Mobiclass - Mobilier clasic din lemn masiv la comanda, Bucuresti Afisari: 1002
Categorie: COMERT >> Mobila Vizitatori: 501
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ceaikovski, Nr.6, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0723697732; 0723259944
-------------------------
Web: Internet
  email: office@mobiclass.ro
  site: www.mobiclass.ro

 
Despre Mobiclass  
Detalii  video  

n anul 2007, brand-ul Mobiclass a intrat pe piata din Romania reprezentând o singura fabrica de mobilier din lemn masiv, aflata în nordul tarii si înca un producator de canapele amplasat în Italia. Privind în urma la cei 11 ani de când activam pe aceasta piata, ne putem mândri cu faptul ca în prezent avem în portofoliu peste 3000 de produse ce acopera un spectru larg de clienti, de la apartamente si case, pana la hoteluri, restaurante sau chiar sali de teatru.

Mobilierul se fabrica prin procese controlate, garantând clientilor nostri calitate functionala si estetica. Mobilierul este produs din esente de lemn nobil, selectionate cu atentie si exigenta : tulipier, tei, fag, frasin, stejar, cires sau nuc. Pe lânga lemn, în functie de utilitatea functionala sau estetica, mobilierul poate sa aiba în componenta furnire de lemn natural de fag, nuc, cires, lemn exotic sau pot fi înnobilate cu sculpuri, intarsii, vitraje si feronerii de calitate.

Finisajele sunt fine, rafinate si sunt aplicate dupa tehnologii italiene. In functie de produsul ales, acesta poate avea detalii lucrate manual in lemn de lamai de adevarati maestri ai lemnului.

Fie ca este vorba despre mobilierul din living, mobilierul din dormitor sau chiar despre o bucatarie ce necesita dimensiuni la comanda, la Mobiclass puteti gasi obiectele cautate si toate acestea la pret de producator.

Mobilierul clasic din lemn masiv disponibil la Mobiclass se caracterizeaza prin forme bombate si elemente decorative. Mobilierul clasic este inspirat de piesele din epoca victoriana, renascentista sau georgiana. Desi difera ca detalii, ideea de baza este aceeasi: opulenta, texturi voluminoase, linii curbe, elegante si mult lemn masiv. Alaturi de acest tip de mobilier veti regasi sculpturi, tesaturi matasoase, catifelate si ornamente sculptate. Colectiiile sunt realizate prin combinatia lemnului masiv de tulipier, tei, fag, frasin, stejar, cires sau nuc cu furnire de lemn natural de fag, cires si nuc african. Feroneria este disponibila în diverse stiluri si la dimensiuni diferite. Stilul canapelelelor si fotoliilor clasice ce se regasesc în oferta Mobiclass variaza de la epoca victoriana la cea renascentista sau georgiana. Totodata, oferim mobilier de bucatarie complet utilat cu electrocasnice în stil modern si în stil clasic disponibil la comanda.

Clientii nostri sunt extrem de valorosi pentru noi întrucât ei sunt cei care ne-au pastrat pe piata în toti acesti ani si tot ei sunt cei care ne-au ajutat sa evoluam si sa tindem catre ceea ce dorim sa fim si anume o solutie pentru absolut orice necesitate de mobilier din lemn masiv.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video