Zexe Restaurant romanesc - Bucuresti Afisari: 565
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 1688
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Oltetului, Nr. 30, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722210844
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@zexe.ro; office@zexe.ro
  site: www.zexe.ro

 
Desert  
Detalii  
  • TAKE IONESCU25 LEI

    Pe vremuri, evenimentele politice marcante erau omagiate în diverse moduri. Un astfel de eveniment se petrece în anul 1908 când Take Ionescu creeaza Partidul Conservator Democrat, desprinzându-se din Partidul Conservator al lui PP Carp.. Pentru a sarbatori aceasta initiativa, membrii partidului nou înfiintat comanda laboratoarelor de cofetarie Grand Hotel du Boulevard, prajitura ce avea sa poarte numele de „Take Ionescu”, initiatorul proiectului. Contine crema de fistic, crema de ciocolata si blat de migdale si cacao.

    120gr
  • CARMEN SYLVA 25 LEI

    Când Regina Elisabeta a României a împlinit 50 de ani (29 decembrie 1893 ) Carol I – altfel mai curând cazon în materie de fineturi gastronomice – a cerut bucatarilor sa pregateasca un desert special. Apare astfel prajitura Carmen Sylva cu ciocolata si cafea. Noi i-am adaugar alune de padure, Amaretto si brau inspirat din portul romanesc

    120gr
  • GEORGE ENESCU 25 LEI

    Un desert special creat de catre cofetarii Casei Capsa în onoarea marelui compozitor român. Cu aceeasi baza ca si Joffre, dar putin mai îndrazneata prin blatul dens de cacao bine însiropat cu Grand Marnier si aiciditatea bucatilor de portocala confiata , prajitura George Enescu este un desert-rasfat pentru iubitorii de ciocolata negra.

    120gr
  • LE PETIT-ANTOINE 28 LEI

    Creat în anul 2008, Le Petit-Antoine a devenit foarte repede best-sellerul lui Stephan Glacier (campion mondial în 2006 Phoenix-Statele Unite). Numit de critici “opera de arta în miniatura” acest desert îmbina perfect fondantul blatului de cacao, crocantul praline-ului din alune de padure, lejeritatea mousee-ului de Gianduja si finetea glasajului din ciocolata cu lapte.

    120gr
  • FORET-NOIRE 26 LEI

    Inventata în Germania secolului al XX-lea de catre Josef Keller, prajitura înregistrata în 2003 de autoritatile germane pentru a-i proteja componenta contine la baza ”visine, frisca, unt sau o combinatie între cele doua, un blat de cacao îmbibat cu Kirch, toate îmbracate în frisca sau unt si decorate cu bucati de ciocolata”. La noi o gasiti cum ar spune francezul ”revisité” si adaptata gustului românesc: mousse de ciocolata neagra Caraibe 66% pus în valoare de un coulis de visine cu alcool, crema lejera de vanilie de Madagascar si blat pufos de cacao.

    120gr
  • STRACCIATELLA 25 LEI

    Nou aparuta in meniul nostrum, Stracciatella este inspirata de inghetata cu acelasi nume . Insertie din crema de ciocolata alba, in care am adaugat bucati crocante de ciocolata neagra, mousse de ciocolata si crema de whisky.

    130gr
  • ROCHER 25 LEI

    Special creata pentru iubitorii de ciocolata, Rocher imbina perfect crema de mascarpone cu pralina de alune de padure, bucatile crocante de croustillant si glasajul din ciocolata neagra. MINUNATA!

    120gr
  • JARDIN D’EDEN 28 LEI

    Am creat pentru meniul nostru o varianta personala a Gradinii Edenului, prajitura conceputa la “Maison Vergne” : mousse alb din ciocolata Ivoire, vanilie de Madagascar si fructe proaspete. Am ales blatul Dacquoise, un blat usor din bezea si alune de padure, specific zonei de sud-est a Frantei.

