Teatrul Nottara Bucuresti Afisari: 2494
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Teatre, cinema, muzee Vizitatori: 1094
SUMAR
-------------------------
Istoric (1)
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. G-ral Gh. Magheru , nr. 20, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213174101
-------------------------
Web: Internet
  email: bilete@nottara.ro; marketing@nottara.ro
  site: www.nottara.ro

 
Detalii activitate

În anul 2012, Teatrul Nottara a comandat un amplu studiu de piata despre „Publicul bucurestean de teatru”. Realizat de IMAS, pe un esantion de 800 de respondenti, acesta ne-a oferit informatii foarte importante despre felul în care suntem perceputi de publicul nostru si mai ales despre asteptarile sale.

Am aflat astfel ca primul lucru pe care majoritatea celor intervievati îl asociaza cu Nottara-ul este „teatrul de pe bulevard”, ca urmare a amplasarii noastre favorabile, pe o artera principala, Magheru.

Am aflat cu bucurie ca teatrul nostru este pe locul al doilea în topul preferintelor publicului bucurestean. Am încercat acelasi sentiment când am regasit o parte dintre actorii nosti pe lista celor mai apreciati performeri români. Si ne-a fost confirmata intuitia ca publicul bucurestean prefera comedia, doua treimi dintre respondenti exprimându-si preferinta pentru acest gen.

De aceea, Teatrul Nottara, care îsi respecta publicul, doreste sa raspunda acestei nevoi culturale si si-a adaptat oferta de spectacole, integrând o serie de comedii de bulevard în repertoriu. Desi aceasta specie a genului comic nu este apeciata, în ultimul timp, la justa ei valoare, de catre oamenii de teatru, noi o consideram o specie teatrala viabila, cu conditia unor realizari scenice impecabile.

Prin urmare, la Sala Horia Lovinescu (sala mare), amatorii de comedii vor gasi întotdeauna un spectacol care sa îi binedispuna, în timp ce la Sala George Constantin, pe lânga comedii, se pun în scena si spectacole de tip laborator, cu o adresabilitate poate mai redusa, dar care îndeamna la reflectie, atât prin temele abordate, cât si prin realizarea scenica.

Cu o asemenea oferta repertoriala, suntem siguri ca nu veti ezita sa ne calcati pragul, pentru a petrece o seara placuta, alaturi de actorii Teatrului Nottara.

Începând cu luna mai 2015, Teatrul Nottara face parte din platforma EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), initiata de Asociatia  Festivalurilor Europene (EFA – European Festivals Association).

Galerie foto
[Image #1] [Image #2]
 
Bilete spectacol  |  Bilete teatru  |  Cinematografe  |  Cinematografe 3d  |  Cinematografe teatre opereta opera circ  |  Piesa teatru  |  Piese teatru  |  Teatre  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.