SERUS Afisari: 99
Categorie: AUTO MOTO >> Piese auto-moto Vizitatori: 583
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Timişoara nr. 60E, sector 6
-------------------------
Phone: Telefon
  0214440803; 0214440805; 0214440806; 0214440804
-------------------------
Web: Internet
  email: renault@serus.ro
  site: www.serus.ro

 
Twingo Miss Sixty  
Detalii  video  

Twingo Miss Sixty

Twingo Miss Sixty (serie limitata) e o masina destinata femeilor: ca si ele, are stil, personalitate, e frumoasa, dar si inteligenta. Twingo Miss Sixty reflecta un simt practic indiscutabil, se strecoara pe strazile orasului si se parcheaza cu usurinta.

 

Designul

 este unul din punctele forte ale seriei limitate Twingo Miss Sixty, el fiind dezvoltat in parteneriat cu celebrul brand de fashion Miss Sixty. Astfel, Twingo Miss Sixty e o masina cu o personalitate optimista si seducatoare care va fi mereu in centrul atentiei, mereu pe podium. - 2 culori de caroserie: Rose Boheme si Noir Nacre - Strippinguri exterioare hayon, capote si montantul central- Tapiterie Alcantara pentru locurile din fata si piele ecologica in spate- Volan si schimbator de viteza imbracate in piele- Covorase de protectie personalizate cu broderii, badge Miss Sixty pe medalionul portierei sofer- Elemente decorative Rose Boheme la interior in perfect acord cu designul exterior: cusaturile volanului si tapiteriei, manerele interioare pentru deschidere usi, butoanele de reglaj, conturul turometrului

 

Conectivitate si personalizare

In interiorul lui Twingo Miss Sixty, totul a fost proiectat pentru nevoile de comunicare ale unei femei moderne: - radio CD (standard)/Radio CD MP3 - cu tehnologia Bluetooth vorbesti la mobil avand miinile libere pentru a putea conduce - 3 intrari audio permit conectarea unui MP3 Player, iPod sau stick USB (iPod-ul se va reincarca automat in timpul functionarii)

 

Confortabil, practic si spatios

Proprietara va fi incantata de confortul oferit de masina sa: climatizare manuala sau automata pentru un confort ambiental pe masura, oglinzi retrovizoare reglabile electric, scaunele din spate pliabile independent pentru o gestiune perfecta a spatiului si spatii de depozitare bine concepute precum suportul cu contur Rose Boheme unde ar sta foarte bine rujul, rimelul, pixul sau cheile sau spatiul de depozitare din usa unde incape sticla de apa. Torpedoul are 1,3 l si retine obiectele in timpul deschiderii, exista suport de pahare in consola centrala si o plansa fixata pe spatarul scaunului pasager, un spatiu de depozitare in plansa de bord (1,7 l),un spatiu de depozitare sub scaunul soferului (3,7 l), precum si alte spatii de depozitare, cu un volum total de 28,4 litri. Citadina de talie mica Twingo Miss Sixty se poate mandri cu manevrabilitatea sa: diametru de bracaj de numai 10,5 m, directie asistata electric cu asistenta variabila. Portbagajul e foarte incapator: incap 9 baxuri de apa si chiar e usor sa le incarci datorita pragului de incarcare jos (la 679 mm). Volumul portbagajului este de la 230l pana la 959 l (cu scaunele rabatate).

 

Comportament sigur si tonic

Twingo Miss Sixty are o tinuta de drum excelenta, calitatile rutiere fiind mostenite de la Clio (au o platforma comuna). Sunt incluse in standard: controlul dinamic al stabilitatii (ESP)si tempomatul limitator de viteza (permite setarea unei viteze constante in functia de tempomat sau selectarea unei viteze maxime in functia de limitator). Calibrarea motorului de 1,2 16 V 75 CP si greutatea scazuta favorizeaza vivacitatea vehiculului.

 

Articole si opinii despre Twingo Miss Sixty

Twingo Miss Sixty (serie limitata)

 e o masina destinata femeilor: ca si ele, are stil, personalitate, e frumoasa, dar si inteligenta. Twingo Miss Sixty reflecta un simt practic indiscutabil, se strecoara pe strazile orasului si se parcheaza cu usurinta. Designul este unul din punctele forte ale seriei limitate Twingo Miss Sixty, el fiind dezvoltat in parteneriat cu celebrul brand de fashion Miss Sixty.