    130gr
  • TROIS CHOCOLATS  26 LEI

    Un desert format din trei feluri de mousse de ciocolata : Caraibe 66% creata dintr-un mix de boabe culese de pe mici plantatii aflate pe tarmul Marii Caraibelor, Guanaja 41% al carui gust puternic de ciocolata este calmat de notele subtile de lapte si Ivoire, ciocolata alba nu foarte dulce, cu aroma delicata de vanilie, toate asezate în straturi orizontale pe un blat pufos de cacao.

    120gr
  • TARTA DE LAMANIE SI GHIMBIR 25 LEI

    Blat dulce fondant umplut cu un compotee de mango, crema fina de lamaie combinata indraznet cu ghimbir proaspat.

    120gr
  • MEDOVIK 26 LEI

    Blaturi din miere, crema de caramel si smantana . Perfectiunea intr-o prajitura.

    120gr
  • PRAJITURA FARA ZAHAR( DOAR PE COMANDA)25 LEI

    Indulcita cu stevia si maltitol, contine ciocolata, lime si busuioc

    110gr
  • INGHETATA 6 LEI

    Inghetata noastra este facuta in mod artizanal, cu vanilie (nu esenta!), ciocolata ,  fructe (nu pasta)  sau piureuri fara zahar adaugat.

    Sortimente : ciocolata si brownie, vanilie de Madagascar, capsuni, Mojito, mango si fructul pasiunii, coliva, fistic iranian, cocos, pralina, banana.

