ORECK ROMANIA Afisari: 1523
Categorie: COMERT >> Electrocasnice Vizitatori: 708
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Fundeni, nr. 262P (in spatele reprezentantei OPEL DI BAS), BUCURESTI
-------------------------
Phone: Telefon
  0212401478; 0745301968; 0744579168
-------------------------
Web: Internet
  email: sales@oreck.ro; ani@oreck.ro
  site: www.oreck.ro

 
Purificator de aer Oreck XL Profesional  
Detalii  video  
  • Acest model de purificator de aer foloseste trei tehnologii diferite pentru a purifica aerul , acest lucru ajutandu-va sa respirati un aer mai curat si mai sanatos.

Tehnologia Celulei Truman

 

  • Celula permanenta Truman pe care purificatorul de aer Oreck XL Professional o foloseste este pozitionata in partea din fata a purificatorului si foloseste tehnologia incarcarii electrostatice pentru a indeparta impuritatile din aer.
  • O parte a acestei celule Truman este incarcata pozitiv, lucru care duce la distrugerea elementelor daunatoare din aer. Venitilatorul trage aerul prin celula Truman, iar incarcarea electrostatica omoara germeni, virusuri si impuritati din aer.
  • Purificatorul de aer vine in dotare cu celula Truman care, daca o ingrijiti corespunzator, rezista o viata intreaga.

 

Filtrul de carbuni activi

  • Acest filtru de carbuni activi indaprteaza orice miros nedorit din aer. Acest filtru absoarbe si compusi organici volatili ( CHIMICALELE ) din aer si ajuta ca aerul sa fie mai usor de respirat.Aparatul vine doatat cu acest filtru, care necesita a fi inlocuit o data pe an. Aparatul este proiectat sa functioneze si fara acest filtru, ramanand la optiunea clientului daca doreste sa-l inlocuiasca sau nu. Fara acest filtru aparatul nu mai este atat de eficient pentru captarea misorusilor neplacute, in rest purifica la fel aerul.

Oxigenatorul

  • Filtrul ca o sita din metal pozitionat in spatele purificatorului ajuta la reducerea cantitatii de ozon pe care celula Truman o produce. Ozonul in sine poate ajuta la indepartarea mirosurilor din aer, dar poate fi periculos in cantitati mai mari. Acest filtru ca o sita din metal absoarbe aceasta cantitate de ozon si pastreaza aerul sanatos.

REVITALIZATORUL ( IONIZATORUL )

  • În cele din urmă, aerul din purificator trece printr-un revitalizator. Aceasta este o functie a aparatului, care emite ioni negativi in aer, improspatand aerul pe care-l respirati. Aceasta functie este optionala. Pe panoul de control aveti o tasta care porneste sau opreste aceasta functie. Adica daca vreti ca apartul sa elimine ioni negativi nu trebuie sa faceti altceva decat sa pasati o tasta.
  • Ionii negativi au capacitatea de a distruge microorganismele din aer. Un generator de ioni negativi functioneaza pe pricipiul incarcarii electrostatice si imprastie ioni incarcati negativ in aer. Studiile spun ca prezenta acestor ioni incarcati negativ in aer ofera oamenilor o stare de bine, creste energia fizica si mentala si indeparteaza simptome ale alergiilor, astmului si durerilor de cap cornice. Totodata ajuta la vindecarea ulcerului.

<!--[endif]--> <!--[endif]-->

Ce face acest ionizator?

Ionizatorul este un dispozitiv electric care incarca particulele din aer. Cand un purificator de aer are si functie de ionizare, atunci filtrarea aerului este mai buna si produce un aer proaspat in incapere. Ionizatoarele pot uneori emite cantitati mici de ozon, de aceea trebuie sa te asiguri ca purificatorul pe care-l alegi are si functia de indepartea a acestui ozon.

Performanta purificatorului de aer of Oreck XL Professional

Purificatorul de aer pentru interior Oreck foloseste 6 faze diferite de purificare pentru a retine 99.9% din particule, particule de dimensiunea 0.1 microni.

