Perfect Contur Afisari: 7622
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 2826
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Ocatvian Goga, Nr. 6,bl. M25, sc. 3, et. 2, ap. 60, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213223240; 0765635346
-------------------------
Web: Internet
  email: office@perfectcontur.ro
  site: www.perfectcontur.ro

 
Electrostimulare  
Detalii  

Ce inseamna tratamentul de slabire prin  electrostimulare corporala?

Electrostimularea musculara (EMS) este o tehnologie care a cunoscut insa cea mai mare dezvoltare la inceputul anilor 1970, cand a fost folosita pentru astronautii care aveau nevoie de o punere rapida in forma a musculaturii la intoarcerea din calatoriile in spatiu. De atunci s-au facut numeroase studii si experimente si aceasta tehnologie a avansat foarte mult, ajungandu-se in zilele noastre la rezultate incredibile.

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

Beneficiile tratamentului prin electrostimulare corporala:

De fapt, electrostimularea este un fel de fitness extensiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate). In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

ELECTROSTIMULATORUL “Professional  24 PADS”:

Electrostimulatorul Profesional cu 24 PADS-adica 24 electrozi -este un aparat care poate satisface si cele mai extravagante gusturi: numar maxim de electrozi 24, este integral computerizat beneficiind de performantul microprocessor ATMEL, are programe moderne care ne permit sa oferim tratamente personalizate, adaptate fiecarui tip de client in parte: slabire localizata, drenaj limfatic, program anticelulitic, fermitate bust, slabire ultra-rapida, lifting facial nechirurgical, relaxare. Curentul Slimwave ii confere un maxim de eficienta dar si un grad de confort sporit.

Electrostimulatorul “Professional 24 PADS” are 9 programe presetate ce ofera siguranta unor tratamente efectuate automat de computer, dupa cum urmeaza:

  • program general de slabire,
  •  tonifiere si anticelulitic, drenaj limfatic,
  •  lifting facial nechirurgical,
  • program de fermitate bust,
  • program de tonifiere si tratare a celulitei,
  • program de relaxare,
  •  program intensive de slabire ultrarapida,
  •  program de slabire abdominala,
  •  remodelare si slabire pentru solduri si coapse.
  • Electrostimulatorul are posibilitatea maririi intensitatii generale (in plus fata de intensitatea standard) cu 22%, ceea ce permite obtinerea de rezultate foarte rapide. Beneficiaza de ultima inovatie in domeniu, curentul Slimwave, care actioneaza atat pe orizontala cat si pe verticala (izometric si izotonic), fapt ce sporeste considerabil eficacitatea tratamentului si care prezinta avantajul ca scade la minim senzatia de disconfort. Un alt avantaj este acela ca poate fi trecut din modul automat in cel manual, permitand conceperea de nenumarate programe, putand modifica frecventa si profunzimea contractiilor. Are durata de tratament ajustabila de 15, 30, 45 sau 60 de minute, permitandu-va sa aveti o mai mare flexibilitate si o compunere complexa a tratamentelor.Aparatele au masuri de siguranta de exceptie, facand ca tratamentele sa fie complet sigure, neexistand nici cel mai mic risc de accidente sau crearea de senzatii de disconfort. Electrozii sunt prevazuti cu interior de silicon, fapt ce prezinta multiple avantaje: o mai mare fiabilitate, confort pentru cliente, usor de curatat, siguranta sporita, efect inbunatatit.

    Panoul digital al aparatului va ofera pe toata durata tratamentului informatii extrem de utile: timpul ramas pana la terminarea sedintei, modul de efectuare al acesteia (manual sau automat), tipul de contractii, momentele de contractie si de pauza, frecventa contractiilor, tipul de program stabilit.

    Functiile aparatului  Professional 24 Pads: • accelerarea circulatiei sangvine • cresterea ratei metabolice • mareste capacitatatea de absorbtie a pielii • imbunatateste circulatia periferica • atenueaza problemele legate de insomnii, constiapatie sau stress • ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine • imbunatateste elasticitatea pielii • ajuta la accelerarea formarii de elastina si colagen • slabire localizata, slabire ultra-rapida • drenaj limfatic • program anti-celulita • fermitate bust.