Astfel, Twingo Miss Sixty e o masina cu o personalitate optimista si seducatoare care va fi mereu in centrul atentiei, mereu pe podium. - 2 culori de caroserie: Rose Boheme si Noir Nacre - Strippinguri exterioare hayon, capote si montantul central-

Tapiterie Alcantara pentru locurile din fata si piele ecologica in spate- Volan si schimbator de viteza imbracate in piele- Covorase de protectie personalizate cu broderii, badge Miss Sixty pe medalionul portierei sofer- Elemente decorative Rose Boheme la interior in perfect acord cu designul exterior: cusaturile volanului si tapiteriei, manerele interioare pentru deschidere usi, butoanele de reglaj, conturul turometruluiConectivitate si personalizare In interiorul lui Twingo Miss Sixty, totul a fost proiectat pentru nevoile de comunicare ale unei femei moderne: - radio CD (standard)/Radio CD MP3 - cu tehnologia Bluetooth vorbesti la mobil avand miinile libere pentru a putea conduce - 3 intrari audio permit conectarea unui MP3 Player, iPod sau stick USB (iPod-ul se va reincarca automat in timpul functionarii)Confortabil, practic si spatios

Proprietara va fi incantata de confortul oferit de masina sa: climatizare manuala sau automata pentru un confort ambiental pe masura, oglinzi retrovizoare reglabile electric, scaunele din spate pliabile independent pentru o gestiune perfecta a spatiului si spatii de depozitare bine concepute precum suportul cu contur Rose Boheme unde ar sta foarte bine rujul, rimelul, pixul sau cheile sau spatiul de depozitare din usa unde incape sticla de apa. Torpedoul are 1,3 l si retine obiectele in timpul deschiderii, exista suport de pahare in consola centrala si o plansa fixata pe spatarul scaunului pasager, un spatiu de depozitare in plansa de bord (1,7 l),un spatiu de depozitare sub scaunul soferului (3,7 l), precum si alte spatii de depozitare, cu un volum total de 28,4 litri. Citadina de talie mica Twingo Miss Sixty se poate mandri cu manevrabilitatea sa: diametru de bracaj de numai 10,5 m, directie asistata electric cu asistenta variabila. Portbagajul e foarte incapator: incap 9 baxuri de apa si chiar e usor sa le incarci datorita pragului de incarcare jos (la 679 mm). Volumul portbagajului este de la 230l pana la 959 l (cu scaunele rabatate). Comportament sigur si tonicTwingo Miss Sixty are o tinuta de drum excelenta, calitatile rutiere fiind mostenite de la Clio (au o platforma comuna). Sunt incluse in standard: controlul dinamic al stabilitatii (ESP)si tempomatul limitator de viteza (permite setarea unei viteze constante in functia de tempomat sau selectarea unei viteze maxime in functia de limitator). Calibrarea motorului de 1,2 16 V 75 CP si greutatea scazuta favorizeaza vivacitatea vehiculului. Articole si opinii despre Renault TwingoTwingo Miss Sixty - Radu Guramulta, AutoexpertRenault si Miss Sixty si-au unit fortele pentru a crea Twingo Miss Sixty, o versiune "glamour", 100% feminina, a unuia dintre cele mai bine vandute modele Renault.Twingo Miss Sixty a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, editia octombrie 2010, si va fi comercializata incepand din noiembrie 2010. Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, Twingo isi continua succesul, si prezinta acum versiunea sa cea mai feminina, Twingo Miss Sixty. Moderna, unica si nonconformista, Twingo Miss Sixty nu urmeaza tendintele, ci le creeaza. Twingo Miss Sixty are stilul si impertinenta unei frantuzoaice cochete, care trateaza totul cu lejeritate si umor, dar isi asuma aceasta atitudine.

 

Twingo Miss Sixty - Radu Guramulta, AutoexpertRenault si Miss Sixty si-au unit fortele pentru a crea Twingo Miss Sixty, o versiune "glamour", 100% feminina, a unuia dintre cele mai bine vandute modele Renault.Twingo Miss Sixty a fost dezvaluita in avanpremiera la Salonul Auto de la Paris, editia octombrie 2010, si va fi comercializata incepand din noiembrie 2010. Cu peste trei milioane de vehicule vandute in intreaga lume incepand din 1993, Twingo isi continua succesul, si prezinta acum versiunea sa cea mai feminina, Twingo Miss Sixty. Moderna, unica si nonconformista, Twingo Miss Sixty nu urmeaza tendintele, ci le creeaza. Twingo Miss Sixty are stilul si impertinenta unei frantuzoaice cochete, care trateaza totul cu lejeritate si umor, dar isi asuma aceasta atitudine.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video