com
  site: www.sharkssecurity.ro

 
Interfonie ÅŸi videointerfonie  
Detalii  video  

Interfoane ÅŸi videointerfoane - distribuÅ£ie, instalare, service ÅŸi mentenanţă.

Sistemul de interfonie audio ÅŸi video reprezintă elementul de bază pentru securitatea clădirilor, având ca rol principal trierea persoanelor care au dreptul de acces în spaÅ£iile respective. Sistemul de interfonie realizează o legătură audio între interiorul ÅŸi exteriorul unei clădiri. Sistemul de videointerfonie realizează o legătură audio ÅŸi video între interior ÅŸi exterior.

AplicaÅ£iile pentru acest gen de dispozitive sunt de regulă pentru clădiri ÅŸi spaÅ£ii rezidenÅ£iale precum, apartamente, blocuri, vile, ansambluri de clădiri dar ÅŸi pentru instituÅ£ii ÅŸi firme aflate în variate amplasamente. ComponenÅ£a unui astfel de sistem este următoarea:

  • Post de exterior. Realizează apelarea unui post de interior prin simpla apăsare a unui buton aflat pe acest panou exterior. Postul de exterior, atât în cazul sistemului de interfonie cât ÅŸi în cazul celui de videointerfonie poate fi pentru unul sau mai multe posturi interioare. DiferenÅ£a dintre un post de exterior pentru interfon ÅŸi cel pentru un videointerfon este faptul că cel din urmă are în componenÅ£a sa o cameră video ce captează imagini cu persoana care aplează.

 

  • Post de interior. RecepÅ£ionează apelul de la postul exterior, realizează comunicaÅ£ia cu acesta ÅŸi asigură deblocarea accesului pentru persoana apelantă. Postul de interior pentru videointerfon permite în plus vizualizarea în timp real a imaginilor cu persoana care apelează. Acesta poate avea ÅŸi funcÅ£ia de a înregistra imagini cu apelanÅ£ii, permitând astfel verificarea apelurilor primite în lipsa proprietarului.

 

  • Yală electromagnetică. Aceasta se montează pe uÅŸile sau porÅ£ile de acces în clădire. Prin acÅ£ionarea unui buton al postului interior se poate debloca accesul în interiorul unei locaÅ£ii.

 

  • Interfon de ghiseu. Format dintr-un post exterior ÅŸi un post interior. Acest gen de echipament este folosit în cazul casieriilor, băncilor, instituÅ£iilor ÅŸi organizaÅ£iilor care lucrează cu publicul.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video