    Tratamente de electrostimulare: Standard – program general de slabire, tonifiere, anticelulitic. Il pot folosi toti cei care vor sa-si lucreze mai multe zone, nu doar una. Abdomen – este un program destinat celor care au depuneri de grasime pe abdomen (extrem de eficient pentru proaspetele mamici, al caror abdomen a avut de suferit de pe urma sarcinii). Solduri/pulpe/fund – este un program destinat zonelor cu probleme, care poate fi insa alternat si cu programul abdominal

    Slabire si tratarea celulitei Orice tip de activitate musculara regulata duce la scaderea in greutate. Cat despre celulita, nu o va face sa dispara, dar va ajuta la diminuarea ei. In combinatie cu alte tipuri de tratamente, aceasta poate fi eliminata.

    Tonifiere Inertia este un rau cu care cei mai lenesi dintre noi se obisnuiesc repede. Dar cand suntem sinceri cu noi, recunoastem ca sedentarismul ne pune multe piedici. De aceea, chiar si persoanele fara surplus de greutate au nevoie de tonifiere. Prin electrostimulare, pielea isi recapata elasticitatea si fermitatea. Prin stimularea riguroasa si intensiva a musculaturii se obtine un puternic efect de lifting corporal si tonifiere a pielii, imbunatatind radical aspectul personal. Astfel, acest tip de tratament poate fi efectuat si de persoanele fara surplus de greutate, dar la care se manifesta lipsa fermitatii pielii, datorata imbatranirii organismului, slabirii bruste sau constitutiei. Slabirea brusca doar prin regimuri de slabire sau, mai rau, prin infometare, fara a lucra musculatura, lasa un aspect total neplacut al pielii, care va avea nevoie de tonifiere. Aceasta functie a aparatelor noastre este extrem de importanta pentru ca are efecte care nu pot fi obtinute prin alte metode, decat chirurgicale sau practicarea frecventa a unui sport.

    Remodelare Efectele obtinute prin electrostimulare se vad nu numai in scaderea in centimetri, ci si in remodelarea corpului. Folosind doar dieta, reducerea este mai lenta, dar poate fi si neplacuta, slabindu-se in zonele in care nu se doreste: sani, fata, etc. Dar un tratament de de remodelare prezinta avantajul ca slabirea se produce exact in locurile unde este necesara, fara a le afecta pe celelalte, pastrand proportiile si obtinandu-se o silueta definita.

    Drenaj limfatic Este un program special, care nu actioneaza prin lucrarea musculaturii, ci prin presarea ganglionilor limfatici, iar eliberarea limfei duce la un efect puternic de slabire, fiind necesar persoanelor cu retentie mare de apa. Procedeul consta in preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Specialistii considera ca reducerea drenajului limfatic care determina invadarea tesutului subcutanat de celule grasoase este cauzata si de inmultirea toxinelor. Astfel, reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, iar tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii. Drenajului limfatic efectuat corespunzator este foarte important pentru ca elimina toxinele si implicit celulita. Importanta unui drenaj limfatic corespunzator merge mult peste rolul sau de eliminare a reziduurilor. Limfa actioneaza de asemeni ca un filtru al tesuturilor: distruge bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate in ganglionii limfatici. De aceea, sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii corpului.

    Relaxare Dupa o sedinta de electrostimulare, corpul se va simti mai lejer, ca dupa orice efort fizic. Diferenta este ca stai intins si lasi electrozii sa faca ceea ce ai face tu.

    Fast-slim Nu este un program de tratament propriu-zis, ci unul pentru efecte rapide. Aceasta functie reprezinta un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde. Este o functie de „frumusete-instant”, pe care o punem la dispozitia dvs. atunci cand se impune o solutie de moment foarte rapida (un eveniment peste scurt timp). Pentru rezultate remarcabile este indicat ca sedintele de fast slim sa fie combinate cu alte tipuri de electrostimulare sau cu tratamente corporale. Nu exista riscul spargerii vaselor de sange.

