Petronius Service Company Bucuresti - Service reparatii case-marcat Afisari: 2118
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Case de marcat Vizitatori: 883
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Giurgiului, Nr. 117,Bloc 4,Scara1, sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722248210; 0214511922
-------------------------
Web: Internet
  email: office@petronius.ro
  site: www.petronius.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

PETRONIUS SERVICE COMPANY SRL bazata si constituita in urma unei indelungate experiente in domeniul tehnicii de calcul si a caselor de marcat electronice, societatea PETRONIUS SERVICE COMPANY s-a perfectionat continuu avand o retea de service si distributie atat in Bucuresti, cat si in judetele invecinate. Pana in prezent conform statului a desfasurat urmatoarele activitati:

  • Comercializare, instalare si programare de case de marcat electronice conform HG 319/1992 modificata si republicata
  • Intretinerea pe baza de contract si reparatii in termenul de garantie si post-garantie a acestor case de marcat
  • In conformitate cu contractele de service incheiate cu diverse societati, compania noastra s-a obligat sa raspunda si sa solutioneze prompt toate sesizarile beneficiarilor asupra defectiunilor care apar la aceste echipamente in timpul exploatarii.

  Fiind fosti membri IIRUC, societatea noastra a lust fiinta in anul 1994 si s-a ocupat in special cu vanzarea si intretinerea calculatoarelor de birou cu diversi beneficiari, printre care ROMTELECOM si Ministerul Finantelor, odata cu introducerea pe piata a caselor de marcat, societatea noastra a devenit distribuitor, ocupandu-se atat cu vanzarea, cat si cu intretinerea acestora, avand in prezent un parc de peste 2000 de beneficiari.

  Service-ul se efectueaza prin calitatea interventiilor, competenta si profesionalismul echipelor noastre specializate si prin mentinerea unui contact strans si indelungat cu diverse societati importatoare de case de marcat electronice.

  Informatii referitoare la procedurile care trebuiesc desfasurate in urma situatiilor:

  • de inchidere a punctului de lucru
  • predare a memoriei fiscale datorita desfiintarii
  • schimbarii adresei punctului de lucru
  • schimbarii denumirii societatii

  La achizitionarea unui aparat de marcat electronic fiscal va oferim la sediul firmei noastre toate informatiile necesare cu privire la demersurile necesare in vederea obtinerii numarului fiscal, emiterea bonurilor fiscale si instructiunile de utilizare ale acestor aparate.

  Pentru efectuarea unei prezentari cat mai scurte nu am amintit de multe alte detalii pentru care insa va stan oricand la dispozitie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video