HAIDETI SA VEDEM MAI IN DETALIU CUM FUNCTIONEAZA

PURIFICATORUL DE AER ORECK ?

 

 

Inscrie-te pentru a primi pe mail oferta speciala, valabila doar pentru clientii site-ului nostru

Purificatorul de aer Oreck curata aerul din casa ta printr-un proces in 6 faze :

Faza 1 – Aerul intra printr-un PRE-FILTRU, care capteaza particulele mai mari (scame, fire de par).Acest prefilru este lavabil.

Faza 2 si 3 – Unica celula TRUMAN capteaza si distruge particulele minuscule ca germeni, bacterii, virusuri, mucegai si fungi, prin incarcare elctrostatica.

Faza 4 – Filtrul ODOR ABSORBER PLUS ( filtrul de carbuni activi ) – indeparteaza mirosurile neplacute ( miros de fum de tigara, de mancare ) si compusii organici volatili.Acest filtru necesita inlcuire o data pe an. Aparatul vine dotat cu acest filtru, dar ramane o optiune pentru clinet daca vrea sa-l inlocuiasca dupa un an sau nu. Aparatul este prouectat sa functioneze si fara acest filtru, in schimb nu mai este atat de eficient la captarea mirosurilor neplacute. Este obligatoriu a se schimba dupa un an intr-o casa in care se fumeaza.

Faza 5 – OXYGENATOR – transforma ozonul in oxigen.

Faza 6 – REVITALIZATOR sau IONIZATOR – elibereaza ionii negativi, care ofera un miros placut si curat ( aceasta optiune poate fi oprita daca se doreste si nu are vreun efect negativ asupra eficacitatii purificatorului )

Purificatorul de aer Oreck XL curata o incapere de maxim 80 mp intr-o ora, 43 mc/minut. La acest standard, aerul din incaperi de aceasta dimensiune va fi purificat de mai multe ori pe parcursul unei zile.

INTRETINERE :

Daca celula Truman a acestui purificator de aer este ingrijita corespunzator, aceasta nu va necesita inlocuire niciodata. Acesta celula trebuie curatata frecvent ( cam la doua saptamani sau maxim 1 luna ). Un led de pe panoul de control al purificatorului se va aprinde cand aceasta necesita curatare. Filtrul de carbuni necesita inlocuire o data pe an, dar aparatul este conceput sa functioneze si fara acest filrtu. De aceea filtrul de carbuni activi este optional. Purificatorul de aer vine in dotare cu acest filtru.

Curatarea celulei Truman este foarte usoara. Ajunge sa o clatiti cu apa  pentru a indeparta toata mizeria din aer care se strange in ea. Deoarece aceasta celula capteaza si piele moarta si acarieni, ea devine unsuroasa la un moment dat. In acest caz trebuie lasata o ora la inmuiat intr-un lighian cu apa si detergent lichid de vase, dupa care necesita clatire cu apa. De indata ce celula Truman este uscata se monteaza din nou pe aparat.

 

 

Consumul de energie electrica

Acest purificator de aer Oreck este foarte eficient din punct de vedere al consumului de energie electrice, foloseste mai putin wati intr-o ora decat un bec normal de 80W. Acest aspect ii permite sa functioneze permanent,cu costuri reduse.

Acest model vine cu trei nivele pentru zgomot. Nivelul inalt face zgomot ca un ventilator traditional. Pe acest nivel este destul de zgomotos. Pe nivelul mediu zgomotul este relativ redus, indeajuns cat sa auzi ca apartul functioneaza. Insa pe nivelul silentios este intr-adevar silentios.

Garantie

Pentru uz domestic, acest aparat vine cu o garantie de 3 ani. Daca este folosit intr-un mediu comercial, acest model are o garantie de 1 an.

Functii aditionale :

  • Panoul de control este foarte usor de folosit, are cele trei viteze foarte usor de identificat.

