Gustare rece. Cosulet (castraveti verzi) cu crema Paprika, masline negre Frigarui cu mozarella si rosii Cherry(ulei de masline si busuioc) Choux-uri salata de ciuperci si sunca (dresing maioneza, verdeturi) Canapes cu piept de pui, crema branza si caise (piper verde) Frigarui cocktail cu sunca si telemea ( rosii cherry) Choux cu salata de ton (masline verzi) Fel principal - File de peste pane, sos de capere cu lamaie, garnitura cartofi gratinati la cuptor.
Fel principal. - Cotlet de porc la tava, sos de ciuperci, garnitura orez basmatic cu legume .
Salata de varza asortata . (varza alba si rosie, salata iceberg, masline negre, sos vinegret) Specialitati paine (2 sortimente) Desert fructe asortate ( fructe proaspete de sezon: mere rosii si verzi, prune, piersici, nectarine, banane, struguri). Desert Petit Fours, 2 sortimente. Mininegrese, sos ciocolata Choux ala creme. Cafea |