Protector System - Montaj sisteme supravaghere, alarma, Bucuresti Afisari: 178
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 489
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos.Dudesti Pantelimon, Nr. 19, Sector 3 , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744705060; 0212553173
-------------------------
Web: Internet
  email: office@protector.ro
  site: www.protector.ro

 
Interfonie / Videointerfonie  
Detalii  video  

Interfoanele si videointerfoanele sunt primele sisteme de protectie ale unui imobil. Ele trebuie sa asigure o bariera pentru intrusi dar si un element de confort pentru proprietari, acestia nemaifiind obligati sa se deplaseze pâna la usa sau chiar pâna la poarta proprietatii pentru a discuta cu cel care doreste sa intre.

– Posturile interioare sunt simple sau cu posibilitatea intercomunicarii cu celelate interioare din imobil.

– Posturile exterioare pot fi aplicate sau îngropate în stâlpul portii/usii, cu protectii antiploaie sau antivandal.

– Pentru zonele cu trecatori violenti exista gama Antivandal cu caracteristici de protectie crescute: butoane din inox, carcase turnate din aliaje dure, geamuri incasante pentru protectia camerelor video, grile cu forme complexe pentru microfon si difuzor.

– Camerele videointerfoanelor au LED-uri cu iluminare in spectrul infrarosu, asigurând o imagine clara chiar si noaptea.

– Comunicatia intre posturile exteriorare si cele interioare se poate face în sistem analogic sau în sistem digital, în ultima varianta calitatea semnalului receptionat fiind foarte buna si distantele de transmitere mult mai mari.

– Sistemele complexe cu transmisie digitala permit conectarea mai multor posturi exterioare cu diverse butoane de apel cu posturi interioare audio sau video care comunica cu cele exterioare si intercomunica între ele, dupa diverse scheme de lucru.

– Yalele si zavoarele electromagnetice permit accesul prin usile si portile protejate primind comanda directa de la un buton, sau actionate de automatizari.

– Sistemele cu multe interioare pot fi: cu buton individual de acces pentru fiecare interior, tastatura cu cod pentru fiecare interior (nr. apartamentului), sau tastatura cu display digital pentru cele digitale care permit si functii auxiliare (coduri prin care se aprinde lumina, porneste ventilatia etc)

– La sistemele monopost cu buton, (usa birou spate, curte secundara imobil) se pot atasa tastaturi cu coduri, pentru limitarea accesului.

– În functie de tipul imobilului, de necesitatile de comunicare între locatari, de conditiile de securitate impuse, se configureaza un sistem de interfon sau videointerfon care sa indeplineasca toate nevoile utilizatorului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video