Rosystem Service Center Bucuresti - Reparatii laptopuri Afisari: 123
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 766
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Dr. Iacob Felix, nr. 21, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769275988; 0213451145
-------------------------
Web: Internet
  email: service@rosystem.ro; office@rosystem.ro
  site: www.servicelaptop.ro

 
Servicii hardware  
Detalii  video  

Service plăci de bază, plăci video, invertoare display, reparaţii plăci de sunet, plăci de reţea, diverse porturi, conectori, cabluri flexibile, înlocuiri diverse componete, sunt doar cateva din serviciile hardware specifice sistemelor laptop pe care le putem face.

Aveţi prezentată mai jos o scurtă descriere pentru defectele principalelor componente şi modul de intervenţie la fiecare în parte.

Service plăci de bază laptop

Fie că vorbim despre plăci de bază care nu pornesc sau plăci de bază care nu functionează corespunzător, majoritatea defectelor pot fi reparate la noi în service.

Detalii...

Service plăci video laptop

La majoritatea sistemelor laptop, plăcile video sunt integrate în placa de bază nefiind posibilă înlocuirea acestora. Există însă şi situaţii când plăcile video se pot schimba, însă reparaţia lor este de cele mai multe ori soluţia optimă.

Detalii...

Procesorul

În cazul în care procesorul este defect, singurul remediu este înlocuirea acestuia.

Detalii...

Memoria

Schimbarea modulelor de memorie este de cele mai multe ori o operaţiune simplă, însă dacă nu este facută corespunzător, se pot întampla multe lucruri nedorite.

Detalii...

Ecranul LCD

Ecranul LCD este una dintre cele mai scumpe componente ale unui laptop şi totodată una dintre cele mai fragile. În cazul în care ecranul LCD este spart, singura soluţie este înlocuirea acestuia.

Detalii...

Tastatura

În cazul în care tastatura este defectă singura soluţie este înlocuirea acesteia. De cele mai multe ori înlocuirea tastaturii este o operaţiune simplă şi se execută pe loc dacă este disponibilă.

Detalii...

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video