Green Trade Impex, Bucurest - Beton amprentat, beton elicopterizat Afisari: 219
Categorie: COMERT >> Materiale de constructii Vizitatori: 120
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Mosilor, Nr.88,Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0724222266; 0767727777
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pretbeton.ro
  site: www.pretbeton.ro

 
Constructie case la rosu  
Detalii  video  

Cand spunem "constructii case la rosu" ne gandim la acele constructii bazate pe partea de structura, fara finisaje. Asadar prin acest tip de proiect se definitiveaza trasarea casei conform planului de amplasament, saparea, amarea si betonarea fundatiei, zidirea peretilor atat interni cat si externi, armarea si betonarea elementelor de structura si a acoperisului.

Procesele de constructii case la rosu nu includ partea de infrastructura si anume tevi de apa/gaze, electricitate, cabluri electrice etc, acestea fiind adaugate optional ulterior.

Cel mai bun constructor din multime este cel care-ti pune la dispozitie toate informatiile despre el, despre concurenta si despre intreg domeniul si te lasa pe tine sa alegi.

Clientii au obiceiul de a-si planifica negocierile si de a adopta diverse tehnici de negociere in speranta obtinerii unei calitati inalte la un pret cat mai mic posibil. 

De ce constructii case la rosu de la Pret Beton?

Pret Beton este cea mai buna investitie ca pret, ca timp, dar mai ales din punct de vedere al calitatii.

Suntem cei mai buni in constructii case la rosu, dar vrem sa va convingi singur. Ne-am propus sa evidentiem cateva lucruri importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un constructor.

Sa te prezinti nepregatit in fata constructorului este ca si cum l-ai ruga sa-ti ia mai multi bani decat e cazul. Nu esti pregatit inca? Simplu, amana constructia! Majoritatea constructorilor simt lucrurile astea si incearca sa profite. Si de multe ori reusesc. Ce vreau sa spun prin a fi pregatit:

  • Sa ai la indemana un proiect detaliat, optimizat potrivit costurilor, care sa cuprinda toate specialitatile;
  • Sa ai un document care sa detalieze foarte bine masuratorile de structura si arhitectura, care sa cuprinda si detalii despre instalatiile perfect executate;
  • Sa ai autorizatia de construire;
  • Sa ai o documentatie solida, bazata pe evaluarile altor constructori, cu privire la pretul si durata constructiei (preferabil este sa notezi informatiile, deoarece, bazandu-te pe faptul ca tii minte, s-ar putea sa omiti detalii importante).

Alege constructorul potrivit!

  • Cere prietenilor, rudelor, cunostintelor etc. cate o recomandare (sau mai multe) si fa o lista cu 5 constructori care-ti inspira incredere din punct de vedere al calitatii, implicarii, interesului aratat, costuri etc.
  • Imagineaza-ti ca faci un casting si cel mai bun va fi ales de tine. Asadar, fa un dosar pentru fiecare cu: recomandari, oferte si orice alta informatie relevanta.
  • Cand primesti recomandarile despre un constructor nou, cere informatii suplimentare. Greseli, competente, performante, incadrare in timp/buget, respectare planuri, echipa, daca clientii respectivului l-ar mai alege si a doua oara etc. 
  • Alege sa vizitezi cateva case (in jur de 4 case pentru fiecare) asemanatoare cu ceea ce iti doresti tu sa construiesti, realizate de catre fiecare constructor in parte. Fii atent la pereti (cat de drepti sunt), la cat de multumiti sunt cei care au dorit constructia. Este bine sa mergi cu un prieten inginer constructor sau cu arhitectul. Astfel vei avea o parere tehnica si relevanta.
  • Dintre acei constructori alesi initial, alege doar trei pe care sa-i studiezi in continuare.
  • Cere-le celor trei constructori o evaluare amanuntita, anticipata, a viitoarei tale constructii. Explica-le ca te astepti ca in acel deviz trebuie sa apara fiecare fier/surub/caramida etc. Vrei sa stii totul detaliat la maximum raportat la costuri si timp.
  • Anunta-i ca vrei informatiile in doua saptamani. Un timp mai scurt te-ar putea ajuta sa pierzi un constructor bun (si constructorii sunt extrem de ocupati). Renunta la cei care au intarziat prea mult.
  • Fa un tabel explicit, bazandu-te pe intregul dosar al fiecarui constructor dintre cei trei. Creaza-ti un sistem de punctaj care sa apara sub forma unui tabel astfel: Marius: 50% pret, 35% referinte, ... garantii executie, timp de executie, impresie totala despre el si oamenii lui etc.
  • Compara devizele si analizeaza diferentele. Incercuieste-le pe cele care iti pot aduce reduceri de pret fata de recomandarile celorlalti 2 constructori. Cand vei negocia cu constructorii, adreseaza-le intrebari ca: „Ati trecut ca am nevoie de 200 metri cubi de caramida, comparativ cu X care mi-a spus ca am nevoie de 180. De ce...?” sau „De ce ati trecut costuri de Y lei pentru beton? Un alt constructor mi-a facut un calcul in care costul final era mai mic cu 10%.” etc.
  • Negociaza cu fiecare pretul si timpul. Ia in calcul posibilitatea unei reduceri de 10-15% fata de cea mai buna evaluare. Fii atent sa nu castigi pe partea de costuri si sa pierzi pe cea de calitate.
  • Cand esti multumit de rezultat, noteaza-ti responsailitatile fiecaruia, detalii despre deviz, timing. Raspundeti-va (cu ajutorul constructorului) la intrebari ca: „daca imi respect toate obligatiile mentionate aici, mai trebuie sa fac altceva pana la predarea casei?”. Negociati orice alta noutate.
  • Alege doi constructori pentru faza finala si explica-le ca dumneavoastra optati pentru cel cu care vorbiti (datorita impresiei lasate, increderea pe care o inspira etc.), dar sotia sau alta persoana apropiata insista pentru un alt constructor mai ieftin. Tehnica asta de tip „ajuta-ma sa te ajut!” da rezultate de foarte multe ori. Nu exagera sau risti sa pierzi ambii constructori.
  • Alege constructorul cu care vei colabora si negociaza contractul de construire cu el. Este bine ca acel contract sa fie redactat de un avocat de incredere si sa cuprinda devizul si timingul, penalitati pentru intarziere, incetarea contractului in caz de nerespectare a standardului de calitate, a termenelor, sau a devizului. Responsabilitatile fiecarei parti, garantii, data de incepere, costul final si fix etc. Sunt elemente foarte importante si trebuie sa apara si ele in acest contract.
  • Invita constructorul sa luati masa in oras. Imprieteneste-te cu el si fa-l sa te placa, dar mentine distanta pentru a nu-i implementa ideea ca ii vei ierta abateri in numele prieteniei.

Constructorul este un angajat. El stie exact ce are de facut, cu ce, cat de bine si cat timp. Sa-l selectezi pe cel mai potrivit nevoilor tale te poate scuti de timp si bani.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video