Perfoconstruct Expert- Lucrari de carotare, perforare si taiere beton, Bucuresti Afisari: 659
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 361
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Baiut, Nr. 20, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733229392
-------------------------
Web: Internet
  email: perfoconstruct@yahoo.com ; office@perforari.ro
  site: www.perforari.ro

 
Gauri Hota Pret: 149,00 RON
Detalii  video  

Executam rapid, cu profesionalism, promptitudine, precizie si seriozitate gauri de hota standard sau gauri hota cu sistem de colectare apa necesare unei locuinte in constructie sau in renovare.

Pretul carotarii de hota in beton sau caramida este in valoare de 149 lei. In procesul de carotare a gaurii de hota se foloseste optional un sistem de colectare a apei rezultate.

Folosim cele mai noi echipamente de perforare umeda, fara vibratii, fara zgomot si o gama completa si performananta de unelte de perforare diamantata. Pe langa aceste tehnologii de perforare detinem si un sistem avansat de colectare apa format dintr-un aspirator si un dispozitiv captator care asigura un spatiu de lucru curat, fara mizerie sau urma de praf.

Metoda noastra optimizata de perforare in beton este necesara atunci cand filtrele cu care hota este dotata hota nu mai sunt functionale sau nu se ridica la standardele exigentelor dumneavoastra.

Perforarea diamantata utilizata pentru o gaura hota de bucatarie este o modalitate de executie nu doar performanta si cea mai avansata in acest moment, ci este si mult mai economa si eficienta. Apa pe care o folosim in procesul de gaurire si care este colectata de un dispozitiv captator si un aspirator de curatare asigura un mediu de lucru curat si cu nivel al zgomotului foarte redus.

Pentru comanda dumneavoastra, va punem la dispozite o echipa de lucru calificata care va ofera cele mai eficiente solutii, intr-un timp de executie foarte scurt si cu costuri promotionale de 149 lei – preturi sub piata in momentul actual! Colectorul de apa este GRATUIT, iar Transportul Inclus!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video