    Ridicare sani Acest tratament se poate efectua in timpul unei sedinte de slabire sau remodelare obisnuita, numarul mare de electrozi al aparatelor noastre permitand o distributie generoasa in diversele parti ale corpului, inclusiv in zonele cu muschi care se gasesc dedesubtul claviculei. Prin stimulare musculara, muschii ridica tesuturile subcutanate care sunt fixate pe muschii longitudinali de sub clavicula, ceea ce permite ridicarea sanilor si chiar cresterea lor in dimensiune, obtinandu-se maxim 4 cm in plus la circumferinta bustului. Este o procedura extrem de sigura si neinvaziva, fara efecte secundare sau reactii adverse, foarte populara printre clientele care i-au simtit rezultatele. Procedura consta in aplicarea a 2 (maxim 4) electrozi in zona imediat subclaviculara (iar in cazul sanilor lasati chiar deasupra lor, usor orientati spre exterior) si efectuarea unui tratament de 45 de min. Frecventa recomandata este de minim 3 ori/ saptamana.

    Electrostimularea are efecte extraordinare prin accelerarea circulatiei sanguine, cresterea ratei metabolice, marirea capacitatii de absorbtie a pielii, imbunatatirea circulatiei periferice, atenueaza problemele legate de insomnii, constipatie sau stres, ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine, imbunatateste elasticitatea pielii, ajuta la accelerarea formarii de elastina si colagen.

    Contraindicatii: Tija metalica, sarcina si perioada de alaptare, epilepsie, boli de piele, hipertensiune arteriala, boli cardiace, probleme ale tiroidei, sterilet metalic, peace maker, la menstruatie.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
     
