Porta Design Invest- Mobila la comanda, din PAL si MDF, Bucuresti Afisari: 224
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 925
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Stefan cel Mare, Nr. 56-58, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730999696; 0786599211
-------------------------
Web: Internet
  email: porta_design@yahoo.com
  site: www.mobilabucuresti.com

 
Mobila de dormitor la comanda  
Detalii  video  

Dormitorul este un loc intim, unde fiecare dintre noi ne retragem pentru odihna si relaxare. Atmosfera generala trebuie sa fie intima si sa sugereze liniste si armonie.

Achizitionarea dormitoarelor la comanda produse de Porta Design Invest SRL Bucuresti va ofera posibilitatea sa alegeti dumneavoastra atat culorile si stilul mobilierului (clasic, modern, etc.).

Combinatiile de culori, finisaje si materiale pot fi oricat de indraznete doriti, firma noastra oferindu-va posibilitatea sa alegeti din cateva sute de materiale, culori si finisaje.

Aspectul deosebit este reliefat si de feroneria si accesoriile de cea mai buna calitate, achizitionate de la producatori de top pe plan mondial.

Pentru paturi utilizam saltele de foarte buna calitate: saltele semiortopedice, ortopedice, super ortopedice, medicinale, etc.

Va prezentam in continuare cateva dintre modelele de mobila de dormitor la comanda executate de compania noastra pentru diversi clienti.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video