M.e.p.e.c. Bucuresti - Aer Conditionat Ieftin,montaj,service Afisari: 382
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 214
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos Colentina, Nr. 23B Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0751880831; 0785886686
-------------------------
Web: Internet
  email: office@CasaSiBiroul.ro
  site: www.aer-conditionat-ieftin.com.ro

 
Aparatr de aer conditionat inverter  
Detalii  video  

Tehnologia inverter este o inovaţie reală în domeniul climatizării. Principiul este simplu: inverterele reglează puterea de racire sau de incalzire pentru a o corela cu cerinţa reală, nici mai mult, nici mai puţin! Această tehnologie are două beneficii clare: Confortul: Aparatul de aer conditionat inverter îşi amortizează investiţia de multe ori prin îmbunătăţirea confortului. Un sistem de climatizare cu inverter îşi reglează în mod continuu randamentul de răcire şau încălzire, pentru a-l corela cu temperatura din incapere, îmbunătăţind astfel nivelul confortului. Aparatul de aer conditionat inverter reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitată in camera. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, inverterul garantează menţinerea ei constantă. Eficienţa energetică: Deoarece un aparatul de aer conditionat inverter monitorizează şi reglează temperatura mediului ambiant oricând este nevoie, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/oprire. Una dintre cele mai comune erori este aceea de a considera inverterul ca fiind unitatea care poate fi utilizată în modul de răcire sau in modul de încălzire; această unitate nu este inverter, ci este pompă de căldură. Invertorul este o unitate electronică de control care modifică permanent viteza de rotaţie a compresorului prin varierea frecvenţei sau a tensiunii. Un aparat de aer condiţionat cu inverter îşi sporeşte progresiv capacitatea pe baza capacităţii necesare în cameră; pentru obţinerea temperaturii setate în cameră, această tehnologie creşte viteza de rotaţie a compresorului la punerea în funcţiune. După ce s-a atins temperatura dorită, aparatul de aer conditionat inverter scade gradual viteza de rotaţie a compresorului pentru a păstra capacitatea şi a reduce fluctuaţiile de temperatură din cameră. Cu un aparat de aer condiţionat cu viteză fixă, durează mai mult pentru creşterea sau scăderea temperaturii din cameră, deoarece compresorul se roteşte mereu cu aceeaşi viteză. Acest lucru înseamnă că camera respectivă va fi supra-încălzită sau supra-răcită. În plus, atunci când temperatura camerei ajunge la temperatura setată, senzorul va semnala compresorului cu viteză fixă să se oprească complet, creând astfel o modificare drastică a temperaturii din cameră. La fel ca la maşină... La fel ca la maşină când aceasta are nevoie de întreaga capacitate a motorului pentru a urca o pantă abruptă.

Acest caz este similar cu cel cu care se confruntă un aparat de aer condiţionat. Când temperatura din exterior este extrem de ridicată sau camera este foarte încălzită şi necesită să fie răcorită rapid. În astfel de situaţii, alegerea aparatului potrivit de aer condiţionat cu capacitate deplină va asigura răcirea rapidă a camerei. Pe o şosea plată, numai o parte din putere este necesară pentru menţinerea vitezei dorite. Drept urmare, şoferul poate să reducă accelerarea cu puţină energie. Această situaţie este similară cu cea a unui aparat de aer condiţionat într-o cameră unde s-a ajuns la temperatura dorită. Ulterior, compresorul trebuie doar să o menţină. Aparatele de aer condiţionat cu viteză fixă nu au control asupra puterii, aşa că funcţionează mereu la capacitate integrală, făcând astfel risipă de energie.

Când maşina merge în jos pe o pantă, numai o mică fracţiune din puterea motorului este necesară pentru menţinerea vitezei dorite. La fel şi pentru camera pe timp de noapte sau în zilele mai răcoroase, când este necesară numai puţină energie. Deoarece puterea nu poate fi controlată, aparatele de aer condiţionat cu viteză fixă trebuie să facă în mod repetat circuitul PORNIRE-OPRIRE. Chiar dacă ciclurile de OPRIRE sunt mai scurte decât ciclurile de PORNIRE, aparatele de aer condiţionat tot trebuie să funcţioneze la capitate maximă pentru a menţine temperatura din cameră. Cu inverterul hibrid de curent continuu (c.c.), tehnologia digitală avansată pentru sistemele de aer condiţionat reprezintă controlul perfect al puterii şi garantează confortul absolut şi minimizarea consumului de energie. Acesta funcţionează cu atingerea rapidă a puterii maxime şi, de asemenea, păstrează temperatura dorită constantă variind în mod inteligent frecvenţa curentului electric pentru a modula rotaţia compresorului. Drept urmare, aceasta este soluţia pentru eliminarea fluctuaţiilor de temperatură care vă deranjau anterior. Invertorul hibrid digital integrează două module separate de comandă pentru asigurarea unui confort natural constant, obţinut instant cu o eficienţă energetică maximă. La pornire, modulul de modulaţie în amplitudinea impulsului (PAM) setează un compresor la puterea maximă, oferind răcire sau încălzire rapidă, pentru a se ajunge la temperatura dorită în cameră. Ulterior, modulul de modulaţie în lăţimea impulsului (PWM) se activează automat pentru menţinerea temperaturii dorite în cameră. Acest lucru este obţinut prin modularea uniformă a capacităţii compresorului pentru a se potrivi exact cu sarcina necesară pentru cameră. Acest lucru duce la un consum mult mai mic de energie şi la o eficienţă mai mare din punct de vedere al costurilor.

Tehnologia cu invertor hibrid de c.c. este foarte utilă la economisirea de putere şi la reducerea costurilor energetice (în special în perioadele care nu sunt de vârf) şi ajută şi la obţinerea temperaturii dorite cât mai repede posibil. Drept urmare, este soluţia care elimină fluctuaţiile mari de temperatură care vă deranjează, pentru a vă oferi relaxare totală şi confort. Economisire semnificativă la consumul de energie Invertorul oferă un control superior şi o eficienţă mai mare a costurilor cu compresorul cu invertor pe c.c., în comparaţie cu compresorul cu viteză fixă. Rotaţia foarte exactă a compresorului prietenos cu stratul de ozon duce la economii de putere de până la 20%. Puternic & Exact Răcire foarte rapidă şi gestionarea cu exactitate a temperaturii. Confort de neegalat prin obţinerea rapidă şi păstrarea uniformă a temperaturii dorite în cameră. Fiabilitate superioară şi funcţionare silenţioasă datorită reducerii numărului de cicluri PORNIRE/OPRIRE ale compresorului.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video