    eliminarea grasimilor  |  energia qi  |  epilarea fara durere  |  inghinal  |  servirea mesei  |  tesuturile musculare profunde   |  vase de sange  |  Absorbant natural  |  Accelerarea microcirculatiei  |  Acid hialuronic  |  Acid hialuronic antirid  |  Acumularile de toxine   |  Acupunctura generala  |  Acupunctura tratamente  |  Afectiuni circulatorii  |  Afectiuni dermatologice  |  Afectiuni posttraumatice  |  Afectiuni vasculare  |  Ajutorul aparatului de electrostimulare   |  Alergii medicamente  |  Alge marine  |  Alimente organice  |  Aloe vera  |  Apa la nivelul tesutului   |  Apa in exces  |  Apa masa  |  Apa minerala  |  Apa moleculara din sange   |  Aparat acupunctura  |  Aparat masaj  |  Aparat masaj facial  |  Aparat masaj limfatic  |  Aparat masaj vacuum  |  Aparat reducere celulita  |  Aparat vacuum celulita  |  Aparate electrostimulare  |  Aparate slabire  |  Aparate slabit  |  Aparate tratamente slabit  |  Aparatul cu ultrasunete  |  Aparatul digestiv  |  Aparatura ati  |  Aparitia celulitei   |  Aparitia celulitei  |  Aparitia edemelor   |  Aparitia vergeturilor  |  Aparitia vergeturilor ,celulitei   |  Aplicarea de electrozi pe piele  |  Arderea grasimilor  |  Aromoterapie naturala  |  Aspectul coaja de portocala  |  Atenuarea vergeturilor  |  Axila, mustata   |  Baza de tratament  |  Benzi proces  |  Bikini  |  Body masaj  |  Boli cardiace  |  Boli cronice   |  Boli de colagen  |  Boli dermatologice  |  Boli infectioase  |  Boli piele  |  Boli profesionale  |  Bronz uniform  |  Bronzare fara uv  |  Bronzare organica  |  Cafea verde  |  Caldura radianta  |  Cancer in toate stadiile  |  Cantitate lichide  |  Cauzate de herpes  |  Cavitati insuficiente  |  Ceai verde  |  Ceara traditionala   |  Cearcane tratament  |  Celule de sarcina   |  Celulele moarte  |  Celulele organismului  |  Celulita fibroasa  |  Celulita edematoasa  |  Celulita si vergeturi   |  Celulita strat superficial  |  Celulita tesutul subcutanat  |  Celulita tratamente  |  Celulita, toxine, grasime  |  Certificare iso  |  Certificare iso 9001  |  Certificat calitate  |  Chirurgia minim invaziva  |  Chirurgie estetica  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie minim invaziva  |  Chirurgie venoasa  |  Chisturi ovariene  |  Chisturi sau fibroame  |  Cicatrici inestetice  |  Cicatrici tratamente  |  Circulatia limfatica  |  Circulatia limfei  |  Circulatia periferica   |  Circulatia sanguina  |  Circulatia sanguina periferica  |  Circulatia venoasa  |  Circulatie periferica   |  Coaja de portocala  |  Cocktailuri organizari  |  Collagen si elastina  |  Concentratie mare  |  Contur abdominal  |  Contur buze  |  Contur corporal  |  Contur ochi  |  Corpului fizic   |  Cosmetica naturala  |  Cosmetice organice  |  Crema hidratanta  |  Crema alge  |  Crema anticelulitica  |  Crema antirid  |  Crema drenanta  |  Crema hidratanta  |  Crema peeling   |  Crema slabire  |  Crema slabit  |  Creme autobronzante  |  Creme corp  |  Creme depigmentare  |  Creme maini  |  Creme masaj  |  Creme ochi  |  Creme oxigen  |  Creme par  |  Creme picioare  |  Creme reductoare profesionale  |  Creme remodelare  |  Cremele active   |  Cresterea in greutate   |  Cresterea sanilor   |  Cuperoza tratamente  |  Curatarea grasimilor  |  Curatarea pielii  |  Curatarea tenului  |  Depozitele de grasime  |  Depozitelor de grasime   |  Dermabraziune piele  |  Dermo cell  |  Detoxifiere  |  Detoxifierea organismului  |  Dezintoxicare organism  |  Diabet tratamente  |  Dilatarea vaselor de sange  |  Discromii melanoze vitiligo  |  Disparitia celulitei   |  Distrofie musculara  |  Distrugerea celulelor grase  |  Drenaj limfatic  |  Drenaj manual limfatic  |  Drenajul lichidului  |  Drenajul limfatic  |  Dupa sarcina si alaptare  |  Dureri musculare  |  Durerile de oase,  |  Durerile musculare  |  Eczeme tratamente  |  Edeme  |  Efect detoxifiere si slabit  |  Efect anticelulitic  |  Efect regenerant   |  Efect termic  |  Efecte sange limfa  |  Efecte anticoagulante  |  Efecte benefice  |  Efecte laser  |  Efecte nocive  |  Efecte uimitoare  |  Efectul de detoxifiere si transpiratie  |  Efectul regenerant   |  Efort fizic izometric  |  