ProMunca Afisari: 433
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 235
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Barca, Nr. 26, sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214204020; 0722353106
-------------------------
Web: Internet
  email: info@promunca.ro
  site: www.promunca.ro

 
Servicii De Consultanta Management Integrat  
Detalii  video  

Managementul integrat, în sens larg, este un sistem de management care integrează toate sistemele și procesele organizației într-un cadru complet, care permite funcţionarea ca o singură unitate cu obiective unificate.

Managementul integrării proiectelor sau programelor implică analiza valorii afacerii pe care proiectul o adresează, mobilizarea performanţelor și dinamicii echipei de proiect, monitorizarea proiectului, rezolvarea conflictelor tehnice, de resurse şi interpersonale la orice nivel, identificarea constrângerilor organizaţiei şi exploatarea lor etc.

 

Procesele majore ale managementului integrat al proiectelor (MIP) sunt: procesele de elaborare a planului proiectului, procese de execuţie a planului proiectului şi procese integrate de control al schimbărilor. Fiecare proces include un set de intrări şi un set de ieşiri. Derularea oricărui proces este facilitată prin utilizarea unui set de instrumente sau metode care constituie mecanisme aplicate intrărilor pentru a crea ieşirile.

Standardul PMBOK pentru managementul integrării proiectelor (PMBOK — Project Management Body of Knowledge), ediţia din 2004[2] oferă definiţia globală a integrării proiectelor. Această definiţie asupra managementului integrării proiectelor se focalizează pe procesele de elaborare a Cartei Proiectului (Project Charter), planificarea şi definirea conţinutului proiectului (Project Scope), elaborarea planului proiectului, execuţia proiectului, monitorizarea şi controlul lucrărilor proiectului, controlul integral al schimbărilor, închiderea proiectului.

Servicii SMI

 

 

ISO 9001 – Sisteme de management al calitatii

ISO 14001 – sisteme de management de mediu

OHSAS 18001 – sisteme de management al sanatatii si securitatii ocupaţionale

SA 8000 – sisteme de management al responsabilitatii sociale

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video