Service Horeca Bucuresti - Reparatii echipamente HORECA Afisari: 750
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 356
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Vergului , Nr.65 , Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0727417308
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@service-horeca-bucuresti.ro
  site: www.service-horeca-bucuresti.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Relatia cu clientul este foarte importanta pentru noi. Consideram ca atunci cand clientul este multumit si noi vom avea de castigat. Nivelul de incredere pe care il acumulam astfel este pantru noi motorul care ne tine in functiune si ne alimenteaza speranta si increderea ca vom creste impreuna. HoReCa este un domeniu vast si plin de solicitari care necesita pentru service, mentenanta sau service, personal calificat si responsabil. Este ceea ce noi suntem ferm hotarati sa va oferim.

service-HoReCa-bucuresti.ro prin echipa de specialisti face tot posibilul ca sa asigure cele mai bune solutii clientilor sai.

Suntem aici pentru satisfacerea nevoilor clientului, oferind servicii de service echipamente restaurante sau reparatii echipamente HoReCa bucuresti, precum si piese si  produse de cea mai buna calitate. De asemenea venim cu cele mai eficiente idei pentru dotarea spatiilor clientilor, respectand cele mai riguroase norme de flux tehnologic si igiena si totodata aducand idei inovative pentru un aspect estetic cat mai placut. In acest fel, gradul de solicitare pentru service echipamente HoReCa va scadea datorita eliminarii unor cauze ce pot genera defectiuni.

Ca urmare, clientilor le sunt oferite cele mai bune servicii de reparatii si mentenanta de echipamente HoReCa.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video