Elasticitate   |  Elasticitatea celulelor  |  Elasticitatea pielii  |  Electrostimulare ems  |  Electrostimulare faciala  |  Electrostimulare fata ultrasunete  |  Electrostimulare hot  |  Electrostimulare musculara  |  Electrostimulare pentru slabire   |  Electrostimulare sauna locala  |  Electrostimulare termosauna  |  Electrostimulare ultrasunete  |  Electrozi din silicon  |  Elemente metalice  |  Elimina stresul  |  Elimina toxinele  |  Eliminare toxine   |  Eliminarea apei toxinelor  |  Eliminarea celulitei  |  Eliminarea toxinelor   |  Eliminarea celulelor moarte  |  Eliminarea celulelor moarte piele  |  Eliminarea celulitei  |  Eliminarea grasimii   |  Eliminarea ridurilor  |  Eliminarea stratului de grasime  |  Eliminarea tensiunilor din corp   |  Eliminarea toxinelor  |  Eliminarea toxinelor din organism  |  Eliminarea toxinelor prin transpiratie  |  Eliminarea unor celule grase  |  Epilare ceara  |  Epilare definitiva  |  Epilare definitiva axila  |  Epilare definitiva brate  |  Epilare definitiva inghinal  |  Epilare definitiva mustata  |  Epilare definitiva picioare  |  Epilare femei   |  Epilare ipl  |  Epilare laser  |  Epilare permanenta  |  Epilare picioare  |  Epilare pometi  |  Estetica corporala  |  Estetica faciala  |  Exercitii fizice,diete  |  Exercitii gimnastica  |  Exfoliere corporala  |  Exfolierea corporala   |  Expunere la soare  |  Expunerea la solar   |  Extensii gene  |  Extensii gene fir cu fir  |  Fast slim  |  Femeile insarcinate  |  Fermitatea pielii  |  Fese coapse si abdomen   |  Film osmotic  |  Filtre apa  |  Filtru sport kn  |  Fire chirurgicale  |  Flux continuu  |  Foite aur  |  Formarea celulitei localizate   |  Fotorejuvenare reintinerire lumina pulsata  |  Fracturi transversale  |  Ganglioni limfatici  |  Gelul marin spirulina  |  Geluri cosmetice  |  Grade celsius  |  Gradul de oxigenare   |  Grasime musculatura abdominala  |  Grasime abdominala  |  Greutate moleculara  |  Greutate redusa  |  Haine de zi  |  Hematoame la nivelul pielii  |  Hemofilie tratament  |  Herpes tratament  |  Hidratare cu colagen  |  Hidratare profunda  |  Hidratarea organismului  |  Hidratarea pielii fetei  |  Hipertensiune arteriala  |  Imbunatatirea circulatiei sangvine  |  Impachetare tunel infrarosii   |  Impachetare la cald  |  Impachetari alge marine  |  Impachetari anticelulitice  |  Impachetari cafea  |  Impachetari cald  |  Impachetari ceai verde  |  Impachetari cofeina  |  Impachetari corporale  |  Impachetari corporale cu namol   |  Impachetari creme  |  Impachetari fango  |  Impachetari la cald   |  Impachetari la rece  |  Impachetari namol  |  Impachetari rece  |  Impachetari slabire  |  Impachetari slabire anticelulita   |  Impachetari slabire cu termosudatie  |  Impachetari termocream  |  Impachetari termosauna  |  Impachetari tunel infrarosii  |  Impachetarile cu fango   |  Implant stimulator cardiac  |  Improspatarea tenului   |  Inainte de epilare   |  Incalzirea tesuturilor  |  Indepartarea celulitei  |  Informatii utile  |  Infrumusetare corporala  |  Ingrediente active   |  Ingredienti activi  |  Ingrijirea parului  |  Ingrijirea tenului  |  Intense pulse light  |  Interiorul celulelor  |  Interventii chirurgicale  |  Interventii chirurgicale recente  |  Intinderi musculare  |  Intrerupere medicamentoasa sarcina  |  Intretinere corporala  |  Iso 9001  |  Kilogramele in plus  |  Leziuni tegumentare  |  Lifting brate  |  Lifting corporal   |  Lifting facial  |  Lifting facial instant  |  Lifting facial nechirurgical  |  Lifting facial operatie  |  Lifting nechirurgical  |  Lifting ridicarea sanilor  |  Liposculptura, liposuctie   |  Lotiuni curatare  |  Lotiuni de corp  |  Lungimea genelor   |  Marirea de sani  |  Marirea sanilor  |  Masa musculara  |  Masaj anticelulitic  |  Masaj anticelulitic manual  |  Masaj computerizat  |  Masaj corporal  |  Masaj cu apa  |  Masaj cu vacuum   |  Masaj de relaxare fizic   |  Masaj de relaxare si intretinere   |  Masaj endermologic  |  Masaj facial  |  Masaj fermitate   |  Masaj general  |  Masaj intretinere  |  Masaj limfatic relaxare  |  Masaj manual  |  Masaj picioare  |  Masaj profund anticelulitic  |  Masaj slabit  |  Masaj