Profesional Academy Afisari: 1800
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 8623
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Cluj Napoca-Piata Garii nr. 4-5 (deasupra la Cartea Funciara); Satu Mare-Blvd. Unirii nr.6; Oradea-Piata Cetatii nr.1 (Centrul Comercial Oradea Plaza), , , judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0744920034; 0737640805
-------------------------
Web: Internet
  email: profesionalacademy01@gmail.com
  site: www.profesionalacademy.ro/

 
Curs Coafor Canin Cluj Pret: 2.400,00 RON
Detalii  video  

Academia va ofera cursuri acreditate de Ministerele Muncii si al Educatiei, cursuri dertificate de diplomele obtinute, dar mai ales va ofera pregatire teoretica si practica la standard international cu programa conforma cerintelor U.E.

 

Este foarte important ca fiecare proprietar care detine un animal de companie cum este cainele, sa stie ca aceste animale pot aduce multe bucurii in viata unei persoane dar si disconfort, cum ar fi unele boli ce pot afecta atata sanatatea cainelui cat si a intregii familii. Asta deoarece blana cateilor este un mediu in care se pot dezvolta foarte usor bacteriile si parazitii

Pentru ca unele animale sunt o extensie a personalitatii noastre, "Profesional Academy", cu sediul social in Oradea, jud Bihor, puncte de lucru in Cluj Napoca, Ploiesti, Bucuresti si alte orase organizeaza cursuri de Coafor Canin, cursuri in care se va invata:

-dermatologie si anatomie canina

- caracteristicile si comportamentul patrupedelor

- studierea raselor de caini

- descalcirea corecta a parului

- spalatul

- aranjatul patrupedului in functie de tipul de rasa

- curatirea urechilor

- curatirea ochilor

- taiarea unghiilor

- finisarea coafurii

Prin intermediul acestor practici, animalul nostru de companie nu numai ca va arata mai bine, dar va fi mai sanatos atat fizic cat si psihic, iar noi ne vom bucura de toata atentia lui fara riscul de a ne expune diferitelor boli.

”Profesional Academy”dispune de personal bine pregatit in domeniu si ofera toate conditiile necesare pentru invatarea practicarii toaletajului canin, intr-o ambianta placuta.

Absolventii acestui curs in urma examenului de absolvire vor primi o diploma care este acreditata de Ministerul Muncii si al Educatiei si valabila atat in Romania cat si international .

Durata cursului este de 1 luna.

 

Pentru detalii si inscrieri va stam la dispozitie la nr de tel : 0744 92 00 34 ; 0737 64 08 05

www.profesionalacademy.ro

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video