Rilvan Group - Mutari, relocari si transport marfa intern si international, Bucuresti Afisari: 630
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 288
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Topraisar, Nr. 29, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212219548
-------------------------
Web: Internet
  email: office@rilvan.eu
  site: www.rilvan.eu

 
Rilvan Group - detalii firma  
Detalii  video  

Rilvan Group este unul din cei mai respectati furnizori de servicii din Europa de Est pentru transport national si internatoinal de mobila si bunuri, relocari si imigratie, cu o experienta de peste 20 de ani în domeniu.

Oferim servicii pentru persoane fizice, juridice si agentii guvernamentale si coordonam orice mijloc de transport, aerial, terestru sau maritim.

Sediul nostru central se afla în România, punct de unde deservim toata Europa Centrala si de Est, prin intermediul partenerilor nostri internationali.

Ne desfasuram activitatea în trei divizii distincte, fiecare având o gama larga de servicii pentru a acoperi toate nevoile clientilor:

  • RILVAN Moving: transport local si international de bunuri casnice; ambalare si logistica; depozitare si gestionarea arhivelor; servicii de transport specializate (pentru animale de companie, pentru autoturisme si transportul obiectelor de arta).
  • RILVAN Relocations: consultata si asistenta pentru imigrare si obtinerea vizei; pregatirea si depunerea documentelor necesare catre autoritatile locale; servicii de acomodare; servicii de localizare proprietati si scoli; asistenta sotului/sotiei.
  • RILVAN Custom Broker and Freight Forwarder: transport aerian/maritim/terestru; managament logistic; autorizare vamala.

Suntem membri ai asociatiilor internationale de renume din industrie, precum FIDI (Federatia Internationala a Transportatorilor de Mobila), IAM (Asociatia Internationala de Transport), EuRA (Asociatia Europeana de Relocare), FEDEMAC (Federatia Asociatiilor Europene de Transport), IPATA (Asociatia Independeta pentru Transportul Animalelor de Companie) si familia WCA (World Cargo Alliance).

Prin urmare, RILVAN Group îsi desfasoara activitatea în conformitate cu etica si regulile de conduita specifice industriei. Va putem astfel ajuta sa va mutati sau relocati în orice loc din lume prin intermediul partenerilor nostri internationali de logistica, asigurându-ne totodata ca toate serviciile oferite îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video