tonifiere  |  Masaj tratare  |  Masaj vindecare  |  Masajul anticelulitic  |  Masajul de slabit  |  Metabolismului celulelor adipoase  |  Metale grele   |  Metale grele si grasimi  |  Metoda neinvaziva  |  Metodele chirurgicale tratament cicatrici  |  Microdermabraziune corporala  |  Microdermabraziune cu cristale  |  Microdermabraziune tratament  |  Minute de masaj  |  Mod de viata  |  Mod viata sanatos  |  Musculatura abdominala  |  Musculaturii corpului  |  Namol alge  |  Namol anticelulitic  |  Namol impachetari  |  Namol natural slabire  |  Namol proceduri  |  Namol termic impachetari  |  Nivel cutanat   |  Nivel facial   |  Nivelul apei  |  No cellulite   |  Nu are contraindicatii   |  Nutrienti sanatosi  |  Obisnuita transpiratia   |  Operatii arteriale  |  Organele corpului  |  Orizontala si verticala  |  Oxigen celular   |  Pana energie  |  Par abdomen  |  Par fese   |  Pe timp de iarna  |  Peeling chimic  |  Peeling corporal  |  Peeling laser  |  Perciuni epilare  |  Permanent gene  |  Persoanele cu celulita   |  Pesticide  |  Petreceri 1 martie  |  Picioare metalice  |  Piele elasticitate  |  Piele catifelata  |  Piele naturala  |  Pielea in exces   |  Pierderea in greutate  |  Pietre rinichi  |  Plante apa  |  Poliartrita reumatoida  |  Poliartrita tratamente  |  Pometii obrajilor  |  Presiune de functionare   |  Presiunea apei  |  Previne aparitia vergeturilor  |  Prima menstruatie  |  Probleme alaptare  |  Probleme capilare  |  Probleme dermatologice  |  Problemelor musculare  |  Procedura generala  |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri chirurgicale  |  Proceduri cosmetice  |  Proceduri non chirurgicale  |  Proces de detoxifiere  |  Procesul de transpiratie  |  Produse cosmetice naturale  |  Produse de corp  |  Produse fara zahar  |  Produse intretinere  |  Produse lifting   |  Produse naturale  |  Produse organice  |  Produse post  |  Produse regenerare  |  Produse solduri  |  Produse tratamente corp  |  Produse tratamente ten  |  Profunzimea tesutului  |  Program exercitii fizice  |  Programe fitness  |  Programe gimnastica  |  Programe personalizate  |  Programe slabire  |  Proprietati anticelulitice  |  Protectie a tenului  |  Protectie persoane fizice  |  Proteine soia  |  Proteze mobile  |  Psoriazis tratamente  |  Punctele de acupunctura  |  Purificatoare apa  |  Radicali liberi  |  Rau de mare  |  Raze de actiune  |  Razele infrarosii  |  Recomandari   |  Reconturarea adipozitatilor  |  Reducator anticelulitic   |  Reduce temperatura  |  Reducerea celulitei  |  Reducerea de personal  |  Reducerea durerilor musculare  |  Reducerea grasimii  |  Reducerea stratului de grasime  |  Reducerea vergeturilor   |  Remediu universal   |  Remodelare corporala  |  Remodelare sani  |  Remodelare silueta  |  Remodelarea corporala  |  Remodelarea corpului  |  Retinerea apei in organism  |  Reumatism tratamente  |  Rezultate 24 de ore  |  Ridicare sani  |  Ridicarea sanilor  |  Riduri faciale  |  Riduri tratamente  |  Rivitalizing antivergeturi  |  Saloane de infrumusetare  |  Saloane de masaj  |  Salon modelare corporala bucuresti  |  Salon terapie intensiva  |  Sauna infrarosii  |  Sauna locala  |  Sauna terapie  |  Sauna tunel infrarosii  |  Sauna uscata  |  Scadere radicala circumferinta  |  Scaderea elasticitatii pielii   |  Scaderea in greutate  |  Sedinta de masaj  |  Sedinta masaj  |  Sedinte acupunctura  |  Sedinte de acupunctura  |  Sedinte de impachetari   |  Sedinte electrostimulare  |  Sedinte vacuum  |  Sedintele de masaj  |  Senzatii profunde  |  Sida tratamente  |  Sinteza de colagen  |  Sistem circulator limfatic   |  Sistem confort  |  Sistem solar  |  Sistemul digestiv  |  Sistemul imunitar  |  Sistemul osos  |  Slabire localizata  |  Slabire termosudatie  |  Slabit ultrasunete  |  Solar dus  |  Solutie de curatat   |  Spatiu de energie  |  Spirulina alga marina  |  Sprancene subtiri  |  Standardele de calitate   |  Stimulare musculara  |  Stimularea circulatiei venoase   |  Stimularea musculara  |  Stimularea sistemului imunitar  |  Stimulator cu vibratii  |  Strat adipos  |  Stres fizic  |  Surplusul de greutate  |  Sursa energie  |  Tehnica vacuum  |  Tehnici