Proconfort Instal Design - Instalatii si revizii gaze Bucuresti Afisari: 339
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii gaze Vizitatori: 177
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sergent Ion Nutu, Nr.59, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733938200; 0214330725
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@proconfortgrup.ro
  site: www.proconfortgrup.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Fima instalatii gaze,verificari si revizii gaze naturale autorizata ANRE

Va oferim servicii complete de proiectare si executie instalatii de utilizare gaze, precum si servicii de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare in conformitate cu normele europene si tinand cont de tendintele actuale de eficientizare a consumului de energie. Pentru a acoperi cat mai bine necesitatile clientilor, asiguram si servicii adiacente acestui domeniu, respectiv operatiuni de montaj si intretinere sisteme de climatizare, service centrale, lucrari de amenajare, modernizare si renovare a imobilelor, sisteme de supraveghere etc.

Nici un proiect nu este prea amplu sau prea redus; sintem disponibili atat pentru interventii unice, in situatii de urgenta, cat si pentru proiecte pe termen lung sau de mare anvergura.

 

Revizii gaze naturale

Instalatii gaze, proiectare si executie instalatii gaze naturale, modificari instalatii existente, separari bloc (coloane si contoare noi), montare contoare pasante si fiscale, montare echipamente de preventie (senzor de detectare a pierderilor de gaze si …

 Verificari gaze naturale

In conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare verificarea tehnica periodica se realizeaza numai de catre operatori economici autorizati ANRE, obligatoriu la interval de 2 ani sau suplimentar ori de cate ori considerati ca este necesar…

 Verificari centrale termice

Verificarea tehnica a centralei termice se realizeaza, conform legislatiei, la fiecare 2 ani pentru a asigura buna functionare a aparatului

 Instalatii termice

Pentru orice lucrare, sunati la si echipa noastra este oricand gata sa va ofere cea mai buna reparatie la cel mai bun raport pret / calitate.

PRO CONFORT INSTAL DESIGN pune la dispozitie instalatori care sunt calificati pentru lucrari de reparatii si intretinere la instalatia termica.

 Instalatii sanitare

PRO CONFORT INSTAL DESIGN pune la dispozitie servicii in domeniul instalatiilor sanitare, oferind solutii tehnice pentru toate tipurile de instalatii sanitare.

Serviciile oferite de noi in domeniul instalatiilor sanitare sunt: executie instalatii sanitare, reparatii instalatii saitare precum si montaj si inlocuire obiecte sanitare.

 Instalatii gaze naturale

PRO CONFORT INSTAL DESIGN este autorizata A.N.R.E. si I.S.C.I.R pentru proiectare, executie instalatii de gaze naturale, receptie, punere in functiune, service, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiilor de gaze.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video