Super Service Reparatii electrocasnice - SuperService.ro Afisari: 1158
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Electrocasnice Vizitatori: 478
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0756200076 ; 0745159098
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.superservice.ro

 
Modul masina Whirlpool  
Detalii  video

In ultima vreme am remarcat un defect frecvent.Modulul (placa electronica) masinii de spalat Whirlpool modelul AWOD si nu numai ,nu mai porneste.Mai exact cand ti-e lumea mai draga masina nu se mai aprinde.Ce zici? Eee ia sa punem in alte prize ,constati ca face la fel.Acum se lasa cu panica.Incepi sa dai telefoane la cunoscuti care iti vor da diverse idei.De multe ori sunt asa de proaste ,incat am vazut multi care au renuntat la masina de spalat pentru acest defect minor.

Cum se prezinta problema.In primul rand acest defect apare din pricina utilizatorului.In cartea tehnica se precizeaza :Ai terminat de spalat cu masina scoate-o din priza.La Whirlpool este lege nescrisa.Aceste module electronice folosesc  o sursa de alimentare in comutatie.Au o anumita durata de viata.Daca aparatul este debransat de la sursa de energie totul este in regula.

Recomand sa apelati  un tehnician care stie ce face.Daca nu este executata corect operatiunea modulul va fi compromis.Pretul unui modul nou este in jur de 535 ron.Totul este sa detii aparatura necesara.Ma refer in mod spacial la statia de lipit Airflow.Aceasta reparatie se executa la domiciliul dumneavoastra.

Avem nevoie de aceasta statie de lipit ,deoarece placa pe care sunt montate piesele este dublu placat .Cu un simplu letcon nu veti reusi sa scoateti sursa si restul pieselor defecte.

Noi reparam acest tip de module la dvs. acasa.

DACA SUNTETI DIN BUCURESTI SAU ILFOV PRETUL ESTE DE 225-265 RON CU DEPLASARE ,MANOPERA SI PIESE INCLUSE.

Am uitat ce era mai important 12 luni garantie.

Gasiti numerele telefonice pe pagina de contact.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video