relaxare  |  Tehnologie curatare  |  Tehnologie de slabire  |  Temperatura corpului   |  Tensiune arteriala  |  Terapie caldura  |  Terapie corporala  |  Terapie cu ultrasunete  |  Terapie oxigen  |  Terapie ultrasunete   |  Terapii naturale  |  Tesutul adipos  |  Tesutul muscular  |  Tesutul subcutanat  |  Tesutul suplu  |  Tesutului adipos  |  Tesuturile musculare profunde  |  Tesuturile subcutanate  |  Timp de drenaj   |  Tipuri de masaj  |  Tipuri de pachete  |  Toata suprafata  |  Tonifiere corporala  |  Tonifiere generala  |  Tonifiere musculara  |  Tonifiere sani  |  Tonifierea musculaturii  |  Tonifierea tenului  |  Tonifierea tesutului  |  Topirea celulitei  |  Topirea grasimilor  |  Topirea stratului de grasime  |  Toxine la nivelul tesutului   |  Transpiratie locala  |  Transpiratie purificatoare   |  Tratament acnee  |  Tratament anticelulitic  |  Tratament antivergeturi  |  Tratament celulita  |  Tratament chirurgical   |  Tratament chirurgical varice  |  Tratament contur ochi  |  Tratament corporal  |  Tratament corporal intensiv anticelulitic  |  Tratament cu medicamente  |  Tratament cu ultrasunete  |  Tratament de hidratare  |  Tratament de regenerare  |  Tratament dermo  |  Tratament detoxifiere  |  Tratament facial  |  Tratament facial caviar  |  Tratament facial curatare  |  Tratament fermitate bust  |  Tratament infrarosii  |  Tratament laser  |  Tratament poliartrita reumatoida  |  Tratament regenerant  |  Tratament riduri  |  Tratament slabire naturala  |  Tratament slabire rapida  |  Tratament vergeturi  |  Tratament zona ochilor  |  Tratamente alge  |  Tratamente anticearcan  |  Tratamente apa  |  Tratamente capilare  |  Tratamente corporale  |  Tratamente corporale si de slabit  |  Tratamente cosmetice  |  Tratamente cuperoza  |  Tratamente electrostimulare  |  Tratamente eliminare celulita  |  Tratamente faciale  |  Tratamente fitness  |  Tratamente frumusete  |  Tratamente laser  |  Tratamente nechirurgicale faciale  |  Tratamente par  |  Tratamente pentru par  |  Tratamente picioare  |  Tratamente plante  |  Tratamente profesionale  |  Tratamente psoriazis  |  Tratamente raze infrarosii  |  Tratamente reductoare  |  Tratamente relaxare  |  Tratamente ridicare sani  |  Tratamente slabire  |  Tratamente slabit  |  Tratamente ten  |  Tratamente tonifiere  |  Tratamente ultrasunete  |  Tratamente vacuum  |  Tratamente varice  |  Tratamentul cu ultrasunete   |  Tratamentul de curatare   |  Tratamentul fara durere   |  Tratamentul laser  |  Tratamentul ridurilor  |  Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic  |  Tratamentul sida  |  Tratamentul sonic   |  Tratamentul transpiratiei   |  Tratametul cu infrarosii  |  Tratare apa  |  Tratare celulita  |  Tratarea celulitei   |  Tratarea celulitei si vergeturilor  |  Tratarea ridurilor  |  Tratarea vergeturilor  |  Tratate chirurgical  |  Tulburari de coagulare   |  Tulburari de vedere  |  Tumori  |  Tumori conjunctiva  |  Tumori maligne  |  Tumori osoase  |  Tunel cu infrarosii no cellulite  |  Tunel raze infrarosii  |  Tunelul infrarosii snelling  |  Tunelul cu infrarosii  |  Tunelul cu raze infrarosii no cellulite   |  Ulei de soia  |  Ulei masaj  |  Ulei soia  |  Uleiuri aromoterapie  |  Urina cu sange  |  Vacante caraibe  |  Vacante exotice  |  Vacante romania  |  Vacuum circulatia limfo venoasa  |  Vacuum endermologie  |  Vacuum si masaj anticelulitic  |  Vacuum slim  |  Vacuum terapie  |  Vacuum, electrostimulare  |  Vase aspiratie  |  Vase de sange  |  Vasele de sange  |  Vasele de sange periferice  |  Vasele sanguine  |  Vergeturi tratamente  |  Vezica biliara  |  Vindecare  |  Vindecare tesuturilor   |  Vitiligo tratament  |  Volumul parului   |  Zona dureroasa  |  Zona fetei   |  Zona lombara   |  Zona ochilor  |  Zonele cu celulita  |  Zonele vizibile  | 
    Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
    Email: Parola:
     


     
    Nume firma  
    Nume site ~ www.ghidul.ro/  
      Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
    Persoana de contact  
    Telefon  
    Email  
      * Toate campurile sunt obligatorii.  
    In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.