Opel Victoria Global Brasov - Importator si reparator autorizat Opel Afisari: 1121
Categorie: AUTO MOTO >> Auto-moto (producatori, distribuitori) Vizitatori: 525
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
H?rmanului, nr. 49A, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268335444; 0268335722; 0368401113
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.opel-victoria.ro

 
Service Brasov  
Detalii  video

Victoria Global este de peste 12 ani dealer şi reparator autorizat Opel.

Noi, cei de la Victoria Global, suntem dedicaţi să investim la fel de multă atenţie în prestarea de service şi reparaţii pentru vehiculul dumneavoastră, pe cât s-a investit la construirea lui. Echipa noastă de specialisti contribuie la menţinerea autoturismului tău Opel în condiţie optimă şi în deplină siguranţă pentru condus, menţinându-i în acelaşi timp valoarea de revânzare. Vei primi servicii de calitate, service profesional şi piese de înaltă calitate de la oameni care îţi cunosc autoturismul până la ultimul detaliu.

Multitudinea de servicii oferite: vânzări piese şi accesorii, întreţinere, reparaţii mecanice, reparaţii instalaţii de climatizare, reparaţii electrice, testări vânzare/cumpărare, diagnoză profesională cu testere originale de ultimă generaţie, reparaţii tinichigerie/vopsitorie, staţie ITP, toate au la baza amprenta calităţii. Implementarea standardelor de calitate şi continua procupare în acest domeniu sunt relevate de certificarea Opel din grupul General Motors şi certificarea acordata de R.A.R.

Recomandarea noastră!

Vino cu autoturismul tău Opel pentru verificări periodice pentru a te asigura că drepturile tale de garanţie rămân neschimbate - şi pentru că siguranţa ta şi a celor care te însoţesc este cea mai importantă.

Reviziile periodice sunt vitale pentru autoturismul tău Opel.  Este foarte important ca operaţiunile de revizie să fie efectuate pe toată durata de viaţă a autoturismului, ele trebuiesc efectuate fie la intervalul de număr de kilometri, fie anual (oricare dintre ele are loc mai întâi), pentru a menţine autoturismul în condiţii optime şi pentru a evita reparaţii costisitoare.

Aveţi posibilitatea de a alege între o multitudine de service-uri, însă  noi cunoaştem cel mai bine autoturismul tău Opel.

Numai un reprezentant Opel/Centru Autorizat de Reparaţii dispune de tehnicieni instruiţi de General Motors, unelte specifice şi cele mai noi echipamente de diagnostic computerizat, originale de ultimă generaţie, concepute special pentru autoturismul tău Opel.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video