    50 gr
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Afumaturi carne  |  Alune de padure  |  Alune padure  |  Amestec de ingrediente  |  Apa cu sare  |  Apa de gura  |  Aranjamente mese  |  Aranjamente sala  |  Aranjamente salon  |  Ardei gras  |  Ardei gras verde  |  Ardei iute  |  Ardei iute tocat  |  Bar fructe  |  Bar salate  |  Bauturi digestive  |  Boabe de mustar   |  Boia dulce  |  Boia iute  |  Bors de ciuperci   |  Borsuri ciorbe supe  |  Branza telemea  |  Branzeturi vaca  |  Brau comanda  |  Bucatarie romaneasca restaurant  |  Cabernet sauvignon  |  Cafea boabe  |  Cafea cu ciocolata si lapte   |  Carafe vin  |  Carnati caprioara  |  Carnati de caprioara  |  Carne tocata  |  Carne curcan  |  Carne de berbecut  |  Carne oaie  |  Carne porc fasole   |  Carne pui  |  Carne rata  |  Carne scoici  |  Carne tocata  |  Cartofi cu ciuperci  |  Cartofi cu ciuperci si smantana  |  Cartofi cu ou si branza la cuptor   |  Cartofi cu ou si smantana   |  Cartofi cu rozmarin   |  Cartofi gratinati la cuptor  |  Cascaval vaca  |  Castraveti in otet  |  Catifea  |  Ceafa de porc la gratar  |  Ceafa porc   |  Ceapa verde  |  Ceasuri epoca  |  Ciocolata alba  |  Ciocolata dulce  |  Ciocolata lapte  |  Ciocolata neagra  |  Ciorba burta  |  Ciorba de porc  |  Ciorba pui  |  Cirese albe  |  Ciuperci cu masline   |  Ciuperci proaspete  |  Ciuperci trufe  |  Condimente carnati  |  Costite de porc   |  Cotlet porc  |  Cotlete berbecut  |  Crema de whisky   |  Crema inghetata  |  Crema unt  |  Decor sala  |  Decor scaune  |  Esenta rom  |  Esenta vanilie  |  Evenimente festive  |  Evenimente open  |  Fasole verde  |  Fasole verde ciuperci  |  Feteasca alba  |  Feteasca neagra  |  Feteasca regala  |  Ficat batog  |  Ficat de gasca   |  File crap  |  File de crap prajit   |  File de salau   |  File peste  |  File porc  |  File salau  |  File somon  |  Fistic  |  Flori iarna  |  Flori vara  |  Foi dafin  |  Foi varza murata  |  Foie gras  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Fuste mese  |  Galbiori ciuperci  |  Garnituri legume  |  Gustari calde  |  Gustari reci  |  Hrean cu sfecla  |  Hrean otet  |  Huse de scaune  |  Huse scaune  |  Icre somon  |  Inghetata cafea  |  Inghetata pe bat  |  Ingrediente: vinete coapte  |  Lapte cafea  |  Lapte vaca  |  Legume asortate  |  Legume ciuperci  |  Legume la gratar  |  Legume proaspete  |  Legume saramura  |  Mamaliguta cu branza si ou la cuptor   |  Mamaliguta, smantana,  |  Mancare fasole  |  Mancaruri gatite   |  Mancaruri la cuptor  |  Masline negre  |  Meniu office  |  Merlot vin sec  |  Mititei gratar  |  Muschi file  |  Muschi file afumat  |  Muschi vita gratar   |  Muschiulet porc   |  Muschiulet porc  |  Mustar boabe  |  Mustar dulce  |  Mustar hrean  |  Muzica clasica  |  Muzica evenimente festive  |  Naut amestec  |  Pasta ardei iute  |  Pasta mici  |  Pasta usturoi  |  Pastrama porc  |  Pastrama caprioara  |  Pastrama de berbecut  |  Pescuit crap  |  Peste afumat  |  Peste gratar  |  Peste proaspat  |  Picioare porc  |  Piept curcan  |  Pinot noir  |  Piper alb  |  Piure cartofi  |  Piure legume  |  Praline alcool  |  Praline ciocolata  |  Praline fructe  |  Preparate berbecut  |  Preparate carne porc  |  Preparate cuptor  |  Preparate porc  |  Pretul scazut   |  Prima casa  |  Pui ardei iute  |  Pui cartofi  |  Pui ciuperci  |  Pui cu smantana  |  Pui la gratar cu piure   |  Pui legume  |  Pulpa de porc la tava cu piure   |  Pulpe porc  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurant romanesc  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 2  |  Restaurante specific romanesc  |  Retete preparate  |  Salata de andive   |  Salata de castraveti  |  Salata de castraveti cu mere  |  Salata de rosii  |  Salata de varza dulce  |  Salata icre  |  Salata picanta  |  Salata sfecla  |  Salata verde cu castraveti   |  Salate muraturi  |  Salate rosii  |  Salon evenimente  |  Saramura crap  |  Sare lamaie  |  Sare piper  |  Sarmale  |  Sarmale in foi de varza  |  Sarmalute in foi de varza   |  Sarmalute foi vita  |  Sarmalute in foi de varza   |  Sauvignon blanc  |  Slanina boia  |  Soiuri vinuri  |  Somon fumee   |  Somon grill   |  Sortimente de fructe   |  Sos salata usturoi  |  Sos tartar  |  Sos usturoi  |  Supa cu galuste  |  Supa de legume  |  Supa de pui cu ciuperci   |  Supa legume  |  Tamaioasa romaneasca  |  Tartine icre rosii  |  Telemea de oaie   |  Telemea oaie  |  Telemea vaca  |  Tocanita de ciuperci   |  Tort fructe  |  Tortul miresei  |  Tuica pere  |  Ulei de rozmarin   |  Ulei prajit  |  Unt , smantana  |  Vanzare vinuri  |  Varza calita   |  Varza dulce  |  Varza rosie  |  Verde mar  |  Vin alb  |  Vin alb sauvignon   |  Vin demisec  |  Vin franta  |  Vin romanesc  |  Vin rosu  |  Vin sec  |  Vinete coapte  |  Vinuri albe  |  Vinuri romanesti  |  Vinuri rose  |  Vinuri rosii  |  Vinuri roze  |  Vita ardei gras  |  Vita telina  |  Vodca finlandia   |  Whisky jack daniels  |  Zacusca ardei  |  Zacusca de sturion  |  Zacusca fasole  |  Zacusca picanta  |  Zacusca vinete  |  Zahar brun  |  Zarzavat ciorbe  |  Zeama lamaie  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.