    Un led pentru noapte este pozitionat pe acest display, permitandu-va sa accesati functiile si pe intuneric. Aceasta functie poate fi oprita de pe panoul de control . Pe aceasta consola sunt pozitionate si leduri care va indica cand trebuie curatata celula Truman sau cand trebuie inlocuit filtrul de carbuni activi. Eficienta consumului de energie electrica a acestui purificator de aer va ofera avantajul ca poate functiona constant, cu un consum redus de energie electrica.

    Stil contemporan. tehnologie avansata. Design compact. Portabilitate maxima.

     

    Indeparteaza 99,9% din particulele de praf.

    Secretul pentru cea mai buna performanta a purificatorului de aer este formula exclusiva Oreck, respectiv sistemul de filtrare "capteaza si omoara". Asa cum aerul circula prin el, celula Trumann atrage electrostatic din aer murdaria, alergenii si germenii asemenea unui magnet.

    Trebuie sa faceti aerul sa circule pentru a-l curata, iar purificatorul de aer Oreck beneficiaza de o tehnologie avansata pentru a face aerul sa circule,sa capteze alergenii,murdaria sau alte substante iritante din aer, de asemenea distruge virusuri, germeni si mirosuri. Mai precis, faimoasa celula Truman incarca pozitiv pana si cele mai mici particule distrugand bacterille,virusurii, mucegaiul si ciupercille.

    Spre deosebire de costisitoarele filtre Hepa, brevetata celula Trumann nu necesita inlocuire. Pur si simplu o spalati cu apa o data pe luna pentru a indeparta poluantii captati de aceasta, o lasati sa se usuce si o reisenarti in aparat.

    Toate celalalte purificatoare de pe piata sunt doar filtre pentru praf, purificatorul Oreck face mult mai mult decat atat.

    Citeste studiul "Efectul purificatoarelor de aer Oreck asupra microorganismelor"

    Purificatorul de aer ORECK XL PROFESSIONAL capteaza si distruge 99,9% din particulele care duc la declansarea alergiilor:

    praf, polen, mucegai, spori, vapori chimici, iritanti de la animale, totodata elimina germeni, bacterii si virusuri

    Improspateaza aerul la fiecare 10 minute intr-o incapere cu o dimensiune medie, folosind aceeasi tehnologie avansata pe care submarinele din flota US NAVY o folosesc ca sa purifice aerul de pe vasele lor care stau scufundate pana la 6 luni.

    Astfel, vei respira aer curat si proaspat.Datorita filtrului sau permanent, care se poate spala, platesti pentru un purificator de aer ORECK cat ai plati pe filtrele consumabile costisitoare pe care alte branduri le folosesc.

    E foarte simplu!

    Scoti filtrul de cate ori vrei, il speli si e ca si nou!Daca suferi de alergii, esti dator tie sa incerci purificatorul ORECK.

    Te vei simti mai bine, vei dormi mai bine si vei respira mai bine.

     

     

    Pentru un miros special,purificatorul de aer Oreck are un seratar unde se poate pune o pastila odorizanta.

    In fiecare an cheltuim milioane de lei pe medicamente, in efortul nostru de a scapa de nasul infundat, de gatul iritat, de mancarimea ochilor, toate din cauza alergiilor.

    De ce sa nu schimbi aerul pe care-l respiri?

    Mai mult de 142 de milioane de oameni respira cantitati nesanatoase de aer poluat chiar in propria lor casa.

    Agentia de Protectie a Mediului Inconjurator din USA spune ca asta ar trebui sa fie una din singurele noastre preocupari legate de sanatate.

    Nivelul poluarii din casa este de 5 ori mai mare decat cel de afara, cateodata chiar de 100 de ori mai mare. Este o coincidenta ca mai bine de 50 de milioane de americani sufera de alergii?

    Sau ca numarul romanilor care sufera de rinita alergica a crescut considerabil? Peste 6 milioane de romani sufera de alergii. Numarul celor cu simptomatologie alergica s-a triplat in Romania in ultimii ani, in Europa una din patru persoane are o forma de alergie respiratorie

     
    Galerie foto (5)
    [Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
    Prezentare video